„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2020-01-27 20:06
nežinau dėl 20 v suktuvo,bet 12 v suktuvas netikęs,bet kokios firmos.pasinaudosite 3 mėn,po to stovės.po 2 metų išmesite nes nieko nesuks ir nesikraus.
foba666 2020-01-28 23:41
nesutikčiau su pasakymu jog mažai v turi labai daug įtakos baterijos tarnavimui.aš naudoju 10,8v jau 3metus ir neturiu apsoliuciai jokių nusiskundimų (žinoma tai ne aliexpress produkcija ir kaina 4kartus didesne nei kad šito).o apie baterijos tarnavimo laiką bus galima spręsti tik jį panaudojus ilgensį laiką o ne ką tik nusipirkus ir atlikus istvermės testus.aš užsisakiau būtent 12v nes kaina man asmeniskai pasirodė ne maža o juokinga ir net jei bus visiškas šlamstas (nors netikiu kad taip gali būti) nelb ir gaila tokių pinigų.aš buvau nustebintas vieno prekybos centro (nežinau ar galiu minėti jo pavadinimą dėl reklamos) įrankių kainomis bet čia dar pigiau.kaip tik šiandiena mačiau tokių pat parametrų už 40€ su vienu akūmu(antro kaina apie 15€) o aliexpress 32€ su dviem akūmais.labai nekantrauju kada galėsiu ji išmėginti ir po to parasysiu komentrą(jei nepamiršiu).
AAA000 2020-01-29 00:04
yra trys pagrindiniai akumuliatoriniu irankiu tipai su licio celem. A. vienos celes (3,6V) B. triju celiu (10,8V) C. 5 celiu (18V) ... dabar marketingas viska siektiek pakeite - ir yra tie patys irankiai, tik su mikro usb jungtim ikraunami (is 5v saltinio). cia tie patys A. irankiu tipas su viena cele. tinka ir telefonoi ikrovejas. arba irankio krovilis tinka telefonui. B.- pasidare is 10.8V i 12V (nors vidus tas pats ) o C. is 18V "pavirto" i 20V, nors vidus tas pats... ....... va ir viskas. pirkt siulau arba tik A. tipo prietaisus. smulkius. arba tik C, tipo - nes visi profesionaliskesni gaminami ant 5 celiu licio akumu. B. tipo - sudas yra - truksta tiesiog energijos saltinio. ten buna isplestinis "galingesnis" akumas. sudeda vietoj 3 celiu padvigubinta akuma - 6 celiu (2x3celes). tai is esmes gaunasi kaip profiskas irankis su 5 celiu akumu bet tu busi nusipirkes pazeminto voltazo sudinesni iranki. geriau iskart imt 20V or tiek. o jei reikes galingesni akumo - galesi imt dvigubinta 20V akumas (2x5celes). toks jau skaitosi profiskas akumas, ir irankiu gama bus labai didele. ne tik suktukas... pats suktukasm jau ir rimtesnes kokybes paprastai eina kazkur nuo 25€ (be akumo ir kroviklio). o su 20V megejisku akumiu, deze ir ikrovikliu kazkur 40-50€. ir tikrai geriau uz kelis eurus pigesnius 12V sudukus... nors ir tie laiko (pats irankis - jo mechanika). bet akumai nustimpa greiciau uz 20V. ------- tu nieko nedirbi tiesiog rimciau. tau butu uzteke suktuko su viena cele. ten kazkur 12-16€ tekainuoja. tipo mini suktukas-atsuktuvas.
foba666 2020-01-29 10:05
ačių už komentarą, nk naujo nesužinojau bet visai smagu diskutuoti.mano kontro argumentas-kometaras.3,6v suktuvai yra lb silpni ir lėtų apsukų apie 200,su juo neįsuksi net 5cm medvarščio i kietesni medį (pvz ąžuolą, kalbu iš praktikos),namie toki turėti praverčia lb paprastiem darbam kaip tarkim rozetės keitimas ir pan.tuo tarpu 12v jau apsukos virš 1000 o tai bent jau 5kart daugiau ir sukimo momentas irgi bent 5kartus galingesnis.tad 3,6 ir 12 nėra prasmės lyginti nes tai visiškai skirtingi suktukai.o va 12 ir 20 jau galima kalbėti.kaip ir pats,tamsta, minėjot celių skaičius akūme.o jos turi tokį minusiuką-svoris.kuo jų daugiau tuo akūmas sunkesnis.o tuo tarpu i pats korpusas 12 bus tikrai lengvensis nei kad 20.mano turimas 10,8 yra per pus lengvesnis nei kad turimas 18v. 12v suktuko kaip pagrindinio aisku kad neverta pirkti ir ne dėl talpos o del galios,jis persilpnas,12v paskitis yra kaip antras, ir ne skylėm o medvarščiams sukti,apsukos greitos ir jėgos per akis,o kai akumas išsikraus imi kitą ir nematai jokio vargo.12v yra lengvesnis ir mažesnis nei kad 20 ir su juo dirbti kur kas maloniau."rimtesnes kokybes paprastai eina kazkur nuo 25€ (be akumo ir kroviklio)" ???jau net makita nėra rimtensė kokybė o jos kaina skelbimuose naujo prasideda nuo 60€ o parduotuvėse nuo 100€.rimtesniems darbams nks nepirks suktuko iš aliexpress.apskritai kalbėti apie profiška akūmo talpa yra nesamonė nes tai baterija.dirba ne ji o įrankis.tad ar talpa 1.5 ar 2 ar 3 ar 4 ar 5 nuo to įrankio pajėgumas nepadidėja.didėja tik svoris ir isukamu varštų skaičius.aišku jei turi tik vieną akūmo geriausia imti 6 ir lipti stogus dengti tai atlaikys visa dieną(nors as imčiau geriau du vnt po 3 nei kad viena vnt 6).bet cia kalba eina ne apie statybas o apie namus.nes kaip ir minėjau statybininkai nepirks is aliexpress.o ar jis bus toks kokie jo parametrai popieriuja pasimatys tik kai jį gausiu.