Iš Ispanijos sandėlio naujos kartos, įspūdingai populiarus ir fantastiškos išvaizdos giluminių raumenų masažuoklis: „po darbo dienos tai tikra palaima - kai tik parodžiau savo draugui, komentaras buvo labai trumpas - man irgi tokio reikia“ („POWCAN TS-MG005“ pirkėjų atsiliepimai, iš Ispanijos)  ()

„POWCAN TS-MG005“ - įspūdingai populiarus giluminių raumenų masažuoklis. Ir pirkėjai tvirtina, kad jis net padeda atsistatyti po automobilio avarijos, sergant artritu ir po varginančios darbo dienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„POWCAN TS-MG005“ giluminių raumenų masažuokliai:

  • Aliexpress33,68 €;
    • 54 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 17,52 € į Lietuvą pristatys per 2-7 dienas.

„POWCAN TS-MG005“ giluminių raumenų masažuokliai Aliexpress yra ypatingai populiarūs: virš 4 000 užsakymų ir 4,8 balų įvertinimas. Labai gera statistika.

Panašu, kad vis daugiau žmonių nori namuose turėti profesionalų masažuoklį. Ir kai jų kainos tokios žemos - tai yra labai paprasta padaryti.

„POWCAN TS-MG005“ pakuotėje turi 6 skirtingus antgalius, tad su šiuo masažuokliu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

Svarbiausias principas yra pradėti nuo lengviausio masažavimo režimo ir taip po truputi didinti intensyvumą. 

Taip pat masažuoti raumenis, o ne patį stuburą ar kitus kaulus. Dėl to pakuotėje ir yra 6 skirtingi antgaliai, kad galėtume kuo geriau išnaudoti masažuoklio galimybes, masažuojant skirtingas kūno vietas.

Didelis privalumas yra ir tas, kad „POWCAN TS-MG005“ masažuokliai turi ekranėlius, kuriuose matysime baterijų energijos lygį ir pasirinktą masažavimo intensyvumo lygį. Jų čia iš viso yra net 20.

 

Tas intensyvumo lygių skaičius yra svarbu dėl labai paprastos priežasties - taip lengviau masažuoklį priderinti prie reikiamos masažuoti kūno vietos. Jaučiate, kad blauzdoms reikia didesnio krūvio? Truputi didinate intensyvumo lygį iki tol, kol jau jaučiate, kad gana.

„POWCAN TS-MG005“ taip pat palaiko automatinį išsijungimą. Po 10 veikimo minučių masažuoklis pats išsijungia. Patogus dalykas. Taip nereikia sekti laikrodžio, kiek čia laiko darome masažą.

Šis masažuoklis turi įkraunamą 2600 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks net iki 8 valandų. Tad jei kasdien masažuosime kūną po 20 minučių - vieno įkrovimo užteks iki 24 dienų. Labai geras rezultatas.

Pirkėjai yra labai patenkinti „POWCAN TS-MG005“ giluminių raumenų masažuokliu. Jis yra patvarus, kokybiškai pagamintas, ganėtinai lengvas - 1,5 kg, kas tarp tokių įrenginių yra įprastas svoris - intuityviai valdomas, su reikalingais antgaliais bei plačiomis režimų pasirinkimo galimybėmis.

Taip pat verta paminėti ir tai, kad pakuotėje atkeliaus specialus „POWCAN TS-MG005“ masažuoklio ir jo priedų laikymo dėklas, tad masažuoklį visada galima pasiimti drauge su savimi.

Štai keletas išsamiausių pirkėjų atsiliepimų:

  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš JAV): Mano žmona neseniai pateko į autoavariją ir po jos jai reikėjo reguliarių masažų. Kurį laiką bandžiau tai padaryti rankomis, bet greitai supratau, kad mano rankos labai pavargsta ir man pačiam jas pradeda skaudėti. Šis masažuoklis ne tik gali darbuotis kiek tik mums reikia, bet ir masažo kokybė nepalyginamai geresnė. Nuo tada, kai tik gavau šį masažuoklį ir pradėjau jį naudoti, mano žmona iškart patvirtino, kad skausmas sumažėjo. Tai yra geriausias dalykas, kurio galėjau tikėtis. Masažuoklis turi tikrai gražią išvaizdą, pagamintas kokybiškai, o ekranas taip pat yra aiškus ir ryškus. Masažavimo intensyvumas keičiamas liečiant ekraną, tad jo stipriai spausti nereikia. Patogus naudojimasis. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • G***N (pirkėjas iš Rusijos): Puikus masažuoklis, atpalaiduojantis raumenis nuo skausmo. Nepaisant problemų, susijusių su COVID-19, masažuoklį gavau greitai. Pakuotėje simpatiškas lagaminėlis, masažuoklis ir visi reikalingi antgaliai. Aš šį masažuoklį pirkau dėl to, kad man vis skaudėjo kojų Achilo sausgysles, ir tikėjausi, kad šis masažuoklis bent kažkiek pagelbės. Ir kaip aš nustebau. Tai stebuklas! Užsidėjau reikiamą antgalį ir perėjau per kojų raumenų grupes. Jau po pirmųjų masažavimo seansų skausmo lygis sumažėjo. Naudoju masažuoklį toliau ir tikiuosi, kad tas skausmas išnyks galutinai. Taip pat ir mano žmona išbandė šį masažuoklį. Jai masažavau nugarą bei ties keliais. Tik pasirinkite reikiamus antgalius ir venkite masažuoti pačius kaulus. Žmona šiuo masažuokliu taip pat yra labai patenkinta. Žodžiu, geras produktas! 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • K***V (pirkėjas iš Rusijos): Galingas ir labai geras masažuoklis. Kai tik parodžiau jį savo draugui ir jis jį išbandė, komentaras buvo labai trumpas - man irgi tokio reikia. Ir štai mano bičiulis jau turi lygiai tokį patį masažuoklį ir džiaugiasi jo suteikiamu raumenų atpalaidavimu. Dirbu fizinį darbą ir per dieną pavargsta praktiškai visas mano kūnas. Tad toks masažuoklis po darbo dienos yra tikra palaima. Mėgstu masažuoti įvairias kūno vietas ir vos po vieno seanso jaučiu stiprų palengvėjimą. Net jei skaudą galvą, pamasažuoju sprando, pečių raumenis ir skausmas sumažėja. Negaliu patvirtinti, jog ir Jums šis masažuoklis nuims galvos skausmą, bet man jis net ir tokiu klausimu padeda. Nuostabus daiktas. Vertas kiekvieno sumokėto cento. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • M***. (pirkėjas iš Prancūzijos): Realiai, nuostabus daiktas! Aš jį nupirkau savo mamai, 50-mečio proga. Ji serga artritu. Ir kai tik mama išbandė masažuoklį, iškart jį pamilo ir tvirtina, kad seniai taip jautėsi gerai. Aš masažuoklį taip pat išbandžiau ir galime abu patvirtinti, kad tai yra labai naudingas ir gyvenimą palengvinantis daiktas. Jau užsisakiau tokį masažuoklį ir sau. Aukščiausia kokybė, puikus veikimas, platus režimų pasirinkimas ir itin gera. Labai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()