Anonsas, kokio seniai nebuvo - aukščiausio lygio „Amazfit“ TWS ausinės: su širdies ritmo matavimu, daugybe technologijų, išskirtinai geru mikrofonu ir fantastiška garso kokybe: „Tinka ne tik sportuojantiems, bet ir tikriems melomanams“ („Amazfit PowerBuds“ apžvalga, Video)  ()

Per „CES 2020“ technologijų parodą „Amazfit“ pasauliui pristatė išskirtines belaides TWS ausines. Šią kompaniją gerai žinome dėl kokybiškų išmaniųjų apyrankių bei laikrodžių, tačiau pristatytos „Amazfit PowerBuds“ susilaukė milžiniško dėmesio. Ar esate kada matę ausines, kurios matuotų širdies ritmą? „Amazfit PowerBuds“ tai sugeba. Ir ne tik tai. Štai ką apie jas sako pirmieji apžvalgininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit PowerBuds“ yra visiška naujiena ir plačiajai rinkai šios TWS ausinės tapo prieinamos prieš kelias dienas tik keliose parduotuvėje, tame tarpe ir AliExpress, kuris skelbia specialų jų anonsą. 

Dabar jas Aliexpress parduotuvėje galima įsigyti už 93,68 eurus.

Taip. Puikiai suprantame. Kaina yra didelė. Juk čia ne „Apple“ ar „Samsung“ belaidės ausinės. Iš „Amazfit“ tikimės kur kas draugiškesnių piniginei kainų. Bet jose tiek inovacijų, o pirmosios apžvalgos tokios pozityvios, kad nekyla abejonių - prieš akis aukščiausio lygio produktas, kuris konkuruoja su „Apple“ ar „Samsung“.

Tad kuo ypatingos „Amazfit PowerBuds“, kad jų kaina yra būtent tokia? Visus naujųjų belaidžių ausinių privalumus išvardija štai šis apžvalgininkas.

Trumpai:

  • sportinio tipo TWS ausinės
  • integruoti širdies ritmo matavimo jutikliai, įspėjimai apie širdies ritmo padidėjimą/sumažėjimą
  • IP55 standartas
  • ENC techninis sprendimas - mikrofonas labai gerai slopina aplinkos triukšmą
  • „Motion beat“ funkcija - kuo intensyviau judate, tuo labiau stiprėja žemi dažniai
  • programėlė palaiko Xiao Ai, Siri, Google Assistant.
  • Neodimio magnetai ir kompozicinės diafragmos, garso kokybė aukščiausio lygio be jokių paderinimų, tiesiai iš dėžutės. Tinka sportuojantiems ir tikriems melomanams
  • Jokio pašalinio triukšmo ar trikdžių
  • Galybė muzikos valdymo galimybių + garso vienodintuvas
  • specialūs lankeliai, tvirtinami magnetu - labai gerai fiksuoja ausines prie ausų
  • Galima įjungti aplinkos garso stebėjimo režimą - gali klausytis muzikos ir girdėti, kas darosi aplink. Tai ypač svarbu padaryti jei bėgiosite miesto gatvėmis
  • Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 8 valandų - tai vienas geriausių rezultatų tarp visų rinkoje esančių TWS ausinių.
  • Dėkliukas suteiks dar 16 val. Suma sumarum - galima klausytis 24 val. ir negana to, tuo pačiu metu bus matuojamas širdies ritmas
  • Gausybe jutiklių - išimsite ausines iš ausų, jos nustos groti, taupys bateriją. Įdėsite, vėl ims groti.
  • USB C įkrovimo lizdas
  • po 15 min. įkrovimo galima klausytis net 3 valandas
  • Energijos likutis rodomas programėlėje

Išsamiai:

„Pagrindinis šių belaidžių ausinių privalumas yra jose įmontuoti širdies ritmo matavimo jutikliai.

Kai tik ausinės užfiksuos, kad jūsų širdies ritmas stipriai pašoko, balso asistentas iškart apie tai informuos ir rekomenduos sulėtinti treniruotės intensyvumą. Pulsui sumažėjus, rekomenduos intensyvumą padidinti.

Taip, Amazfit PowerBuds yra sportinio tipo TWS ausinės. Jos labiausiai skirtos aktyvų fizinį gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms.“

„Amazfit PowerBuds ausinės atitinka IP55 standartą, tad šios ausinės yra atsparios dulkėms ir vandeniui. Ypač svarbios savybės mėgstantiems sportuoti. Tą galima daryti esant bet kokioms oro sąlygoms.

Ausinės palaiko ENC techninį sprendimą, dėl kurio mažinamas aplinkos triukšmas. Dėl to kiekvienoje ausinėje esantis mikrofonas geba įvertinti aplinkos triukšmą ir jį nuslopinti. Tad su savo pašnekovu kalbėtis yra vienas malonumas. Pašalinamas net ir pučiančio vėjo triukšmas.“

„Norint pilnai išnaudoti šias ausines, įsidiekite Amazfit programėlę. Pridėkite Amazfit PowerBuds ausines, suveskite duomenis apie save (ūgis, svoris, amžius ir pan.).

Ausinės Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamos su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Amazfit programėlėje galėsite kontroliuoti savo ausines ir aktyvuoti „Motion beat“ funkciją. Kai stipriai judėsite, ausinės tą automatiškai užfiksuos ir pačios padidins žemus tonus.

Tuo pačiu programėlėje galėsite kontroliuoti muziką ir balso asistentus: Xiao Ai, Siri, Google Assistant.“

„Neodimio magnetai ir kompozicinės diafragmos užtikrina puikią garso kokybę. Be jokių modifikacijų ir garso nustatymų – tik ką išimtos Amazfit PowerBuds ausinės iš pakuotės mane maloniai nustebino savo garso kokybe.

Aš išbandžiau šimtus įvairių ausinių, tame tarpe ir TWS, ir galiu užtikrinti, kad Amazfit PowerBuds garso kokybė aukščiausio lygio.

Be to, čia turime ir garso vienodintuvą, tad kiekvienas gali garsą valdyti taip, kaip nori.

Dar vienas labai patinkantis dalykas, kad prie šių ausinių galima pritvirtinti šiuos lankelius. Jie pritvirtinami magnetais ir laikosi puikiai. Taip ausinės dar tvirčiau būna ausyse ir net jei mėgstate ekstremalų sportą, Amazfit PowerBuds ir liks ausyse.

Be to, tie lankeliai visada yra po ranka. Juos galima saugoti ausinių dėkliuke, kas yra labai patogu ir praktiška.“

„Ausinių forma taip pat yra specifinė. Jos atitinka mano ausų landas ir puikiai jose laikosi. O prie patogumo prisideda ir pakuotėje esančios keturių skirtingų dydžių ausinių pagalvėlės.

Prieš pradėdami treniruotę, aktyvuokite aplinkos garso stebėjimo režimą. Taip galėsite klausytis muzikos, sportuoti ir tuo pačiu girdėsite kas dedasi aplinkui. Tai ypač svarbu padaryti jei bėgiosite miesto gatvėmis. Saugumas svarbiausia.

Kiekviena ausinė turi po 55 mAh talpos bateriją ir vieno įkrovimo užteks muziką klausytis iki 8 valandų. Tai yra vienas geriausių rezultatų tarp visų rinkoje esančių TWS ausinių.

Dėkliuke turime 450 mAh talpos bateriją, kuri suteiks dar 16 val. Tad iš viso su Amazfit PowerBuds ausinėmis muzikos galima klausytis 24 val. ir negana to, tuo pačiu metu bus matuojamas širdies ritmas.“

„Amazfit PowerBuds ausinės yra aprūpintos gausybe jutiklių. Pavyzdžiui, kai ausines išimsite iš ausų, jos automatiškai nustos leidusios muziką, įdėsite atgal - vėl pradės groti. Viskas daroma tam, kad būtų taupoma baterijų energija.

Beje, dėkliuko baterija įkraunama su pakuotėje esančiu USB C-tipo laidu ir vos per 15 min. baterijos bus tiek įkrautos, kad energijos užteks klausytis muzikos net 3 val.

Programėlėje galėsite matyti kiek energijos yra likę kiekvienoje ausinėje ir pačiame ausinių dėkliuke.

Ir net jei kartais kiltų kažkokių klausimų su ausinių valdymu, programėlėje rasite daug naudingos ir vizualiai patraukliai pateiktos informacijos, kaip tą tinkamai daryti.

Greičiausiai jos jums neprireiks, nes viskas labai paprasta, bet gerai, kad gamintojas apgalvojo kiekvieną detalę ir iškart pateikia visą informaciją.“

Galutinis verdiktas

„Amazfit PowerBuds ausinės yra skirtos mėgstantiems sportuoti ir tikriems melomanams.

Jose yra viskas, ko tik gali prireikti profesionaliai sportuojantiems. Jose yra viskas, ko tik gali reikalauti mėgstantys aukščiausios kokybės muziką ir pokalbius telefonu. Jokio pašalinio triukšmo ar trikdžių.

Galybė muzikos valdymo galimybių – garso vienodintuvas suteikia itin plačias galimybes ir kiekvienas čia galės padaryti taip, kad muzika ausinėse grotų būtent taip kaip norite.

Galimybė muzikos klausytis 24 val., širdies ritmo matavimas ir įspėjimas apie jo padidėjimą/sumažėjimą. Tiesiog aukščiausios klasės belaidės ausinės.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Amazfit PowerBuds“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress93,68 €;
    • 50 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: