Pasitikime būsimus 2020-ųjų hitus: GeekMaxi skelbia „2020 New Arrivals“ išpardavimą ir geriausius pasiūlymus iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „2020 New Arrivals“ išpardavimas, sąlygos ir geriausi pasiūlymai;

- „VORKE Notebook 15 Intel Core I7-4500U 15.6'' Screen 8GB / 256GB Laptop“ nešiojamas kompiuteris iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi JIMMY JV63 Handheld Wireless Vacuum Cleaner“ belaidis rankinis siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Mi Robot 1C“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prasidėjo nauji metai ir gamintojai bei internetinės parduotuvės pirkėjams skuba pasiūlyti naujų prekių.

Štai ir GeekMaxi.com informuoja apie naujus produktus ir skelbia „2020 New Arrivals“ išpardavimą bei geriausius pasiūlymus.

Jau metų pradžioje rinkoje pasirodė nauji belaidžiai rankiniai dulkių siurbliai, robotai dulkių siurbliai, garso kolonėlės, sporto inventorius ir kita įranga.

Tuo pačiu GeekMaxi išparduoda ir jau gerai pirkėjams žinomus produktus. Čia rasime įvairių išmaniųjų laikrodžių, robotų dulkių siurblių, elektrinių paspirtukų, dviračių, kompiuterių ir daugybę kitų puikių prietaisų.

GeekMaxi paruošė išties labai daug įvairių pasiūlymų ir akcijos bei nuolaidos, siekiančios iki 50 %, galios iki sausio 31 d.

Taip pat yra labai šaunu, kad praktiškai visos prekės atkeliaus iš Europos sandėlių ir be jokių papildomų mokesčių.

Štai keletas labai įdomių ir dėmesio vertų „2020 New Arrivals“ išpardavimo pasiūlymų.

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“

  • Su nuolaidos kuponu MXskjN8f jis kainuoja 367,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i7-4500U procesoriumi ir Intel HD Graphics 4400 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB DDR3 RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

„Xiaomi JIMMY JV63“ belaidis rankinis siurblys

  • Su nuolaidos kuponu Q7ibppT6​ jis kainuoja 207,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV63“ yra naujausias kompanijos produktas, pasižymintis puikiomis techninėmis savybėmis ir kaina.

„Jimmy JV63“ variklio galia siekia net 450 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 60 minučių.

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 8, 20 ir 40 min., o jei bus siurbiami baldai (siurblys naudojamas be pagrindinio vamzdžio), tada energijos atitinkamai užteks 9, 25 ir 60 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV63“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV63“ sveria 2,85 kg ir yra tokių išmatavimų: 630 x 325 x 135 mm.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV63“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV63“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų. Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekMaxi jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės.

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot 1C“

  • Su nuolaidos kuponu VjIGjKtQ jis kainuoja 231,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Ne tik „Xiaomi“ kompanijos fanai, bet ir robotų dulkių siurblių ekspertai pastebėjo, kad naujasis „Mi Robot 1C“ yra ženkliai plonesnis, palyginus su ankstesniais modeliais.

Dabar „Mi Robot 1C“ yra vos 8,1 cm storio, tad jam kur kas lengviau palįsti po įvairiais baldais ir išvalyti grindis.

Prie šio roboto lieknumo prisidėjo ir tai, kad jo viršuje nėra lazerinio atstumo matuoklio (LDS), kaip ankstesniuose modeliuose.

Be to, verta pažymėti, kad „Mi Robot 1C“ pasižymi net 2500 Pa siurbimo galia, tad to turėtų užtekti kokybiškai išvalyti kiliminę dangą.

Prieš rinkdamiesi naują robotą dulkių siurblį, tikriausiai pagalvojate, kad geriau robotas siurbtų grindis ir galėtų jas išplauti.

Tad „Mi Robot 1C“ turi įmontuotą elektrinį vandens rezervuarą ir su gerai žinoma „Xiaomi Home“ programėle galima kontroliuoti vandens padavimą ant roboto dugno pritvirtintos mikropluošto plaušinės.

Kaip jau ir užsiminėme, „Mi Robot 1C“ nepalaiko lazerinio atstumo matavimo (LDS), kas robotų dulkių siurblių pasaulyje laikoma pažangiausia technologija.

Tai, kaip „Mi Robot 1C“ juda po kambarį? Ir kaip jis sugeba palaikyti žemėlapio piešimą ir „no-go“ zonas?

„Mi Robot 1C“ orientuotis aplinkoje padeda dvigubas giroskopo jutiklis, kuris dirba drauge su VSLAM algoritmu (Visual Simultaneous Localization and Mapping), leidžiančiu sukurti virtualų patalpų žemėlapį.

Su tokia sistema dirba ir „Xiaowa“ robotai dulkių siurbliai, kuriuos išleido „Roborock“ kompanija. O kadangi jie gamina robotus su „Xiaomi“ prekės ženklu, tai ir naujajame „Mi Robot 1C“ turime jau išbandytą technologiją.

Dar viena įdomi „Mi Robot 1C“ savybė, kad viršuje turi juodą objektyvą – „TOF“ jutiklį.

Pasinaudojęs šiuo jutikliu, robotas dulkių siurbys tiksliau nustato kur yra durys, praėjimai ir taip gali geriau orientuotis kambaryje.

Žvelgiant techniniu požiūriu, robotas dulkių siurblys išmatuoja atstumus, pasitelkęs TOF ir tranzitinio laiko metodą (greitis + atstumas).

Optinis jutiklis yra prietaisas, kuris pasinaudoja šviesą, kad aptiktų objektus, ir jo nereikia painioti su kameromis.

 

Tad tie, kurie išsigandote išgirdę „objektyvas“ ar „optinis jutiklis“, galite būti ramūs – šis robotas tikrai nefotografuoja, nefilmuoja ir nedaro nieko panašaus.

Pasinaudojęs savo šonuose turimais jutikliais, „Mi Robot 1C“ nesitranko į kambaryje esančius baldus ir geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės.

Taip pat „Mi Robot 1C“ robotas apačioje turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimo iš aukštai, pavyzdžiui, nuo laiptų.

„Mi Robot 1C“ turi keturių branduolių „CortexTM-A7“ procesorių ir geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis – solidūs parametrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()