Geriausia iš AliExpress: masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama žvejybinė ritė, itin kokybiškai pagaminta ir labai geros kainos meškerė bei populiariausias žvejybinis valas (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama žvejybinė ritė - „2020 New Fishing coil Wooden handshake 12+ 1BB Spinning Fishing Reel Professional Metal Left/Right Hand Fishing Reel Wheels“;

- Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų - „GHOTDA 2.1M -3.6M Carp Fishing Rod feeder Hard FRP Carbon Fiber Telescopic Fishing Rod fishing pole“;

- Itin tvirtas, 8 gijų, net iki 1 km ilgio žvejybinis valas - „GHOTDA 8 Strands 1000M 500M 300M PE Braided Fishing Line tresse peche Saltwater Fishing Weave Superior Extreme Super Strong“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama žvejybinė ritė

Tai yra labai populiari žvejybinė ritė: virš 2 300 užsakymų, 1 4 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjai iš Lietuvos šiai ritei negaili pagyrų.

Pirmiausiai atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų ritės versijų.

Skirtumas tarp jų yra tas, kad kuo ritė aukštesnės serijos, tuo ritė bus didesnė, sunkesnė, tačiau ant jos galėsite prisukti didesnį kiekį valo.

Kitais parametrais ritės viena nuo kitos nesiskiria.

Ši ritė turi net 13 guolių; ergonomišką rankenėlę su sraigtinio tipo fiksavimu, leidžiančiu rankenėlę tvirtinti tiek dešinėje tiek kairėje pusėse.

Ritė pagaminta iš japoniško aliuminio lydinio, kaip ir pats būgnelis, o pavara iš aliuminio.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai patenkinti šia rite ir tvirtina, kad ji atkeliavo greitai (per 2 savaites), šauniai atrodo, yra kompaktiško dydžio, geri guoliai, lengvai sukasi, puikiai tinka gaudyti stintai ir ne tik - „kaip už tokią kainą, tiesiog puiku“.

Štai kelios pirkėjų padarytos ritės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, praardyta ritė - 11 foto.

Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų

Prie žvejybinės reikia ir geros meškerės. Štai viena populiariausių ir perkamiausių meškerių Aliexpress: virš 5 500 užsakymų, beveik 3 600 atsiliepimų ir itin aukštas 4,7 balų įvertinimas.

Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų meškerės spalvų: baltos, žalios ir juodos.

Taip pat galima rinktis ir iš skirtingo meškerių ilgo: 2,1; 2,4; 2,7; 3 ir 3,6 metrų ilgio.

Ilgesnės meškerės turės papildomų ištraukiamų sekcijų, bus kiek stambesnės ir, žinoma, kiek sunkesnės.

Sutraukus visas sekcijas, meškerės išliks kompaktiškos ir patogios gabentis su savimi. Tokioje būsenoje jos bus nuo 66 iki 68 cm ilgio.

Žemiau pateiktoje lentelėje pateikiami pagrindiniai meškerių dydžių skirtumai.

Visais kitais aspektais meškerės viena nuo kitos nesiskirs ir kaip tvirtina pirkėjai iš Lietuvos - ypatingai kokybiškai pagamintos.

80 proc. meškerės sudaro FRP, o likusius 20 proc. anglies pluošto. FRP yra stiklaplastis. Ši medžiaga naudojama ganėtinai plačiai ir ji suteikia lankstumo, lengvumo bei tvirtumo. Pas pardavėją yra video, kuriame parodytas meškerės lankstumo ir tvirtumo testas. 

Daugelis pirkėjų tvirtina, kad į Lietuvą meškerės atkeliavo greičiau nei per mėnesį laiko, buvo gerai supakuotos, nors ir nieko labai super įspūdingo, bet pagamintos kokybiškai ir kaip už tokią kainą - yra labai geras pasirinkimas.

Daug kas pažymi, kad tokia meškerė yra labai tinkama vaikams ir tiems, kurie dar tik išmėgins žvejybą.

Kelios pirkėjų padarytos meškerių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto.

Štai ką apie šią meškerę sako pirkėjai iš Lietuvos:

  • K***s: Pirkta 2019.11.11. Gauta 2019.12.19. Pirkta specialiai stintoms. Ant krantinės drožti. Žiedai normalūs, ne fideriniai. Kai bus didesnis minusas, greitai neužšals. Kaip tyčia šiandien super kibimas buvo. Ištestuota. Matosi net maži barkštelėjimai. Pakilus vėjui, neplevėsuoja. Kaip visiškas botagas. Idealiai (1 foto, 2 foto).
  • L***r: Labai gera meškerė. Gerai užsifiksuoja ritė ir laikosi savo vietoje, kokybiški žiedai, lanksti, bet ir tuo pačiu tvirta meškerė. Už tokią kainą tiesiog puikus daiktas. Rekomenduoju.

Itin tvirtas, 8 gijų, net iki 1 km ilgio žvejybinis valas

  • Dabar jis parduodamas nuo 6,83 €;
  • 37 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Ritę turime, meškerę taip pat. Beliko tik pasirinkti kokybišką valą ir štai šie valai yra vieni perkamiausių ir labai gerai pirkėjų vertinami.

Pasiūloje galite rinktis įvairių spalvų ir ilgių valą: nuo 300 iki 1000 metrų ilgio.

Visų valų gamybai panaudotos net 8 gijos, dėl ko šie valai yra super tvirti ir atsparūs įvairiems mechaniniams pažeidimams bei išlaikys ir pagavus labai stambią žuvį.

Nors visų valų gamybai panaudota po 8 gijas, tačiau atkreipkite dėmesį, kad valų storis skiriasi, o atitinkamai ir jo tvirtumas.

Pavyzdžiui, 8 gijų, 0,12 mm storio valas išlaiko iki 6 kg svorį, tuo tarpu 8 gijų, 0,7 mm storio valas išlaikys net iki 54,5 kg svorį.

Čia jau belieka patiems pasirinkti reikiamą valą ir viskas priklauso nuo to, ką ketina žvejoti.

Žemiau pateiktoje lentelėje galite matyti valų specifikacijas.

Pirkėjai šiais valais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad juos galima naudoti tiek gėluose, tiek sūriuose vandens telkiniuose.

Valai yra labai tvirti ir atsparūs mechaniniam poveikiui, tad puikiai tinka žvejojant iš plaukiančių laivų, akmenuotose vietovėse.

Pirkėjai iš Lietuvos šiam valui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir vienas jų teigia, kad tai yra „super valas. Aš jį jau užsisakau ne pirmą kartą. Labai geras valas.“

Štai kelios pirkėjų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(13)
(7)

Komentarai ()