„Turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys“: išbandė geriausiai AliExpress vertinamą bei įvairių paviršių valymui tinkamą „Xiaomi“ langų valymo robotą ir liko nustebęs tuo, ką jis sugeba („Xiaomi Bobot WIN3060“ apžvalga, rekordinis atpigimas, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-03-12)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andrius.ve 2020-03-23 14:49
Turiu, pats išbandžiau ir galiu pasakyti kad šitas daiktas nepateisina lūkesčių. Jei kažką nusamdytumėt kad išvalytų langus ir jie išvalytų taip kaip šitas robotas, tai tikrai nemokėtumėt jiem pinigų. Kampų neišvalo, palieka ruožus, nebent kas 10min pavalysit patį robotą. Bendras laikas nuvalyti langą yra kažkur 5 kartus ilgesnis nei su Karcher WV siurbliuku. Pirkau šitą robotą nes tikėjausi kad lengvai išvalysiu visus namo langus. Visą dieną su juo valiau, apie 8h, kas ~15minb reikėjo jį perkelti ant kito lango, ir galų gale rezultatą vertinčiau 6/10. Su Karcher WV 9/10. Jum spręsti, tikiuosi padėjau kažkam apsispręsti.
bahuriux 2020-03-23 16:19
Turiu kažkokį panašų BOBOT (kažkokį ten WIN 3030 gal nepamenu), iš fotkių tai identiškas šitam ir ko gero viduriai ir funkcijos išvis nesiskiria mokėjau aliexpress (150€ apytikriai jau nepamenu). Valo gerai (su sąlyga, kad netingėsite eksperimentuoti) 9/10, kraštų per 8-10 mm kažkur neapsiekia kaip ir visi tokio tipo robotai. Tiesa valo gerai su sąlyga jei naudoji ne langų valiklį, o porą lašų feirio į 0,5l vandens tada su tuo mišiniu, kaip rašo insrukcijoje papurški šluostę 4-5 kartus, nes langų valikliai kažkokie riebūs ir pradeda systi vikšrai, tada jis pameta savo buvimo vietą ir prigrybauja. Jei langai nėra "apšikti" storu sluoksniu tada viskas OK tieisog po kiekvieno lango pakeiti šluostę ir pirmyn. Šitas yra ant kokių 80€ perbrangus nei tikra jo vertė.