„Dar niekada nesu rekomendavęs ausinių pigiau nei už 100 dolerių, bet tai iš tikro išskirtinis atvejis - tiesiog puiki alternatyva 300 eurų kainuojančioms Sony WH-1000XM3 ausinėms“: štai ką sako apžvalgininkas apie biudžetines „Mixcder E9“ ausines („Mixcder E9“ apžvalga, Video)  ()

„Mixcder E9 ausines paprastai galima įsigyti už 70 dolerių ir šios ausinės pasižymi praktiškai tokiomis pačiomis galimybės, kaip ir mano jau išbandytos Sony WH-1000XM3. Ir kai išbandžiau Sony ausines, daugelis sakėte, kad jokiais būdais už Bluetooth ausines nemokėsite 300 dolerių. Tad štai, prašom, pigi Sony ausinių alternatyva – Mixcder E9.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mixcder E9“ yra vienos perkamiausių kompanijos ausinių Aliexpress parduotuvėje. Jas jau įsigijo beveik 3 000 pirkėjų, kurie paliko kone 1 800 atsiliepimų ir ausines įvertino net 4,9 balais.

Šios ausinės yra labai populiarios tarp pirkėjų iš Lietuvos, kurie tvirtina, kad jos į Lietuvą atkeliauja per 12-30 dienų. Yra labai gerai supakuotos, šauniai atrodo ir užtikrina labai gerą garso kokybę.

Dabar „Mixcder E9“ ausinės dar ir parduodamos už puikią kainą. Apžvalgininkas teigia, kad įprastai jos kainuoja apie 70 dolerių, o tai yra maždaug 65 eurai.

Tačiau šiuo metu Aliexpress parduotuvėje „Mixcder E9“ ausinėms taikoma speciali nuolaida ir jas galima įsigyti tik už 43,53 eurus. Ši kaina nebus ilgai, tik tiek, kiek truks AliExpress 10 metų gimtadienio išpardavimas

O dabar pasižiūrėkime ką apie šias populiarias belaides ausines sako įvairių kompanijų ausines išbandęs ir gerai šį segmentą išmanantis apžvalgininkas.

Jis apžvalgą pradeda nuo „Mixcder E9“ pakuotės aptarimo ir tvirtina, kad be pačių ausinių drauge atkeliaus microUSB įkrovimo laidas, 3,5 mm audio laidas, patogus dėklas ausinėms ir kt.

„Mixcder E9 yra Bluetooth ausinės, tačiau aš jas galiu naudoti ir kaip laidines ausines. Tereikia prie norimo įrenginio jas prijungti su pakuotėje esančiu 3,5 mm audio laidu.“

„Vertinant šių ausinių pagaminimo kokybę ir dizainą bendrai – viskas yra netgi labai gerai. Turint galvoje kiek kainuoja ausinės – netgi puikiai.

Tačiau ausinės yra dalykų, kurie man labai patinka, o kai kurie nelabai.

Pirmiausiai, Mixcder E9 turi fizinius valdymo mygtukus. Ir man tai labai patinka. Sony WH-1000XM3 ausinės reaguoja į prisilietimus ir tai tampa problema, kai su ausinėmis išeinu į lauką šaltuoju metų laiku.

Mixcder E9 turi fizinius mygtukus ir jie puikiai reaguoja į paspaudimus.“

„Tad čia turime įjungimo, garso valdymo ir ANC mygtukus. Ir šie mygtukai atlieka skirtingas užduotis.

Pavyzdžiui, tuo metu kai kas nors jums skambins, galite paspausti ausinių įjungimo mygtuką ir taip priimti skambutį.

Garso didinimo mygtuko ilgesnis palaikymas jums leis perjungti sekančią dainą, o mažinimo atvirkščiai – grįžti prie ankstesnės dainos.“

„Taip pat Mixcder E9 ausinių kaušeliai yra pasukami į šoną, tad jas galima patogiai laikyti sau pasikabinus ant kaklo.“

„Ausinių kaušeliai yra minkšti. Lankelis irgi turi paminkštinimą. Panašu, kad čia turime dirbtinę odą.

Be to, metalinio rėmo lankelis yra sugraduotas, kas leidžia kiekvieną kartą tiksliai žinoti ir patogiai reguliuoti reikiamą ausinių dydį.“

„Na ir lankstumas. Ausinės yra neįtikėtinai lanksčios ir patvarios. Jas galima lankstyti į įvairias puses ir jos nelūžta (2:25 min.).

Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka šiame Mixcder E9 ausinių dizaine, tai jų išorinės dalies tekstūra. Ji yra labai imli subraižymams ir kone nagu galima padaryti įbrėžimą. Su kokiu nors aštresniu daiktu tą padaryti yra gana nesudėtinga.“

O kokia garso, skambučių kokybė?

„Mixcder E9 ausinės turi ANC (aktyvaus triukšmo slopinimo) technologiją. Teoriškai ji turėtų užblokuoti visą aplinkui esantį triukšmą ir turėtume girdėti vien tik iš ausinių sklindančią muziką.

Praktiškai situacija yra kiek kitokia. Mixcder E9 gerai blokuoja ventiliatoriaus ir panašių įrenginių skleidžiamą triukšmą ir jo negirdėsite, tačiau jei prie pat jūsų kas nors kalbės ar šalia pravažiuos automobilis, autobusas ir panašiai – dalį šių garsų Mixcder E9 ausinės praleis.

Norėdami absoliučiai atsiriboti nuo aplinkos garsų turėsite įsigyti kur kas brangesnes Sony ausines.

Na, o kalbant apie Mixcder E9 garso kokybę, tai ji yra kur kas geresnė, nei aš tikėjausi. Ausinėse už 70 dolerių (65 eurus) galvojau, kad garso kokybė bus vidutiniška, tačiau taip tikrai nėra.

Žemi tonai labai geri, vidutiniams ir aukštiems tonams gal kiek ir trūksta skaidrumo, tačiau vertinant bendrai – likau maloniai nustebęs.

Garso kokybė labai gera, skambučių atveju situacija taip pat puiki. Kai kalbėjau per ausines, mano draugai teigė, kad jaučiasi, jog kalbėčiau per tam tikrą atstumą, bet mano balsas vis tiek išliko aiškiai girdimas ir garsus.“

„Apibendrinus, Mixcder E9 ausinės yra tikrai geros. Ypač atsižvelgiant į tai, kad jos kainuoja 70 dolerių.

Tai yra labai labai pigu. Kokia čia Sony ausinių kainos dalis? Maždaug penktadalis? Ir už tokią kainą gauname Bluetooth ausines su ANC, gera garso kokybe, gerai veikiančiu mikrofonu, dėl kurio skambinti draugams ir su jais kalbėtis per šias ausines yra malonu, ir dar geros pagaminimo kokybės. Ko dar galima norėti?

Įprastai aš biudžetinių ausinių nerekomenduoju. Žemiau 100 dolerių vertės ausinių aš žmonėms dar niekada nerekomendavau, bet šįkart situacija keičiasi.

Mixcder E9 ausinės yra tikrai geros.“

Speciali akcija

„Mixcder E9“ ausinės:

  • Aliexpress43,53 €;
    • Reali akcija - paprastai kainuoja apie 65€;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
    • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Sony WH-1000XM3“ ausinės324 €.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: