Proga, kurios negalima praleisti: pačios geriausios „OneOdio“ ausinės už dar nematytas kainas - dovanos, nuolaidų kuponai ir kiti specialūs „Black Friday“ pasiūlymai  ()

Tokios puikios progos įsigyti „OneOdio“ ausinių dar nebuvo. Daugiau nei 50 proc. siekiančios nuolaidos, papildomi nuolaidų kuponai ir kiti šaunūs pasiūlymai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-11-25 Proga, kurios negalima praleisti: pačios geriausios „OneOdio“ ausinės už dar nematytas kainas - dovanos, nuolaidų kuponai ir kiti specialūs „Black Friday“ pasiūlymai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

OndeOdio.de skelbia „Black Friday“ išpardavimą ir dabar puikių ausinių galima įsigyti su 50 proc. ir daugiau siekiančiomis nuolaidomis.

Ypač rekomenduojama atkreipti dėmesį į štai šiuos 3 ausinių modelius: „OneOdio A10“, „OneOdio Pro-G“ ir „OneOdio Pro C“.

Jiems dabar taikomos ypatingai žemos kainos ir ausines galima įsigyti už tiesiog juokingai žemą kainą.

Štai ir mūsų anksčiau išbandytas „OneOdio Pro C“ ausines dabar galima įsigyti vos už 28,99 €. Kai skelbėme šių ausinių apžvalgą net ir su specialiu nuolaidos kuponu jos kainavo 38,99 €.

„OneOdio Pro C“ apžvalgą rasite čia:

„OneOdio Pro C“ – ausinės, kurių jau seniai ieškojote: galimybė pajungti 3.5mm laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu, net iki 80 val. atlaikanti milžiniška baterija ir puiki garso kokybė

 

Likusiems „Christmas Free Gifts“ akcijoje pateikiamiems „OneOdio“ kompanijos ausinių modeliams taikoma 50 proc. nuolaida. Tereikia pasinaudoti Get30 nuolaidos kuponu. Jis galioja visiems ausinių modeliams.

Plius perkant šias ausines, OneOdio.de dar papildomai pridės dovanėlių, kaip kalėdinę kepurėlę, kalėdines elniuko ausytes ir ausinių stovelį.

Kalbant apie nuolaidų dydžius, tai jie yra dideli. Štai, mūsų išbandytos „OneOdio Fusion A70“ ausinės su Get30 nuolaidos kuponu dabar kainuoja vos 30,80 €.

„OneOdio Fusion A70“ apžvalgą rasite čia:

„OneOdio Fusion A70“ – didžėjams skirtos ausinės, kurios duoda daugiau nei būtų galima tikėtis: 3.5 ir 6.35mm jungtys, Bluetooth 5.0, net iki 50 val. tarnaujanti baterija ir labai subalansuotas garsas

 

O taip pat mūsų išbandytos „OneOdio Studio Pro-50“ ausinės su Get30 nuolaidos kuponu dabar kainuoja vos 35 €.

„OneOdio Studio Pro-50“ apžvalgą rasite čia:

Fantastiškos ausinės, sutvertos didžėjams, bet puikiai tinka visiems: 3.55 ir 6.35mm jungtys, nuostabi išvaizda ir itin galingi žemi tonai

Galiausiai OneOdio.de turi ir dar vieną puikų pasiūlymą. Perkant laidines „OneOdio A71“ ausines, antrąsias gausite nemokamai. 

Belieka tik išsirinkti norimas ausines. Plačiau apie visus ausinių pasiūlymus ir sąlygas čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()