Kokias apsaugines kaukes galima įsigyti iš Kinijos turgelio, kuo jos panašios, kuo skiriasi, koks apsaugos lygis ir kokios yra pačios perkamiausios (Video, Paskutiniai pasiūlymai iš UK ir Vokietijos sandėlio)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2020-03-17 20:58
Visiškas šlamštas. Turiu Respro Sportsta. Va čia tai respiratorinė kaukė. Paskui dyzelį važiuojant dviračiu nesijaučia smarvės. Aišku, kaina "truputį" didesnė, bet nosies užspaudėjas iš aliuminio ir jį galima lankstyti. O šitam video čiurka pasmauko "ala" nosies užspaudėją, kuris greičiausiai iš odos (dirbtinės) arba plastiko.
HardAxe 2020-03-18 09:27
kaip jai filtrai keičiasi? kiek kainuoja? įmanoma minti sportuojant ar tik kruizinant?
daynewss 2020-03-18 11:57
Dabar jų puslapis išjungtas, dėl suprantamų priežasčių, bet ten yra visa info. Jei trumpai, tai kaina apie 40-60€. Keičiasi tiek vožtuvai, tiek patys filtrai. Filtrai parduodami po 2, tai kaina irgi truputį kandžiojasi, man atrodo apie 30€. Bet... Kai pernai Vilniuje per smogą važinėjau į darbą, tai vieną dieną vos sugebėjau grįžti namo. Prasidėjo galvos skausmai, migrenos aura, peršikau, kad apaksiu ant vienos akies. Tai nusipirkus Respro Sportsta tokių problemų tiesiog nebelieka. Yra niuansų, kad sportiniai akiniai nebe taip priglunda (būtent dėl mano minėtos nosies užspaudimo plokštelės iš aliuminio), bet dzin. Mindavau kasdien į "mėnulio" kalną iš ryto per kamsčius, toj pusėj kur maštis ir kažkaip užvažiuodavau su kauke. Nesu plentininkas, tai dėl "tikro" sporto nežinau, bet važiuoti 30 km/h bent man netrukdo. Važiavau ir į Trakus ir iš jų, tai gyvent galima. Beje, jie turėjo ir "ala" dviratininkams skirtas, bet dabar jau galima kuriam laikui pamiršti. Pažiūrėjau amazon, tai Sportsta replacementt filtrų net nėra. Niekur. Bet naudojau pusę metų ir tiek filtrai, tiek vožtuvai puikiai atlieka savo darbą, kai buvo naudojama 100% važinėti dviračiu. Beje, daug yra ir youtube apžvalgų. Tai ten net Kinijoj pramoniniuose miestuose naudoja ir patenkinti. Geras daiktas nebus pigus.