„Meizu“ laukė 3 metus, kol sukūrė aukščiausios kokybės ausines, bet jos gavosi labai geros: „Ausinės tokios garsios ir net nesiklausant muzikos maksimaliu lygiu, man jau dūzgė galva“ („Meizu HD60“ apžvalga, Video)  (1)

„Aukščiausia kokybė, oda dengti kaušeliai, plastiko ir nerūdijančio metalo korpusas, 40 mm diafragma iš bioceliuliozės, patogus valdymas, o koks garsas. Tokios garso kokybės aš dar niekada nepatyriau, o baterija – kažkas neįtikėtino. Esu padaręs virš 400 apžvalgų, bet pirmą kartą jūsų prašau apžvalgą peržiūrėti iki galo. Jau ką Meizu sugeba, tai pagaminti labai kokybiškas ausis apgaubiančias ausines.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad labai ilgai laukė šių „Meizu HD60“ ausinių ir pagaliau jų sulaukė.

„Pakuotė yra gana paprasta ir jos viduje randame iškart į dėkliuką įdėtas ausines, C-tipo USB ir AUX laidus bei naudojimosi instrukciją.

Iškart pasakysiu, kad tas ausinių dėkliukas skleidžia ne itin malonų plastiko kvapą, bet jis per porą dienų prapuola.

Pakuotėje esantys laidai yra ganėtinai ilgi ir kokybiški. Jiems neturiu jokių priekaištų.

Instrukcija yra išsami, kinų ir anglų kalbomis, su pateiktais paveiksliukais, kaip naudotis šiomis ausinėmis.

Įdomu yra tai, kad kone visos komandos yra duodamos braukiant pirštu per ausines ir man toks gamintojo sprendimas patinka. Ausinės labai gerai reaguoja į prisilietimus. Tiesa, į prisilietimus reaguoja tik dešinioji ausinė.

Meizu prireikė trejų metų nuo paskutinio HD50 modelio, kad vėl rinkoje atsirastų naujas modelis, bet per šiuos metus kompanija padirbėjo tikrai gerai ir ausinės gavosi labai geros.“

„Pirmą kartą pažiūrėjus į šias HD60 ausines, gali kilti klausimas: ar tik man neatsiuntė kokio broko? Lankelis taip apsiūtas, tarsi šį darbą būtų daręs iš aštunto dešimtmečio į posovietinį pasaulį atkeliavęs girtas batsiuvys ir tai  dirbęs tik iš bėdos.

Bet geriau apžiūrėjus ausinių lankelį, tai atrodo visai įdomiai. Tokia jau dabar mada ir gamintojo užmanymas. Ir nors iš išorės ausinės neatrodo, kaip tos, kur kainuoja 500 dolerių, bet paminkštintas lankelis savo funkciją atlieką gerai, o tai ir yra svarbiausia.“

„Ausines dėvėti yra patogu ir jas galima naudoti, kaip belaides ausines ir prijungus su laidu.

Meizu HD60 turi 500 mAh talpos bateriją ir gamintojas teigia, kad jos užtenka 25 valandoms. Man šios baterijos užteko net 30 valandų ir tai yra puikus rodiklis. Įkraunamos ausinės su C-tipo USB laidu.“

„Ausinės pagamintos iš plastiko ir metalo, o kaušeliai bei lankelis dengti oda. Man jos tinka kuo puikiausiai – labai gerai apgaubia ausis.

Pačios ausinės sveria apie 230 gramus ir yra labai lengvos – dėvėtis jas yra malonu.

Kaip jau ir minėjau, ausines galima naudoti su AUX laidu ir prijungti Bluetooth 5.0 ryšiu.

Ir iškart pasakysiu, kad naudojant ausines Bluetooth ryšiu, po valandos muzikos klausymo galvojau, kad esu nustatęs maksimalų garso lygį, bet pasirodo, kad ne. Ausinės labai garsios ir net nesiklausant muzikos maksimaliu lygiu, man jau dūzgė galva. Tad rekomenduoju muzikos klausytis nustačius garso lygį iki 80 % .

O prijungus ausines AUX laidu – jos net klykia. Būkite atsargūs su savo ausimis ir per daug garsiai muzikos nesiklausykite.“

„Ausinės taip pat palaiko dviejų režimų triukšmo mažinimo technologiją cVc: išorinis mikrofonas kompensuoja išorės triukšmą, o ausinių viduje esantis mikrofonas kompensuoja vidinius iškraipymus.

ANC technologijos čia nėra, tačiau jei muzikos klausysitės esant 80 % garso lygiui, tada aplinkinio pasaulio tikrai negirdėsite.

Na, o ta cVc technologija, kuri turėtų padėti naudojant šias ausines, kaip laisvų rankų įrangą, ir kalbantis su pašnekovu, veikia baisiai. Pirmą kartą per pusę metų aš jums net nepateiksiu garso įrašo pavyzdžio, nes jis yra išties baisus. Tad naudoti šių ausinių telefoniniams pokalbiams aš tikrai nerekomenduoju.

Dėvėti ausines yra patogu, tik jei nešiojate akinius – tai jau kelia tam tikrą nepatogumą.

Ausinės palaiko ACC, SBC ir aptX. Kaip ir nieko įdomaus, bet jie užtikrina gerą ausinių darbą Bluetooth režimu ir greitą duomenų perdavimą – nėra jokio užlaikymo žiūrint vaizdo įrašus Youtube.

Žaisti žaidimus, dėvint šias ausines, taip pat yra malonu. Garso kokybė gera ir neatsilieka.

Beje, ausinės turi ir balso asistentę – moteris kalba kinų kalba. Asmeniškai, manęs tai neerzina.

Ausinės Bluetooth ryšiu susiejamos per kelias sekundes. Ir nors vienu metu nėra galimybės jas prijungti prie kelių įrenginių, tačiau, pavyzdžiui, prijungus Bluetooth ryšiu jas prie kompiuterio, o vėliau atjungus – jos automatiškai prisijungia prie mano išmaniojo telefono. Žinoma jame turi būti įjungtas Bluetooth ir prieš tai šios ausinės jau turi būti buvusios suporuotos – vėliau viskas vyks automatiškai.“

„Kalbant apie garso kokybę, tai čia turime labai daug žemų tonų ir kas geriausia, kad dėl to nenukenčia vidutiniai tonai. Aukšti tonai taip pat yra kokybiški ir išraiškingi.

Net ir sudėtingus garso takelius iš audiofilų repertuaro yra malonu klausytis su šiomis Meizu HD60 ausinėmis.

Žinoma, tikriems audiofilams šios ausinės nebus geriausias pasirinkimas, bet visiems kitiems šių ausinių garso kokybės bus daugiau nei pakankamai.

Aš šias ausines dabar naudoju nuolatos. Iš pradžių galvojau, kad jas išbandysiu ir parduosiu, bet – ne. Pasilikau jas sau – geros ausinės.

Aš Meizu HD60 ausines bandžiau įsigyti su nuolaida ir laukiau du mėnesius kol kaina nukris, bet taip ir nesulaukiau. Galiausiai neiškentęs aš jas nusipirkau už 80 dolerių ir pirkiniu esu patenkintas.

Man ausinėse svarbiausi 3 dalykai: garsas, baterijos tarnavimo laikas ir valdymo patogumas. Tad šįkart ausinių verdiktas bus super trumpas – rekomenduoju.“

Speciali akcija

„Meizu HD60“ ausinės:

  • Aliexpress - 72,95 €;
    • 30 % nuolaida;
    • 2,89 € už siuntimą į Lietuvą.
  • Gearbest - 80,99 €;
    • 13 % nuolaida;
    • 3,46 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(9)
(-9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: