Įdomiausios ir perkamiausios 2020 metų prekės iš „Baseus“: naujos kartos muilo dozatorius, itin populiarus ir geriausiu vadinamas automobilinis FM moduliatorius bei automobilių valytuvų atnaujinimo įrankis (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

elfaso 2020-09-27 01:31
Neiskenciau neparases apie muilo dozatorius neisivaizduoju kokio tupumo turi buti zmogeliukas, kad nesuprastu jog naudodamas iprasta buteliuka, net jei jis nesvarus- juk rankas nusiplauni po lietimo )))) anksciau kazkokia firma laaabai juos reklamavo kaip tarsi higieniskus, nereikia liesti buteliuko... dabar matau vel ta mada ateina
vytautas.markeliunas 2020-10-24 17:32
Kadangi muilo dozatoriaus apraše pacituotas mano atsiliepimas, turiu pareigą pranešti, kad šiandien, nepraėjus nė dviem mėnesiams po gavimo, aš jį išmečiau. Nustojo veikti. Lemputė mirksu, bet tik tiek. Bandžiau keisti baterijas, nepadėjo. Išardžiau, viduje pilna elektronikos, visi kontaktai lyg ir geri. Nepritaikytas drėgnoms patalpoms, panašu. Jei būčiau panašų daiktą pirkęs iš LIDL (kaina irgi panaši, ir tai ne pirmas toks pastebėjimas), gal dar galėčiau pasikeisti, nors irgi vargu.