Šios išskirtinės laidų jungtys yra kažkas tokio, ką tiesiog verta turėti savo namuose: daugiau jokio sudėtingo laidų litavimo ar kaladėlių ir keblių darbų – nuo šilumos susitraukiantys vamzdeliai (Video)  (5)

Nutrūko prietaiso laidas ir nežinote, kaip jį sutvarkyti? Neturite tam reikalingų priemonių, o gal jau ketinate jį nešti specialistui ir už tokį menkniekį sumokėti riebią sumelę? Kai galima įsigyti tokių dalykėlių, tai net ir užkietėjęs lituoklių mėgėjams savo įrankį nuneš į rūsį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos turgelyje galima rasti pačių įvairiausių dalykėlių ir štai šie išskirtiniai laidų sandarikliai yra kažkas tokio, ką tiesiog kiekvienas privalo turėti savo namuose.

Speciali akcija ir sąlygos

Nuo 50 iki 640 sandariklių komplektai:

  • Aliexpress - nuo 5,68 €;
    • 21 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Nuo 300 iki 800 sandariklių komplektai:

  • Aliexpress - nuo 3,75 €;
    • 18 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje yra net iki 800 vnt. sandariklių, tad tokių komplektų užteks itin ilgam.

Plius, kiekviename rinkinyje jų yra skirtingo dydžio, kas suteikia dar didesnes jų panaudojimo galimybes.

Juk įvairių prietaisų – pradedant virdulio ar telefono įkroviklio laidu ir baigiant automobilyje esančios elektronikos – laidų storiai skiriasi, tad ir reikia naudoti atitinkamo dydžio sandariklius. O jų čia yra visa gausybė.

Verta pažymėti, kad šie sandarikliai atitinka plačiai žinomus ir pripažintus standartų reikalavimus, kaip: ROHS, ISO 9001:2008, SGS ir CE. Tad čia turime absoliučiai saugius ir kokybiškus produktus.

Pirkėjai jais yra itin patenkinti ir tikrai ne veltui turime šimtus pirkimų, atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Štai keletas pirkėjų padarytų dandariklių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O kas čia per sandarikliai ir kaip juos naudoti?

Viskas yra daugiau nei paprasta. Sandarikliai yra pagaminti iš poliolefino, dėl ko laidų sujungimo vietos tampa absoliučiai atsparios vandeniui. Vadinasi, šiuos sandariklius galite naudoti automobiliuose, laivuose ir pan.

Taip pat didžioji dalis sandariklių yra permatomi ir po to, kai jie sutvirtina laidų sujungimą, tampa atsparūs tempimui, pažeidimams. Laidas išlieka elastingas.

Sandariklius yra labai lengva užtraukti ant laidų sujungimo vietos ir tik belieka juos pakaitinti karštą orą pučiančiu pistoletu.

Taip sandarikliai pradeda lydytis ir pačią laidų sujungimo vietą aplieja lydmetalis, o sandariklių kraštus pilnai uždaro išsilydęs poliolefinas.

Gamintojas rekomenduoja šiuos sandariklius pakaitinti bent 80 laipsnių temperatūros karšto oro srove.

Akivaizdu, kad reikia elgtis atsargiai ir baigus darbą iškart nepulti liesti laidų sujungimo vietos. Tą kelis kartus akcentuoja ir šios trumpos apžvalgos autorius.

Joje vizualiai pademonstruojama, kaip teisingai sujungti laidus, užmauti sandariklį, būtinai jį uždėti taip, kad lydmetalis būtų ties pačia laidų sujungimo vieta ir kaip saugiai jį pakaitinti, kad sandariklis gražiai susilietų su laidais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(6)
(28)

Komentarai (5)