Išskirtinis, vos 30-40€ kainuojantis 4K TV priedėlis, kuris tiesiog neturi konkurentų: „Mano vertinimu, už tokią kainą su tokiais parametrais jūs nerasite nieko panašaus į VONTAR X3“ („VONTAR X3“ apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-02-10 15:43
Kasnors gal patars. Man reikia TV priedėlio ant 4k teliko, bet tas priedėlis pirmiausiai būtu naudojamas, kaip muzikos grotuvas iš failų, arba iš interneto pvz soundcloud, youtube ir tt. Reikia, kad būtu galimybė tame priedėlyje valdyti ekvalaizerį, (dar išėjimo lygį galbūt?) ir visokius kitokius garso efektus, nes mano stereo stiprintuvas turi tik aukštų ir žemų dažnių reguliatorius. Iš smart samsungo teliko tiesiogiai per optinę skaitmeninę jungtį į stiprintuvą garsas nekažką, iš telefono daug švariau groja. Ir savaime aišku tas priedėlis turi būti geras video grotuvas. Turbūt garso signalas analoginis, ar skaitmeninis turi jungtis tiesiai iš priedėlio į stiprintuvą. Nesu susidūręs, su tokiais setupais, tai nelabai įsivaizduoju ko man reikia ir ką tie smart priedėliai gali.
Benediktas 2020-02-10 16:11
Pabandyk į telefoną susinstaliuot ViPER4Android FX (jei pas tave Androidas) ir paeksperimentuok su ekvalaizeriais. Tą patį galėsi padaryt Tv Box priedėlyje su Androidu. Ir žinosi ar tau verta jį pirkt. Šitas beje neblogas visai variantas, nes yra optinis išėjimas - mažiau triukšmų bus.
rima.pikantiska 2020-02-10 21:55
NELAI SUPRANTAMA AR KOKIE LIZAI DTV AR SAT TV YRA KAIP JAME IVESTI PVZ OSCAM ARBA NEWCAMD PLUGINU AR ISVIS PALAIKO PVZ ASMENINI TV IPTV GROJARASTI KAIP IVESTI AR JAME IDIEGTA TV KOKIOS SALYGOS JAI NUSIPERKI IR DAR UZ IPTV MOKETI REIKIA ARBA NEPALAIKO SAT TV TAI NU NX TADA
irmaz 2020-02-10 23:22
TAI KAD TU PATI MATOSI NESUPRANTI KA SU TUO PRIEDĖLIU VEIKTI, GALVOJI NUPERKI IR VISKA ŽIŪRI NEMOKAMAI ?
Berserkas 2020-02-11 00:28
Jeigu yra Android nu tai praktiškai dauguma programų palaiko. Atsisiųsti iš Google Play IPTV, aišku nežinau kuom blogiau yra free versija, bet galima nemokamai ir nulaužtas pilnas versijas parsisiųsti iš interneto. Bet šiaip matos, kad neturėtum ką su juo veikti jeigu nesugebi pasigooglinti paprastų dalykų. Nu tai tu gal geriau nepirk
Talkatif 2020-02-11 00:50
Geriausia yra mini pc. O tada jau platus pasirinkimas tiek su linux, tiek su win. TV box, kas užknisa, kad jiems po poros metų nutraukia palaikymą, - neva pirk naują. Kinų šedevrams nutraukia palaikymą po paskutinės veikiančios versijos.
Benediktas 2020-02-11 08:03
Čia nebent del saugumo spragu. Bet jei viskas veikia, tai androide galesi dar ilgai isirasiet programeles, kokias noresi - tai ir yra tas atnaujinimas.
ISG 2020-02-11 09:00
As tai isvis nesuprantu kam tie priedeliai reikalingi siais laikais Man primena sovietinius, arba ankstyvuosius nepriklausomybes laikus kazkodel. Taigi galima tiesiog nusipirkti Android TV (sony, philips) in the first place, ir VISKAS. Pas mane yra aukstos klases Philips android tv, tai galiu instaliuotis ka tik noriu, ir nereikia jokiu priedeliu, jokiu laidu ir kitu nesamoniu. Be to, visuose smart tv jau ir taip yra gana nemazai appsu (youtube, neflix, spotify, ir tt), Be to, visada ka nori galima streaminti is telefono i bent koki 5 metu senumo telika. Taigi as NIEKAIP negaliu suprast kam reikalinti tie priedeliai.... vienintelis mano priedelis yra Xboxas....
Ar_as? 2020-02-11 09:43
Ne visi nori/gali pirkti aukštos klasės telikus. Ir tokiu atveju yra net kelios priežastys TV box'am: 1. Didelis ir pusėtinai rodantis "dumb" telikas + tv box yra pigiau nei toks pats smart telikas; 2. TV box yra galingesnis, todėl sukasi daug greičiau nei mid/low end smart tv. 3. TV box nėra jokių apribojimų a) appsam; b) valdymo įrenginiam (kur už proprietary prie tv gamintojas gali ir antrą tv kainą nulupti) 4. Daug žmonių nekeičia telikų su kiekviena mada, nes tai nėra prioritetų sąraše, o naudotis smart funkcijom nori - tv box daug pigiau nei naujas telikas. Aš pats savo senukui TV esu paaukojęs seną laptopą su dužusiu ekranu - pats geriausias tv box, kokį gali sugalvoti: visiška laisvė ir kompo funkcionalumas telike.