Išskirtinių peilių rinkiniai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nė su žiburiu nerasite: bent 6 kartus pigiau nei Lietuvoje, unikali cirkonio keramikos + anglies dalelių technologija ir tobulas lietuvaičių įvertinimas - „tai yra super peiliai“ (Video, papildyta atsiliepimais 2022 02 05)  (22)

2022-02-05 papildyta pirkėjų atsiliepimais

Perkamiausi ir geriausiai Aliexpress vertinami keraminiai peiliai:

1) Tai yra super peiliai. Labai aštrūs, patogūs naudoti. Iš Kinijos į Lietuvą pristatė per 3 savaites.

2) Puikus rinkinukas už juokingą kainą.

3) Vietinėse parduotuvėse už vieną peilį brangiau mokėjau, nei už visą šį rinkinį, kurio kokybė kokiais 10 kartų geresnė.

4) Man taip patiko, kad užsisakiau dar 5 rinkinius, apdovanosiu visus giminaičius :)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

MYVIT GCK-01 atsiliepimai (papildyta 2022 02 05)

MYVIT GCK-01 peilių rinkinys:

Tai yra labai populiarūs cirkonio keramikos peiliai Aliexpress: virš 540 užsakymų ir 4,8 balų įvertinimas.

Puikūs rezultatai ir absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos šiems peiliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako:

Tai yra super peiliai. Labai aštrūs, patogūs naudoti. Iš Kinijos į Lietuvą pristatė per 3 savaites.

Superiniai peiliai. Labai aštrūs, puikaus dizaino, kokybiškai pagaminti. Būtinai užsisakysiu ir dar tokių rinkinių draugams - 1 foto, 2 foto.

Puikūs peiliai. Tvirtos rankenos, ne taip, kaip su įprastais peiliais vietinėje parduotuvėje. Vienintelis minusas – daržovių skustukas. Peiliuko kampas šiek tiek netinkamas ir gana storai drožia viršutinį sluoksnį arba net įlenda į daržoves ir užstringa. Na, gal tik man pateko toks daržovių skustukas. Bet dėl peilių, tai viskas puiku - 1 foto, 2 foto.

Kuo pirkėjams taip patinka šie peiliai? (skelbta 2021 10 13)

Pirmiausiai tuo, kad pasiūloje galima rinktis 3, 4, 5 colių dydžio peilių rinkinį su skustuku arba dar papildomai ir su 6 colių dydžio Šefo peiliu. Maksimalus komplektas kainuoja tik 19 € ir Lietuvoje už tokią kainą nieko panašaus nerasite.

Pats didžiausias šių peilių išskirtinumas yra jų ašmenų gamybai panaudota technologija.

Peilių ašmenys pagaminti iš nerūdijančio cirkonio oksido, padengto keramika. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs.

Keraminių peilių pranašumas prieš plieno peilius atsiskleidžia molekulių lygyje. Pjaustant maistą plieniniais peiliais, sąlyčio su metalu - pjūvio vietoje žūsta mūsų organizmui taip reikalingi vitaminai ir mineralai, taip pat metalas maistui gali suteikti neryškų prieskonį. Tai viena iš priežasčių, kodėl restoranų šefai salotoms daržoves pjausto stambesniais gabalėliais (kad padarytų kuo mažiau pjūvių).

Tuo tarpu pjaustant keraminiais peiliais, tokia reakcija neįvyksta ir vitaminai bei mineralai lieka maiste, skonis nepakinta. Tai galioja pjaustant ne tik daržoves, bet ir visus kitus produktus.

Kartu keraminiai peiliai būna labai aštrūs ir tokie išlieka labai ilgai. Galite pjaustyti produktus be jokio vargo net ir ploniausiais griežinėliais. Keramikos nelipnumas apsaugo, kad maisto gabalėliai neliptų prie peilio - nebus sunku supjaustyti net ir minkštą sūrį.

Kitas keraminių peilių privalumas - lengvumas. Nepaprastai efektyvūs, tačiau nepaprastai lengvi, šie peiliai niekada nenuvargins Jūsų rankų, bus patogūs laikyti.

MYVIT VK1WT-3456BK-SET​ atsiliepimai (papildyta 2022 02 05)

MYVIT VK1WT-3456BK-SET​ peilių rinkinys:

Analogiški peiliai, tik šiek skiriasi rankenų dizainas: beveik 400 užsakymų, virš 260 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimas.

Lietuviai šiems peiliams taip pat duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

Pristatymas greitas, viskas Super 5 ++++ 

Greitas pristatymas, puikiai supakuoti. Labai daug apsaugos, tad kelionę iš Kinijos ištvėrė lengvai. Peiliai pilnai atitinka aprašymą, tvirtų rankenų, itin aštrūs. Atsargiai reikia, nes galima lengvai įsipjauti iki pat kaulo. Puikus rinkinukas už juokingą kainą. Vietinėse parduotuvėse už vieną peilį brangiau mokėjau, o kokybė... pasakysiu tiesiai šviesiai - kokiais 10 kartų blogesnė. Vietinės parduotuvės vežasi tuos peilius iš tos pačios Kinijos, tik užsideda gastronominį antkainį ir blogiausia, kad dar atsiveža prasčiausius peilius. O mokėti 70+ eurų už garsaus gamintojo vieną keraminį peilį, na.. yra kas gali, kam patinka ir kas to nori. Tegu. Aš tame nematau prasmės, kai už tą kainą išeina kokie 7 rinkiniai. Ir tegu tas 70 eurų peilis būna nuostabiausias, jis niekados tiek neatidirbs, kiek šie rinkiniai. Ir taip, laikiau rankoje ir naudojau tą 70 eurų kainuojantį peilį, ir nieko ten tokio stebuklingo, kaip kai kurie tvirtina. Tad čia net nėra ką svarstyti. Geriau palaukti kokias 3 savaites, bet už 10-15 eurų gauti išties kokybišką rinkinį. Tokį net negaila, jei sugadinsi, ar nulauši. O dėl brangaus peilio verksi savaitę laiko. Man šis rinkinys labai patinka. Užsisakiau dar 5 rinkinius, apdovanosiu visus giminaičius :) 1 foto, 2 foto, 3 foto.

MYVIT VK1WT-3456BK-SET​ savybės (skelbta 2021 10 13)

Dėka itin mažų paviršiaus porų, keraminiai peiliai nesugeria kvapų ir nešvarumų, nerūdija, ant jų paviršiaus neatsiranda dėmių - kaip kartais nutinka plieno peiliams sureaguojant su maistinėmis rūgštimis.

Dėl savo nelipnumo, šie peiliai taip pat yra nepaprastai lengvai valomi, o ant paviršiaus nesidaugina mikroorganizmai, tai ypač aktualu alergiškiems žmonėms.

MYVIT CK005​ atsiliepimai (papildyta 2022 02 05)

MYVIT CK005​ peilių rinkinys:

  • Aliexpress - nuo 9,89 €;
    • 54 % nuolaida;
    • 0,9 € už pristatymą į Lietuvą.

Beveik 1 300 užsakymų, 620 atsiliepimų ir labai aukštas 4.8 balų įvertinimas. Puikūs peiliai ir pirkėjų labai giriami.

Lietuviai šiems peiliams irgi duoda aukščiausius balus:

Ekstremaliai aštrūs ir kokybiški peiliai. Gal tik tikėjausi, kad bus didesni. Štai pridedu nuotraukas - 1 foto, 2 foto.

Super peiliai. Labai simpatiško dizaino, ypatingai aštrūs ir patogūs naudotis. Štai kaip jie atrodo gyvai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Nustebino, kokie jie kokybiški. Kaip už tokią kainą, tai nieko labai daug nesitikėjau, bet čia aukščiausia klasė. Stebėtinai gerai pagaminti. Jokio klibėjimo. Ašmenys puikiai pagaląsti, nerealiai aštrūs. Rankenos tvirtos ir neslysta iš rankų. Ir pristatė greitai bei saugiai supakuotus. Viskas super - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

MYVIT CK005​ savybės (skelbta 2021 10 13)

Čia turime truputi kitokį peilių rinkinį ir esminis skirtumas, lyginant su prieš tai aptartais, yra tas, kad peilių ašmenys pagaminti iš to paties nerūdijančio cirkonio oksido, padengto keramika, tačiau dar papildomai sutvirtinti anglies dalelėmis. Dėl to ašmenys yra dar tvirtesni ir aštresni nei baltos keramikos peiliai.

Ir įdomiausia dalis yra ta, kad šių peilių rinkiniai Aliexpress kainuoja 9,89 - 17 €, tuo tarpu Lietuvoje, netgi mažesnis peilių rinkinys, 62 €!!!

Tad nenuostabu, jog Lietuvos ir kitų šalių pirkėjai taip Aliexpress perka tokius keraminius peilius. Tai yra puikus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(10)
(4)

Komentarai (22)