Tokio GeekBuying išpardavimo dar nebuvo: geriausi „11.11“ pasiūlymai su kuponais ir iš EU sandėlių - „Xiaomi“ oro grynintuvai, ėjimo takeliai, elektroniniai stalai, robotai dulkių siurbliai ir mūsų išbandyti galingiausi rinkoje „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „11.11“ išpardavimas, kuponai, akcijos ir kiti pasiūlymai;

- „Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas, iš Europos sandėlio;

- „Xiaomi VIOMI SE“ sausą ir drėgną valymą palaikantis robotas dulkių siurblys, iš Čekijos sandėlio;

- „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ ypatingai galingas ir mūsų išbandytas belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlio;

- „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis, iš Lenkijos sandėlio;

- „Acgam KVTD-2“ elektroninis darbo stalas, iš Europos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba pranešti apie prasidėjusį didžiausią šių metų „11.11“ išpardavimą.

Absoliuti prekių dauguma atkeliaus iš Europos sandėlių, tad be jokių papildomų mokesčių ir labai greitai.

Taip pat papildomai galima pasinaudoti šiais nuolaidų kuponais:

  • $3 nuolaida perkant virš $30: kuponas - 11SALE201
  • $10 nuolaida perkant virš $100: kuponas - 11SALE202

Ypač rekomenduojama apsilankyti „Smart Home“ puslapyje. Čia rasime ypač daug įvairių robotų dulkių siurblių, belaidžių siurblių, sporto įrangos, šviestuvų, namų valdymo įrangos pasiūlymų. Ir dar papildomai galima panaudoti šiuos nuolaidų kuponus:

  • $15 nuolaida perkant Lighting pasiūlos už $100: kuponas - 11SALE211
  • $18 nuolaida perkant iš Health & Personal Care pasiūlos už $100: kuponas - 11SALE212
  • $15 nuolaida perkant Kitchen & Dining pasiūlos už $100: kuponas - 11SALE213

Visą išsamią informaciją apie GeekBuying 11.11 išpardavimą, sąlygas, akcijas, žaidimus ir dar daugiau rasite „Sale Shopping Guide“ puslapyje.

O dabar keletas tikrai dėmesio vertų ir labai naudingų daiktų už itin geras kainas.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas

  • Geekbuying - 111,79 €;
    • nuolaidos kuponas 11SALE202;
    • Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

Atėjus rudens metui, oro tarša iškart padidėja. Intensyvus transporto srautas, energetikos pramonė, prasidėjęs šildymas ir taip toliau tampa oro taršos šaltiniais.

 

Ir net atidarius kambario langą įleisti šviežio oro, gali pasibaigti rūkančio kaimyno nelauktomis dovanėlėmis. Štai esant tokioms ir ne tik situacijoms, ir norint savo kambaryje palaikyti puikią oro kokybę, pravers „Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas.

Šis prietaisas jungiamas į 220V elektros tinklą ir iškart pradeda valyti kambario orą. CADR rodiklis siekia net 350m3/h, o tai reiškia, kad per 1 valandą bus išvalytas 30-40 m2 ploto kambarys.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas turi patentuotą DuraHepa filtrą, paremtą elektrostatiniu veikimo principu. Jis yra kur kas geresnis, nei įprastas Hepa filtras, kadangi naujos kartos filtras intensyviai prie savęs traukia ir tvirčiau laiko kenksmingas daleles.

Tuo tarpu Hepa filtro atveju viskas vyksta laisva eiga - traukiamas oras, kiek prikibo dalelių, tiek prikibo. Nors procesas taip pat iš esmės geras, bet mažiau efektyvus, palyginus su DuraHepa filtru. Beje, pastarojo filtro užteks iki 18 mėn.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas ypač daug dėmesio skiria formaldehidams, tačiau taip pat sulaiko pelėsių sporas, rūkalų dūmus, įvairius aerozolius ir bakterijas.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas palaiko 3 veikimo režimus ir ant korpuso turi LED ekranėlį, tad yra patogiai valdomas.

Tuo pačiu jį galima valdyti ir su išmaniajame telefone įdiegtą programėle ir susieti su kitais kompanijos įrenginiais. Taip pat programėlėje galima sudaryti filtravimo tvarkaraščius ir matyti kitą svarbią informaciją, kaip filtro tarnavimo laiką. Naudingas įrenginys.

„Xiaomi VIOMI SE“ sausą ir drėgną valymą palaikantis robotas dulkių siurblys

  • Geekbuying 257,66 €;
    • nuolaidos kuponas VIOMISE;
    • Čekijos sandėlių pristatys per 1-5 darbo dienas.

 

„Xiaomi VIOMI SE“ yra vienas naujausių kompanijos robotų dulkių siurblių ir pasižiūrėjus, ką už tokią kainą jis siūlo - belieka tik stebėtis, kaip „Xiaomi“ taip sugeba.

„Xiaomi VIOMI SE“ ne šiaip koks kvailas ir padrikai po teritoriją važinėjantis robotas, bet su pažangiąja lazerine navigacijos sistema, visa gausa kitų daviklių, kurie jį apsaugo nuo kritimų, padeda lengviau įvertinti aplinką ir po ją judėti. O visą informaciją apdoroja dirbtinis intelektas.

Plius, čia turime robotą dulkių siurblį, kuris palaiko sausą ir drėgną grindų valymą. 300 ml vandens ir 200 ml sausų atliekų talpos.

„Xiaomi VIOMI SE“ palaiko 4 sauso valymo bei 3 grindų plovimo režimus. Tereikia programėlėje pasirinkti norimą vandens padavimą - už ką yra atsakinga integruota elektronika - ir robotas atitinkamai drėkins šluostę.

2200Pa siurbimo galia, 3200mAh talpos įkraunama baterija, vienu įkrovimu dirba 120 min ir išvalo 200 m2 plotą, suporavimas su programėle, žemėlapių piešimas, tvarkaraščių sudarymas ir kitos išmaniosios funkcijos.

„Xiaomi VIOMI SE“ labai rimtai pretenduoja tapti šių metų galimybių-kainos čempionu.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ ypatingai galingas ir mūsų išbandytas belaidis dulkių siurblys

  • Geekbuying 288,79 €;
    • nuolaidos kuponas SMHJV85K10;
    • Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys, kurį išbandėme ir mes.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ apžvalgą rasite čia.

 

Esminiai momentai:

  • įspūdingai gausi pakuotė – daugybė naudingų ir įvairioms valymo aplinkybėms tinkamų antgalių;
  • lankstus pagrindinis vamzdis – labai patogu išvalyti po baldais;
  • motorizuotos pagrindinė ir baldams valyti skirta siurbimo galvos – papildomai suteikia siurbimo galios;
  • taip pat pagrindinėje motorizuotoje siurbimo galvoje yra įdiegta apsauga – jei ką nors įsuka ar pagauna stambesnį daiktą, kad ir kokį žaislą, automatiškai išsijungia;
  • labai gerai siurbia tiek ant kietų grindų, tiek ir ant kiliminės dangos – voleliai neapsivelia plaukais;
  • siurblys tinka turintiems naminių gyvūnų;
  • unikalios ir patentuotos technologijos:
    • specialaus dizaino laikymo rankena – labai ergonomiška;
    • dvigubas ciklonas – lyginant su vyraujančiais multi ciklonais, naujoji technologija suteikia didesnę siurbimo galią;
    • horizontaliai pritvirtintas ciklonas – tai padidina oro judėjimo greitį, sumažina dulkėms ir orui reikiamus įveikti kampus ir galimus užstrigimus;
  • dvigubas ciklonas ir HEPA filtras užtikrina maksimalų dulkių sulaikymą – abu jie yra plaunami po tekančiu vandeniu, tad nereikės pirkti filtrų papildomai;
  • 0,6 l atliekų dėžutė ištuštinama lengvai;
  • ant korpuso yra įjungimo/išjungimo bei režimų pasirinkimo mygtukai ir LED ekranėlis – jame matyti energijos likutis (proc.) ir pasirinktas režimas;
  • iš viso yra 3 siurbimo režimai: „Eco“, „Turbo“ ir „Max“;
  • 600W elektros variklis, 200AW siurbimo galia ir užtikrinamas 25000Pa siurbimo slėgis – vieni geriausių rezultatų rinkoje;
  • išimama 2500 mAh talpos baterija, kurią įkrausime per 4 val. ir 10 min.;
  • maksimaliai baterijos energijos užtenka iki 70 min. – vienas geriausių rezultatų rinkoje.

 

Apibendrinus, „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra nuostabus belaidis dulkių siurblys. Labai kokybiškai pagamintas, išvaizdus, ypatingai galingas, su daugybe naudingų priedų ir už puikią kainą. 

„Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis

  • Geekbuying 257,98 €;
    • nuolaidos kuponas UREVOAC;
    • Lenkijos sandėlių pristatys per 1-5 darbo dienas.

Pasižiūrėjus pro langą, tikrai mažai kam kyla noras eiti į lauką pasivaikščioti. Tai kaip palaikyti gerą fizinę formą? Tą puikiai galima daryti su „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takeliu tiesiog savo namuose.

Gamintojas teigia, kad naujasis ėjimo takelis yra pagamintas labai tvirtai ir iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Produktas perėjo daugybę testavimų ir kokybės kontrolės etapų, kol buvo pasiektas aukščiausius kokybės standartus atitinkantis lygis.

Šis šaunus prietaisas yra labai patogus naudoti. Drauge su ėjimo takeliu atkeliauja ir nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba ir pasirenkamas režimas. Pastarųjų čia yra 3 ir maksimalus greitis siekia iki 6 km/h, o minimalus - 0,8 km/h. Tad juo gali eiti praktiškai bet kokio amžiaus ir fizinio pajėgumo asmenys.

Žinoma, gamintojas rekomenduoja šiuo ėjimo takeliu vaikščioti suaugusiesiems (14-60 metų) - neriboto ūgio ir iki 90 kg svorio, tačiau gali eiti ir jaunesni bei vyresni. Ėjimo takelyje yra įdiegtos net 7 apsaugos sistemos, kad ir automatinis sustojimas, kai ant ėjimo takelio jau nebėra einančio žmogaus, tad juo saugu naudotis įvairiems žmonėms.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis turi plačią ėjimo platformą - 120 x 42 cm, tad juo eiti bus tikrai patogu.

Plius, „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis sveria 25 kg, turi specialiai integruotus ratukus ir yra vos 10,7 cm storio (ploniausioje vietoje tik 6,5 cm), tad šį treniruokliai kuo lengviausiai galima paslėpti po lova ar sofa. Patogu ir treniruoklis neužims papildomos vietos.

 

„Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis yra 560W galios, prijungiamas prie elektros tinklo, taip pat turi informacinį LED ekraną, kuriame matysite greitį, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, datą, laiką. Šaunus daiktas. Tiesiog įsijungiame mėgstamą filmą, serialą, sporto rungtynes ir tuo pačiu metu sportuojame. 

„Acgam KVTD-2“ darbo stalas (be stalviršio)

  • Geekbuying 257,98 €;
    • nuolaidos kuponas UREVOAC;
    • Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas;
    • dovanų - neslystantis, tvirtas kilimas.

„Acgam KVTD-2“ yra tikrai neeilinis darbo stalas. Jis jungiamas prie elektros tinklo. Kam to reikia?

Tam, kad šis tvirto aliuminio korpuso stalas būtų pilnai kontroliuojamas ir valdomas.

Jis turi štai tokią valdymo panelę ir galima patiems pasirinkti norimą stalo aukštį bei išsaugoti savo pasirinkimus.

Mėgstate dirbti stovėdami - vienas stalo aukštis. Sėdėdami - jau kitas. Taip galima į atmintį įrašyti 3 stalo aukščius, kas yra labai patogu.

Kaip gi surinkti šį ergonomišką stalą? Ką jis dar sugeba? Ar yra tvirtas? Į visus šiuos klausimus ir dar daugiau naudingos informacijos pateikia štai šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai ()