Super kelioninis krepšys vos už €37 - pirkėjų labai gerai vertinamas, puikaus dizaino ir pagaminimo kokybės, atsparus vandeniui, itin didelės talpos ir net su atskirais skyriais kostiumui bei batams (Video)  ()

„OZUKO O-9288“ yra daugiafunkcinis krepšys, kurį labai gerai vertina pirkėjai ir džiaugiasi jo milžiniška talpa. Tai yra nepamainomas dalykas 3-7 dienų trukmės kelionėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„OZUKO O-9288“ krepšys:

  • Aliexpress36,94 €;
    • 53 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos ir pilkos.

Iškart norime pažymėti, kad šiuo metu šiam pirkėjų labai gerai vertinama kelioniniam krepšiui taikoma viena mažiausių kainų. 

Taip pat galima gana drąsiai sakyti, kad Lietuvoje tokio pobūdžio ir funkcionalumo kelioniniai krepšiai kainuoja bent 2-3 kartus brangiau, tad ieškantiems tokio krepšio - dabar yra puiki progą įsigyti kokybišką produktą.

„OZUKO O-9288“ krepšį jau įsigijo virš 450 pirkėjų, turime virš 50 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams ypač patinka, kad už tokią žemą kainą gauna labai kokybiškai pagamintą ir kompaktišką kelioninį krepšį. 

Jis pagamintas iš vadinamosios Oksfordo medžiagos, drauge su poliesteriu. Panaudoti pasaulyje puikiai žinomos YKK kompanijos užtrauktukai, turime daugybę įvairių kišenėlių ir įvairaus dydžio skyrių.

Be to, krepšys yra atsparus vandeniui. Žinoma, ne liūtiniam lietui, bet lengvo lietučio jis tikrai nebijo.

 

Pirkėjams labiausiai ir patinka, kad vos 1,6 kg svorio ir 52 x 26 x 33 cm dydžio krepšys yra toks talpus. Pasižiūrėjus į išmatavimus atrodo, kad tai ne pats didžiausias krepšys, tačiau iš čia yra ne vienas privalumas.

Jį galime neštis tarsi didesnio dydžio kuprinę ar tiesiog pasidėti ir diržais pritvirtinti prie kitų, didesnių kelioninių krepšių.

Tuo pačiu „OZUKO O-9288“ krepšys yra taip pagamintas, kad į jo vidų labai kompaktiškai susidėsime pradedant kompiuteriais, planšetėmis, fotoaparatais ir kitais smulkesniais daiktais, baigiant kostiumu ir net batais.

Taip, šiame krepšyje yra atskiras skyrius batams. Tiesiog puikus dalykas. Į vieną kelioninį krepšį susidedame reikalingiausius drabužius, batus, kompiuterį, dokumentus ir kitus reikalingiausius daiktus ir jie bus visada po ranka. Nereikės jų ieškoti dideliuose kelioniniuose krepšiuose.

„OZUKO O-9288“ krepšys yra būtent to, ko reikia 3-7 verslo kelionei. Kad viskas būtų kompaktiškai ir čia pat.

Pirkėjai yra labai patenkinti „OZUKO O-9288“ krepšiais ir duoda jiems maksimalius balus. 

Tvirtinama, kad užsakyti krepšiai atkeliauja greitai, yra pagaminti labai kokybiškai, talpūs, su daug naudingų skyrių.

 

Tik keli pirkėjai teigia, kad iš pakuočių išimti krepšiai skleidžia šiek tiek juntamą specifinį kvapą. Tačiau nieko kritiško. Po kelių dienų tas kvapas visiškai pradingsta.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos „OZUKO O-9288“ krepšių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

O čia galite pasižiūrėti, kaip atrodo „OZUKO O-9288“ krepšys ir kiek į jį galima susidėti daiktų:

Jei „OZUKO O-9288“ krepšys Jums atrodo kiek per didelis ir norite kažko panašaus, bet dar kompaktiškesnio, tada labai rekomenduojame „Mark Ryden MR-9031“ kuprinę. Jai šiuo metu taikoma pati mažiausia kaina.

 

„Mark Ryden MR-9031“ kuprinė:

  • Aliexpress29,51 €;
    • 63 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 4-7 dienas.

„Mark Ryden MR-9031“ kuprinė yra perkama, giriama pirkėjų ir apžvalgininkų. Visas „Mark Ryden MR-9031“ kuprinės apžvalgas rasite čia.

„Mark Ryden MR-9031“ yra labai stilinga miesto ir kelionių kuprinė. Ji turi daugybę skyrių, ergonomiškus ir kvėpuojančius diržus, nugarinė dalis taip pat paminkštinta ir kvėpuojanti, čia rasime ir USB jungtį, kas yra labai patogu įkrauti telefoną ar kitą įrenginį.

Štai šis apžvalgininkas tvirtina, kad:

 

„Mark Ryden MR-9031: pretendentas tapti flagmanu – štai kokia iš tikro turi būti šiuolaikinė kuprinė: kiti gamintojai taip išvis nedaro.

Galiu patvirtinti, kad MR-9031 yra labai patogi nešioti ir kokybiškai pagaminta kuprinė. Stilingas, puikiai atrodantis modelis, kuris tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

Ypač gerai apgalvota kuprinės forma, kuri apsaugo vartotojo nugarą ir pečius. Taip pat kuprinė gali pasigirti kvėpuojančiu sluoksniu, esančiu ant nugarinės dalies ir diržų, bei itin tvirta rankena, skirta kuprinės nešimui, ir galiausiai – itin didele talpa.

Taip pat kuprinė išorėje turi USB prievadą, viduje paslėptą skyrių su USB laidu ir būtent čia skirta išorinei baterijai laikyti vieta. Kas taip pat svarbu – puikios kokybės ir nestringantys SBS kompanijos užtrauktukai.

Galiausiai, primenu, kad palyginus su kitų kompanijų panašiais modeliai – Mark Ryden MR-9031 kuprinė yra gana nebrangi.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()