Paskutiniai vienetai! „Tiesiog įspūdingai gražus išmanusis laikrodis - iškart patraukia akį. Kaip už tokią kainą, tiesiog idealus variantas“: naujasis laikrodis iš „Xiaomi“ ekosistemos už rekordiškai žemą kainą iš Lenkijos sandėlio („Imilab KW66“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video, papildymas 2021-06-30)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos nepaliauja mūsų stebinti ir čia turime visai neseniai rinkoje „Imilab“ kompanijos pristatytą naujausią išmanųjį laikrodį - „Imilab KW66“. Ką gi jis gali mums pasiūlyti ir ką apie jį sako pirkėjai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Imilab KW66“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 37,60 €; 34,39 € (papildymas 2021-06-30);
    • 71% nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos/Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,81 € už į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„Imilab KW66“ yra simpatiškos išvaizdos ir gerų funkcijų išmanusis laikrodis.

Jį jau įsigijo beveik 1 200 pirkėjų, turime 780 atsiliepimų ir aukštą 4,7/5 balų įvertinimą.

Ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos šiam dailiam išmaniajam laikrodžiui duoda labai aukštą įvertinimą.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš kelių skirtingų laikrodžio spalvų versijų, taip pat visose pakuotėse bus papildomai įdėtas atsarginis, kitos spalvos dirželis. Tad bet kada galima užsidėti tokį, koks atrodo gražiausias.

 

„Imilab KW66“ yra su 1,28 colių įstrižainės spalvotu ekranu, IP68 standartu, Bluetooth 5.0 ir 13 sporto režimų palaikymu. 

Svarbu ir tai, kad laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

Jis taip pat skaičiuoja kalorijas, nueitus žingsnius, atstumą, miego kokybę, širdies ritmą ir net kraujo spaudimą. Šaunios savybės.

„Imilab KW66“ taip pat informuoja apie gautus SMS, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus bei skambučius.

O bateriją čia turime 340 mAh talpos ir vienu įkrovimu laikrodis darbuosis bent 15 dienų. Labai geras rodiklis.

Kaip ir minėjome, „Imilab KW66“ palaiko anglų, vokiečių, ispanų ir kitas kalbas, o štai programėlėje jų rasime dar daugiau. 

Taip pat programėlėje pateikiama visa išsami fizinės veiklos informacija ir taip galima valdyti laikrodžio palaikomas funkcijas.

„Imilab KW66“ ir informuoja kada metas išgerti vandens, kad per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje, palaikomas ir nuotolinis muzikos grotuvo valdymas, kameros valdymas ir kitos būtinos funkcijos. Įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas laikrodukas.

Ką apie „Imilab KW66“ sako pirkėjai?

Pirkėjai iš Lietuvos šiam išmaniajam laikrodžiui duoda aukštus įvertinimus ir, kadangi tai vis dar gana neseniai pasirodęs laikrodis, tai turime vos vieną išsamesnį atsiliepimą:

  • A***a: Galvojau, kad laikrodis turės daugiau funkcijų. Poruojamas su laikrodžiu, seka širdies ritmą, žingsnius. Ekrano raiška nėra labai puiki (nors palyginus su kitos Xiaomi dukterinės kompanijos produktu to ir nepasakytum: 1 foto - kairėje Imilab KW66, o dešinėje Haylou Solar Watch aut. past.). Pliusai - gražus dizainas ir talpi baterija. Nesu ypatingai patenkintas, bet iš principo geras variantas. 1 foto.

Kitų šalių pirkėjai štai ką sako apie „Imilab KW66“:

  • R***s (pirkėjas iš Nyderlandų): Iš Belgijos laikrodis iki manęs atkeliavo per 7 dienas. Pats laikrodis pagamintas labai kokybiškai. Aukščiausia ekrano kokybė, itin ryškus ir didelis ekranas. Gana paprasta Xiaomi operacinė sistema. Tinkamai skaičiuoja širdies ritmą ir rezultatus parodo grafiškai. Taip pat man svarbu, kad tokiame ekrane patogu perskaityti gaunamus pranešimus. Bendrai, kainos ir kokybės santykis yra super. Rekomenduoju - 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto.
  • L***l (pirkėjas iš Čilės): Į Čilę iš Kinijos atkeliavo per 28 dienas. Tvarkinga pakuotė, laikrodis puikios būklės. Kiek baiminausi, kad 45 mm dirželis gali būti moteriškas ir man per mažas, bet viskas puiku. Kai pirmą kartą laikrodį Bluetooth ryšiu poravau su telefonu, tai telefonas rodė, kad Imilab w10, bet kai suporavo ir iškart atnaujino programinę įrangą, tai užrašas pasikeitė į kw66. Manau, kad už tokią kainą laikrodis pilnai patenkina bazinius išmaniojo laikrodžio poreikius. Stebi fizinę veiklą kokybiškai, yra patogus dėvėti ir atrodo gražiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • N***y (pirkėjas iš Rusijos): Laikrodžio dizainas puikus, atrodo labai šauniai, iškart patraukia aplinkinių dėmesį. Ekranas  ryškus, galima ryškumą reguliuoti - 4 padėtys. Anglų ir rusų kalbos. Deja, bet pranešimai rusų kalba ateina gana išdarkyti. Vietomis trūksta simbolių, čia dar reikia padirbėti su programine įranga. Aš jį įsigijau per 11.11 išpardavimą, kai kainavo 30 eurų. Tai manau, kad už tokią kainą, tai yra labai geras variantas. Gražus, ganėtinai funkcionalus ir patogus laikrodis.

Dar keletas pirkėjų padarytų „Imilab KW66“ nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto.

„Imilab KW66“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()