GeeKmaxi prasidėjo „Womens Day Sale“ išpardavimas: trys patys populiariausi „Xiaomi“ rankiniai siurbliai ir kiti šauniausi pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Women's Day Sale“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV63“ iš Vokietijos sandėlio;

- Belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV65“ iš Vokietijos sandėlio;

- Belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi ROIDMI NEX“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Women's Day Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu galima savo mylimajai nupirkti labai naudingų ir tuo pačių praktiškų daiktų su iki 50 % siekiančiomis nuolaidomis.

Taip pat didžioji dalis prekių atkeliaus iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

GeekMaxi tvirtina, kad taip pat yra galimybės laimėti „Xiaomi“ kompanijos langų valymo robotą ir trintuvą.

Visos akcijos ir žaidimas vyks iki kovo 8 dienos. Platesnę informaciją apie pasiūlymus ir žaidimą rasite oficialiame „Women's Day Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi JIMMY JV63“ belaidis rankinis siurblys

  • Su nuolaidos kuponu Q7ibppT6​ jis kainuoja 199,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija;
  • žemiausia kaina.

„Xiaomi Jimmy JV63“ yra vienas naujausių kompanijos produktų, pasižyminčių puikiomis techninėmis savybėmis ir kaina.

„Jimmy JV63“ variklio galia siekia net 450 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 60 minučių.

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 8, 20 ir 40 min., o jei bus siurbiami baldai (siurblys naudojamas be pagrindinio vamzdžio), tada energijos atitinkamai užteks 9, 25 ir 60 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV63“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV63“ sveria 2,85 kg ir yra tokių išmatavimų: 630 x 325 x 135 mm.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV63“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV63“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų. Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekMaxi jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės.

„Xiaomi JIMMY JV65“ belaidis rankinis siurblys

  • Su nuolaidos kuponu wI9WFTr5​​ jis kainuoja 224,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija;
  • žemiausia kaina.

„Xiaomi Jimmy JV65“ yra naujausias kompanijos produktas, kuris yra dar galingesnis už „Xiaomi JIMMY JV63“ modelį.

Šių dviejų belaidžių rankinių dulkių siurblių skirtumai labai gerai matyti štai žemiau pateiktame paveiksle.

Iš esmės „Xiaomi JIMMY JV65“ už savo konkurentą yra galingesnis - 500W, 145AW, 22kPa - bei darbuojasi ilgiau. Vienu baterijų įkrovimu turime papildomas 10 minučių.

Taip pat verta pažymėti, kad „Xiaomi JIMMY JV65“ pakuotėje yra keli papildomi priedai. Todėl šis dulkių siurblys tampa dar funkcionalesnis ir plačiau panaudojamas.

Na, o visais kitais aspektais „Xiaomi JIMMY JV65“ nesiskiria nuo savo pirmtako ir yra lygiai toks pats geras belaidis siurblys.

„Xiaomi Roidmi NEX“ belaidis rankinis siurblys

  • Su nuolaidos kuponu X3C5UAHy​ jis kainuoja 324,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija;
  • žemiausia kaina.

Per pastaruosius keletą metų matėme ne vieną ir ne du „Xiaomi“ kompanijos belaidį siurblį, tačiau „Xiaomi Roidmi NEX“ yra kitoks.

Ar esate iki šiol matę belaidį rankinį dulkių siurblį, kuris dar ir plautų grindis? Taip, šis modelis sugeba ir tai.

Kaip ir dera geram belaidžiam dulkių siurbliui, taip ir „Xiaomi Roidmi NEX“ savo pakuotėje turi galybę papildomų priedų. Ir tai yra akivaizdus privalumas. Kuo daugiau priedų, tuo daugiau siurblio panaudojimo galimybių.

Su „Xiaomi Roidmi NEX“ blaidžiu dulkių siurbliu išvalysime kiekvieną namų kampelį, automobilio saloną, baldus, patalynę ir taip toliau. Šiam siurbliui praktiškai nėra jokių apribojimų.

Net 23 500Pa siurbimo galia, AIR-X dulkių atskyrimo ir šešių etapų oro filtravimo sistema (99,99 proc. dulkių sulaikymas), 2500 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 60 min., įprastas ir belaidis baterijos įkrovimas, LED pašvietimas ir net suderinamas su programėle.

Pastarojoje galima peržiūrėti baterijos energijos likutį, filtro tarnavimo laiką ir kt.

Tačiau šauniausia jo funkcija yra palaikomas grindų plovimas. Taip, šis siurblys turi ir tokią funkciją ir vienu metu galima siurbti bei plauti grindis.

Žinoma, tai nereiškia, kad su „Xiaomi Roidmi NEX“ pavyks išplauti stipriai užterštas grindis. Jei ant grindų išpilsime lėkštę sriubos, toks siurblys šios netvarkos tikrai neįveiks. Jo plovimas yra skirtas surinkti smulkioms dulkėms.

Taip pat labai praktiška, kad „Xiaomi Roidmi NEX“ plovimo priedą galima greitai ir patogiai nuimti. Toks dalykas pravers tuo atveju, kai norėsime vienu kartu išsiurbti kiliminę dangą ir išsiurbti bei išplauti kietas grindis.

„Xiaomi Roidmi NEX“ yra naujas ir funkcionalus belaidis, rankinis dulkių siurblys. Ir kaip teigia štai šis apžvalgininkas, tai yra „tiesioginis Xiaomi Roidmi F8 konkurentas. Ir jei norite siurblio, kurio baterija ilgiau veiktų ir pats siurblys dirbtų tyliau – tada rinkitės NEX“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: