Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: žvėriškos 1000W galios ir vos per 4,9 sek. pasiekiantis 46 km/h greitį elektrinis dviratis bei aukščiausios klasės 4K filmuojantis dronas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smile 2021-03-04 17:38
Tokios jūsų apžvalgos yra nulio vertės, nes tikėti tuo, ką rašo kinų gamintojai, tai tas pat, kaip tikėti kiniečių komunistų partijos lozungais. Daugelis jų net prekės aprašyme sugeba apie tą pačią charakteristiką parašyti skirtingai- tai greitis skiriasi, tai baterijų talpa, tai dar kas nors. Na, o daryti išvadas iš youtube kokio nors rusų apžvalgininko, tai daugiau, nei juokinga. Paimkit jūs patys, nupirkit tą dviratį, pratestuokit įvairiomis sąlygomis, įvertinkit ir po kokių 6 mėn. naudojimo parašykit apžvalgą, jei jau taip norit būti puslapiu, skelbiačiu įvairių prekių reitingus. Nes kažkaip neteko matyti puslapių, kurie "testuotų", tarkim, mobilius telefonus pagal jų gamintojų aprašymą ir informaciją youtube. Juokingai atrodo ta jūsų veikla, nors smagu, kad stengiatės, bet gal reiktų pagalvoti apie tinkamesnę tų norų išraišką.
kestutisz 2021-03-04 18:02
Neabejoju, kad 90% "apžvalgų" yra taip rašoma, na dar gal nužiūrima nuo kokio didesnio konkurento, kuriam tom pačiom apžvalgom duoda nemokamų pavyzdžių :) Su viltimi užaugti iki tiek, kad jiem patiem irgi duos jų. Taip veikia visas marketingas, ir ne tik internete :)
gytis13 2021-03-06 10:20
Tegul neseka pasakų apie stebuklingą įsibėgėjimą. Aš turiu dviratį su 750W varikliu, tai jis įsibėgėja iki 40km/h greičio ir tiktai ne per 4,9s. Iki 30 km/h įsibėgėja labai mikliai, toliau greitėja sunkiai ima galios trūkti. Mano akumuliatorius 48V 10 Ah, tačiau jo užtenka apie 50 km atstumui nuvažiuoti minant pedalus, vien varikliu nebandžiau kiek užtenka. Taigi čia sekamos pasakėlės apie nuvažiuojamus 90 km. Tarp kitko, kai nuvažiuoji 35 - 40 km jau ima trūkti galios baterijai jeigu reikia važiuoti maksimalia galia, taigi reikia važiuoti atsargiau. Taigi pagražinta visa tai lyginant su mano patirtimi, teisybė tik kad elektrinis dviratis labai geras ir smagus dalykas pasivažinėjimui. Va jums reali apžvalga
gytis13 2021-03-06 10:37
Dar pridėsiu. Tos plačios padangos ant dviračio tai man labai įtartinai atrodo. Netekę su tokiu važiuoti, gal per smėlį ir nieko, bet asfaltu turėtų būti kankynė. Žmona turėjo dviratį su platokom dantytom padangom, aišku ne tokiom kaip čia parodyta, tai važiuoja ir keikia kad prastas dviratis, nesmagus. Pakeičiau į kiek galima siauresnes ir tvarkoj, skundų negirdėti. Dabar dažnokai matau dviračius su plačiom padangom, gal galėtų kas nors pakomentuoti jeigu turite patirties.
Atk 2021-03-06 13:39
Kas tau yra placio padangos? As tai naudoju placias 1,75 ir 2 coliu. Placios pranasumas, kad jos geriau sugeria smugius, maziau vibruoja, labiau saugo dvirati nuo deformaciju. Turi geresni riedejima asvaltu ir zeme. Bet kad riedetu gerai asvaltu turi buti nedantytos o lygios ir guma turi gera riedejimui buti... Zodziu jei vazinet asvaltu daugiausiai, tai labiau tinka gravel dviratis, kurio padangos 1,5 colio mazdaug gali but ir platesnes. Su juo pavyks lengviau vaziuoti asvaltu. Jei daugiau tenka caziuot bekele tada geriau dviratis su 2 coliu padangom ir 700c ratais ir su abiem amortizatoriais. Bet as pries 7 menesius gal nupirkau kalnu su 26x2.125 ratais su abiem amortizatoriais uz 162 eurus ir esu patenkintas. Stabdziai gerai veikia, amortas priekinis labai gerai veikia, galinis per kietas bet nieko tokio. Sveria atrodo 16 kg. Bet uztat ir per sniega ir leda su juo netaip baisu vaziuot, padangos dantytos bet taip specialiai, kad turi nebloga riedejima.. bet galiu nuo zoles stataus kalno leistis ir nebijot, kad ratai deformuoais nuo purtimo. Visokius bordiurus mazus irgi "suvalgyt"... Taip neskubant su juo galima kur nori nuvaziuot. Begiai veikia... Dar ir stabdymo kelias trumpesnis placiu ratu ir sukibimas su zeme geresnis. Fat baiku neturejau, bet kiek ziurejau atsiliepimus su jais sunku vaziuoti ir svoris ju didelis. Manau fat bikai geri su 20 coliu ratais ir elektriniam dviraciui.
conjurer 2021-03-06 13:47
Asmeniškai mieste apsistojau ties 33mm padangom, o plentinis yra su 18mm. Na gal smūgių nesugeria, bet daug geriau traukia, ir galima mažesnėm pastangom palaikyti didesnį greitį. Storos padangos tinka downhill ir MTB, nes ten tikrai aktualu smūgių sugėrimas, ir sukibimas, o greičiai būna mažesni.
robertas.pes 2021-03-06 14:43
1000w su žvėrišku pagreičiu, kai iš tiesų dviratukas 36v, 350w, su max greičiu 30kmh, kai pakeltas ratas ir atstumas 90km kai mini pedalus, juokas ima iš tų reklamų
Atk 2021-03-06 18:19
Moksilininkai nustate, kad asvaltu, butent asvaltu, o ne velodromu geriausiai rieda ir greiciausia vaziuoja 23-28 mm padangos... Bet dar kuo padangos geriau rieda, tuo daznai ju prastesne apsauga pradurimams...
conjurer 2021-03-06 19:16
Manau tas nuo kainos labiau priklauso. Kai kurios brangesnės būna geriau šarvuotos.