„Kai rinkos lyderio kėdės kainuoja virš 7000 €, tai čia pigiau grybo - puiki masažinė kėdė ir su ja jau pamiršau, ką reiškia skaudanti nugara“: iš Čekijos sandėlio ir už Black Friday kainą tobulai pirkėjų vertinama masažinė kėdė („LEK-988L8“ masažinės kėdės pirkėjų atsiliepimai, iš Čekijos, Video)  (2)

„LEK-988L8“ - masažinė kėdė, kurią pirkėjai įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu. Aukščiausia pagaminimo kokybė, paprastas valdymas ir maksimaliai komfortiškas masažas besiklausant mėgiamos muzikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LEK-988L8“ masažinė kėdė:

„LEK-L8“ yra puikiai pirkėjų vertinama masažinė kėdė ir turime tobulą 5 balų įvertinimą.

Tai yra ganėtinai išskirtinis daiktas ir absoliučiai visi pirkėjai tvirtina, kad tokia masažinė kėdė yra verta kiekvieno išleisto euro.

Ji yra kompaktiškų išmatavimų (žiūrėti nuotrauką žemiau), bet, žinoma, reikia turėti galvoje, kad jai reikės namuose paskirti tam tikrą kambario plotelį.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad šia „LEK-L8“ masažine kėde galima naudotis tiek sėdint vertikaliai, tiek ir ją pakreipti horizontaliai. Tad galima tiesiog gulint mėgautis masažu ir klausytis mėgiamos muzikos.

 

Taip, ši masažinė kėdė palaiko Bluetooth ryšį ir taip galima ją suporuoti su telefonu ir leisti mėgiamą bei atpalaiduojančią muziką. Kėdėje yra įtaisyti garsiakalbiai, o pati muzika valdoma su kėdėje esančiu valdymo pulteliu.

Su tuo pačiu valdymo pulteliu (yra LED ekranėlis) yra ir pasirenkami masažavimo režimai, intensyvumo lygis, greitis, masažavimo kryptis, masažuojamos kūno sritys ir kt.

Iš esmės vienu metu galima pasirinkti, kad būtų masažuojama pečių sritis, ar tik nugara, rankos, ar visas kūnas vienu metu. Ši masažinė kėdė vienu metu gali masažuoti praktiškai visą kūną.

Pirkėjai pažymi aukščiausią „LEK-L8“ masažinės kėdės pagaminimo kokybę ir tai, kad ji dengta dirbtine oda. 

Kėdė yra 120W galios, jungiama prie 220V elektros tinklo ir joje įtaisyti štai tokie besisukantys voleliai. Jie ir yra atsakingi už atliekamus masažus.

Kaip ir minėjome, visi masažų režimai, intensyvumo lygiai ir t.t. pasirenkama su integruotu valdymo pulteliu.

Tuo pačiu ši masažinė kėdė palaiko ir papildomą nugaros šildymą, kas daliai žmonių bus taip pat labai aktualu.

Ir ką apie šią „LEK-988L8“ masažinę kėdę sako pirkėjai?

 

Jie „LEK-988L8“ vertina pačiu aukščiausiu 5 balų įvertinimu ir kai kurie jų teigia, kad tai geriausias daiktas, kokį jie yra įsigiję Aliexpress. Štai keletas pačių išsamiausių pirkėjų atsiliepimų:

  • J***f: Nuostabi masažinė kėdė. Ir ypatingai gerai masažuoja nugaros sritį. Man nuolat ją maudė, bet po mėnesio su šia masažine kėde nebežinau, ką tai reiškia. Vien dėl to galiu 100 proc. rekomenduoti šią kėdę. Puikus daiktas.
  • A***r: Viskas tiesiog SUPER!!! Aš jau seniai ieškojau tokios masažinės kėdės ir buvau nusižiūrėjęs YAMAGUCHI kompanijos modelį. Labai gerai žinoma kompanija ir jų kėdės fantastiškai geros, bet kaina man yra gerokai per didelė (7200 €). LEK-988L8 gal ir ne tokia išvaizdi ir funkcionalumas kiek mažesnis, bet ji ir kainuoja net 10 kartų pigiau. Už tokią kainą gaunu 80 proc. to, ką siūlo YAMAGUCHI. Nuostabus variantas.
  • D***v: Puiki masažinė kėdė ir labai šaunus pardavėjas. Labai greitai atsako į visus klausimus. Vienintelis minusas, kad kelionės metu šiek tiek nukentėjo kėdės plastikinės šonų dalys. Nusibraižė apdaila. Apie tai informavau pardavėją ir jis iškart be jokių papildomų klausimų suteikė prie 18 mėnesių turimos dar papildomą 12 mėnesių garantiją. Už tai esu labai dėkingas. Puiki masažinė kėdė. Po darbo dienos labai gera joje atsisėdus pailsėti. Pasirenku norimą masažą, intensyvumą, pasileidžiu ramią muziką ir mėgaujuos. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • M***i: Kėdės išvaizdai neturiu jokių priekaištų. Už tokius pinigus masažuoja puikiai. Joje netgi galima užmigti. Svarbu: jei esate aukštesnis nei 185 cm, kaklo srityje neužteks jums tų masažinių volelių. Tiesiog jūsų galva, kaklas, pečiai bus kiek per aukštai. Iki 185 cm ūgio viskas yra puiku. Bendrai, esu labai patenkintas produktu. Iki manęs atkeliavo vos per 12 dienų. Pardavėjas reaguoja, jei iškyla klausimų/situacijų, jie išsprendžiami itin greitai. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Kelios pirkėjų padarytos masažinės kėdės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto.

 

O čia išsami „LEK-988L8“ masažinės kėdės apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: