„Kaip du vandens lašai panaši į „AirPods Pro“: gilūs ir galingi žemi tonai, labai patogiai laikosi ausyse - iš visų mano bandytų „Apple“ ausinių kopijų, tai yra pačios geriausios, o kaina tiesiog juokinga“ („i900000 Pro TWS“ apžvalga)  ()

„Mielieji, štai matote naujausią populiariųjų AirPods Pro belaidžių ausinių kopiją – i900000 Pro TWS. Tačiau ar jos yra ko nors vertos? O gal panašumas tėra vizualinis? Ir kuo ši ausinių kopija skiriasi nuo mano jau anksčiau bandytų kitų modelių? Apie tai ir dar daugiau šioje apžvalgoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad „i900000 Pro TWS“ belaidės ausinės atkeliauja baltoje, kompaktiškoje dėžutėje.

„Ant jos pavaizduotos pačios ausinės, kelios pagrindinės savybės. O viduje rasime pačias ausines, jų laikymo dėkliuką/bateriją, atsargines silikonines ausinių pagalvėles, naudojimosi instrukciją anglų kalba ir USB C-tipo – Lightning įkrovimo laidą.

Pardavėjas papildomai dovanų įdėjo USB – Lightning įkrovimo laidą, už kurį esu dėkingas.“

„i900000 Pro TWS“ belaidžių ausinių akcija:

  • Aliexpress33,93 €;
    • 53 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Vizualiai tai yra absoliuti AirPods Pro kopija. Šios kiniškos ausinės atrodo lygiai taip pat, kaip ir įžymiosios Apple ausinės. Net ir ausinių pagalvėlės lygiai tokios pačios.

Geriausia tai, kad garso kokybė šiose kiniškose ausinėse taip pat labai gera, bet apie tai kiek vėliau.

Įdomu yra tai, kad i900000 Pro TWS pasižymi tokiomis pačiomis techninėmis galimybėmis, kaip ir Apple ausinės.

i900000 Pro TWS apginkluotos gausybe jutiklių, tad jos taip pat sustabdo bei paleidžia muziką, vos tik ausinės yra išimamos ir vėl įdedamos į ausis. Viskas vyksta automatiškai.

Taip pat spustelėjus ausinių kojeles (kur yra jėgos jutiklis aut. past.) – aktyvuojamas aplinkos triukšmo slopinimas. Dar kartą paspaudus, jis išjungiamas ir taip įleidžiama aplinkos garų, dėl ko girdėsite ką aplinkui kalba žmonės.

Muzikos valdymas taip pat vyksta prisiliečiant prie ausinių, be to su jomis galima rasti dingusį telefoną ir palaikomas belaidis ausinių įkrovimas. Ausinių baterijų energijos užtenka iki 3 val.“

„Pačių i900000 Pro TWS ausinių forma ir dydis yra analogiškas Apple ausinėms.

Čia taip pat turime neįprastos formos silikonines ausinių pagalvėles, su tvirtos gumos žiedu, kuris ir prisitvirtina prie pačių ausinių.“

„Taip pat tikriausiai jau pastebėjote, kad šių ausinių pagalvėlių forma yra ovali. Tai yra didelis pliusas. Dėl tokios formos ausinės labai gerai laikosi ausų kanaluose. Man net keista, kodėl iki šiol niekas nesugalvojo to padaryti.

Beje, pakuotėje yra dar dvi papildomos kitų dydžių ausinių pagalvėlės, tad lengvai pasirinksite sau patį tinkamiausią dydį.

i900000 Pro TWS ausinės tikrai automatiškai paleidžia bei sustabdo muziką, kai yra išimamos bei į ausis įstatomos. Tačiau aš šią funkciją išjungiau.

Pastebėjau, kad šis jutiklis ne visada sureaguoja tinkamai ir kartais be reikalo sustabdo muziką, nors ausinės dar yra ausyse. Be šios funkcijos man geriau ir tada jokių nesklandumų nelieka.

Muzikos bei garso valdymas, atsiliepimas į skambučius ir balso asistento iškvietimas vyksta spustelėjant ausinių kojeles, kur yra įtaisyti jėgos jutikliai.“

„Kalbant apie tą aplinkos triukšmo slopinimą, tai kaip ir galima tikėtis – stebuklų čia nėra. Tai yra labai brangus techninis sprendimas ir tikėtis kažko įspūdingo kopijoje nederėtų.

i900000 Pro TWS ausinės Bluetotoh ryšiu labai greitai prisijungia prie (Android ir iOS) telefonų ir juose galima keisti šių ausinių pavadinimą bei ekrane iškart iššoksta informacinis langas, kuriame matome kiek energijos yra likę ausinėse ir pačiame dėkliuke.“

„Primenu, jog tai yra TWS ausinės, tad jas vienu metu galima naudoti abi, arba po vieną. Ryšys išlieka stabilus net ir nutolus nuo įrenginio iki 10 metrų.

Žiūrėti vaizdo įrašus per Youtube yra malonu ir neužfiksavau, kad būtų kažkokia garso delsa.

Kalbant apie ausinių baterijų tarnavimo laiką, tai esant 70 proc. garso lygiui – kas yra tikrai labai garsiai – jų užtenka 2,5 val.

Bendrai, garso čia yra itin daug ir mėgstantiems muzikos klausytis garsiai – šios ausinės patiks.

Dėkliuke esančią bateriją galima įkrauti belaidžiu būdu ir jame esančios baterijos energijos užteks ausines įkrauti dar 3-4 kartus, kas yra tikrai gerai.“

Kokia gi „i900000 Pro TWS“ ausinių garso kokybė?

„Tai yra pagrindinis kiekvienų ausinių aspektas ir turiu pasakyti, kad i900000 Pro TWS ausinių garso kokybė yra labai gera.

Žemi tonai yra gilūs ir galingi. Tikėtina, kad taip yra dėl didelės diafragmos ir pasyvaus aplinkos triukšmo slopinimo.

Man patinka ir tai, kad žemi tonai neužgožia vidutinių ir aukštų tonų. Išlieka itin geras garso balansas.

Mane kiek nuvylė, kad girdimas foninis triukšmas. Jis pasigirsta, kad muzikos klausomasi labai tyliai bei perjungiant dainas. Na, bet taip yra kone su visomis pigiomis belaidėmis ausinėmis.

Atsižvelgiant į i900000 Pro TWS ausinių kainą, gal aš kiek ir per daug kabinėjuosi, bet sakau taip, kaip yra.

Apie mikrofonų kokybę nesakysiu nieko. Tiesiog patys pasiklausykite ir vertinkite (4:10 min.).

Apibendrinant, aš jokiais būdais nesakysiu, kad i900000 Pro TWS yra geresnės už Apple AirPods Pro ausines. Visgi tai yra kopija. Tačiau labai vykusi kopija.

Iš visų mano bandytų Apple AirPods Pro ausinių kopijų, i900000 Pro TWS yra pačios geriausios. Ir atsižvelgiant į jų kainą, tai labai geras variantas.“

Speciali akcija

„i900000 Pro TWS“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress33,93 €;
    • 53 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • „Apple AirPods Pro“ belaidės ausinės - 245 €.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: