Super pasiūlymas: profesionalus multimetras už stebėtinai žemą kainą - didžiulis LCD ekranas, True RMS, AC/DC įtampos, varžos, dažnio matavimas, integruoti žibintuvėliai ir kitos funkcijos. Štai ką apie jį sako pirkėjai (Video, papildyta 2020 01 08 iš Čekijos sandėlio, kuponas)  (4)

„HABOTEST HT112B“ yra ypatingai funkcionalus multimetras. Ir čia turime profesionalų prietaisą. Jis palaiko tiek daug įvairių funkcijų, kad sunku patikėti, jog gali kainuoti taip mažai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HABOTEST HT112B“ multimetras:

  • Aliexpress - 19,59 € (su nuolaidos kuponu, papildyta 2020 01 08);
    • 48 % nuolaida + 2021VIP kuponas;
    • 0,88 € už siuntimą į Lietuvą.
    • Čekijos sandėlis.
  • Aliexpress - 20,91 €;
    • 48 % nuolaida;
    • 6,20 € už siuntimą į Lietuvą.

„HABOTEST HT112B“ yra labai simpatiško dizaino multimetras. O ir pirkėjų vertinamas išties gerai.

Didžioji jų dalis šiam prietaisui duoda maksimalų balų įvertinimą ir tvirtina, kad jis savo funkcijas atlieka taip, kaip ir nurodo gamintojas.

„HABOTEST HT112B“ yra labai funkcionalus multimetras ir su juo galima atlikti įvairius matavimus: DC/AC, True RMS, talpos, diodų, dažnio bei kiti įvairūs testai ir palaiko belaidį srovės aptikimą.

Visas šio multimetro funkcijas galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje. Tų matavimo galimybių yra labai daug.

 

Didelio dėmesio „HABOTEST HT112B“ multimetras susilaukia dėl savo net 2,88 colių dydžio ekrano.

Tokiame didžiuliame ekrane bus ypač patogu matyti išmatuotus rezultatus ir peržiūrėti ankščiau užfiksuotas reikšmes. Multimetras palaiko vidinę atmintį ir joje telpa iki 6000 išmatuotų reikšmių.

„HABOTEST HT112B“ yra kompaktiškas multimetras: 113 x 68 x 19 mm bei sveria vos 150 gr. Tokį prietaisą bus labai patogu pasiimti su savimi. Plius, čia yra ir integruotas žibintuvėlis.

Beje, multimetras maitinamas 2 x 3V CR2302 tipo baterijomis ir jos jau yra pakuotėje.

Pirkėjai yra patenkinti šiuo multimetru. Įdomiausia, kad praktiškai visi tvirtina, jog jis matuoja gerai, funkcijas savo atlieka, tik dalis pirkėjų teigia, kad žvelgiant į ekraną iš šono - vaizdas nėra toks ryškus.

Iš kitos pusės, kas taip daro? Juk čia ne televizorius prie kurio reikėtų sutalpinti 10 asmenų šeimą. Pakreipei multimetro ekraną į save ir bėda išspręsta.

Juolab, kad tie patys pirkėjai dalijasi nuotraukomis, kuriose ir be kažkokių papildomų komentarų matyti, kokia „HABOTEST HT112B“ multimetro ekrano kokybė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

O štai šis pirkėjas multimetrui duoda vos 1 balą iš 5 vien dėl to, kad jam ekranas tamsus (1 foto). Tačiau kažkaip pamiršo prisipažinti, kad pats nesugeba įsijungti papildomo ekrano apšvietimo, kurį ir palaiko šis multimetras ir apie ką informuoja 5 balus duodantys pirkėjai - 1 foto, 2 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai (4)