Dar geresnis ir už patį populiariausią Aliexpress giluminių raumenų masažuoklį: super kompaktiškas, aviacijoje naudojamo aliuminio rėmo, su skirtingais magnetiniais antgaliais, įdiegtu dirbtiniu intelektu ir maksimaliu pirkėjų įvertinimu - „čia nėra minusų, jis tiesiog tobulas“ („KiCA K2“ ir „YOSYO 191210“ palyginimas, iš Lenkijos/Ispanijos, kuponai, Video)  ()

Tokie giluminių raumenų masažuokliai pastaraisiais metais tapo tikru hitu. Aliexpress juos perka masiškai. Štai ir patį populiariausią masažuoklį jau įsigijo beveik 27 000 pirkėjų ir tokių prietaisų reitingai patys aukščiausi, kaip ir puikūs pirkėjų įvertinimai. Ir štai rinkoje pasirodė naujos kartos „KiCA K2“ masažuoklis. Ir jis tikrai turi rimtų privalumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KiCA K2“ giluminių raumenų masažuoklis:

  • Aliexpress81,89 € (su kuponu);
    • 50 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„YOSYO 191210“  giluminių raumenų masažuoklis:

  • Aliexpress - 32,34 € (su kuponu);
    • 55 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos, Prancūzijos ir Belgijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • 14,65 € už pristatymą į Lietuvą.

Pradėkime nuo to, kad „KiCA K2“ yra visiška naujiena, tačiau pirmieji pirkėjai juos yra įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu ir giria už puikią pagaminimo kokybę, funkcionalumą ir užtikrinamą masažo efektyvumą.

Beje, pasiūloje galima rinktis ir pigesnę „KiCA K1“ versiją, tačiau ji yra paprastesnė, didesnio svorio, su mažesnės talpos baterija, antgaliai paprastesni ir pritvirtinami mechaniškai (plastikinės jungtys), nėra jokių išmaniųjų masažo režimų, automatinio išsijungimo ir t.t. Tad kur kas įdomesnis modelis yra „KiCA K2“.

 

Kai kuriems gali pasirodyti, kad „KiCA K2“ yra ganėtinai brangus masažuoklis. Ypač, kai dabar vienas populiariausių giluminių raumenų masažuoklių Aliexpress - „YOSYO 191210“ - su siuntimo išlaidomis kainuoja kone 30 eurų pigiau.

„YOSYO 191210“ jau yra įsigiję arti 27 300 pirkėjų, virš 11 200 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Fantastiška statistika.

Ką sugeba „YOSYO 191210“ ir ką apie jį sako pirkėjai - šiame tekste.

Tad kodėl „KiCA K2“ kainuoja brangiau ir ką jis mums siūlo?

Pirmiausia, „KiCA K2“ yra ženkliai kompaktiškesnis, lengvesnis, išvaizdesnis ir aukštesnės pagaminimo kokybės masažuoklis.

„KiCA K2“ lengvai telpa į krepšį ar kuprinę, nes yra 145 x 90 x 44 mm dydžio ir 485 gramų svorio. Tuo pačiu „KiCA K2“ korpusas yra pilnai pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio.

Jo pigesnis konkurentas yra plastikinio korpuso ir yra daugiau kaip dvigubai sunkesnis, tad pasiimti jį su savimi į darbą ar sporto treniruotę nėra taip patogu, kaip „KiCA K2“ atveju.

Kalbant apie keičiamus antgalius, tai „YOSYO 191210“ jų turi 6, o „KiCA K2“ turi 4. Čia kaip ir privalumas „YOSYO 191210“, nors faktinai 95 proc. atvejų naudosite būtent tuos 4 „KiCA K2“ turimus antgalius. Kadangi jie leidžia išmasažuoti absoliučią daugumą kuno vietų.

 

Svarbu ir tai, kad pigesnio „YOSYO 191210“ antgalių jungtys yra plastikinės, tad pritvirtinimas nėra toks patikimas, kaip „KiCA K2“ atveju. Čia antgaliai pritvirtinami magnetų dėka, tad sugadinti šias jungtis yra praktiškai neįmanoma.

„YOSYO 191210“ turi informacinį LCD ekraną, ko neturi „KiCA K2“ masažuoklis. Čia kai kam gali būti ir minusas.

Taip pat „YOSYO 191210“ palaiko 30 greičio režimų ir 3 masažavimo intensyvumo lygius: 1900rpm/min, 2500rpm/min, 3300rpm/min.

„KiCA K2“ atveju irgi turime 3 standartinius masažavimo intensyvumo lygius: 1200rpm/min, 2000rpm/min, 3200rpm/min.

Tai masažavimo klausimu „YOSYO 191210“ yra pranašesnis? Na, ne. Nors jis palaiko tuos 30 greičių pasirinkimus, tai vyksta rankiniu būdu. Tuo tarpu „KiCA K2“ atveju turimas ketvirtas masažavimo lygis veikia dėka dirbtinio intelekto.

Kalbant paprasta kalba, kuo labiau į raumenis spaudžiame prie masažuoklio pritvirtintą antgalį, tuo aktyvuojamas didesnis masažavimo intensyvumas. Kuo spaudimas mažesnis, tuo intensyvumas mažesnis. Ir tai vyksta automatiškai, be jokių mygtukų spaudimų, kaip kad „YOSYO 191210“ atveju.

Plius, „KiCA K2“ masažo galvučių judėjimo amplitudė yra didesnė, siekia 6mm, tad nors šis masažuoklis ir ženkliai mažesnis, tačiau galingesnis ir sugeba išmasažuoti gilesnius raumenų sluoksnius.

 

Svarbu ir tai, kad „KiCA K2“ pradeda darbuotis tik tuo metu, kai pajaučia spaudimą. Tai yra, net aktyvavus bet kurį veikimo režimą, jis neveiks tol, kol nebus prie kūno prispaudžiamas pritvirtintas antgalis. „YOSYO 191210“ pradeda dirbti vos tik yra įjungiamas.

„KiCA K2“ taip pat palaiko automatinį išsijungimą po 10 minučių veikimo. Taip apsaugomas tiek pats įrenginys, tiek ir masažuojamas asmuo. Tokio tipo masažuokliai per trumpą laiką atlieka labai intensyvų masažavimą, tad juo piktnaudžiauti nerekomenduojama.

O kaip baterijos? „KiCA K2“ įkraunamas per C-tipo jungtį, tad galima pasinaudoti praktiškai bet kokiu namie turimu USB - C tipo laidu, ir jo turimos baterijos užtenka net iki 18 valandų. O ir pati baterija įkraunama per 2-3 valandas.

Pigesnio „YOSYO 191210“ atveju baterija įkraunama su pakuotėje esančiu įkrovikliu per daugiau kaip 3 valandas, o darbuosis masažuoklis 4-6 valandas.

Tad apibendrinus galima daryti aiškią išvadą, jog tie papildomi 30 eurų yra tikrai neveltui. „KiCA K2“ praktiškai visais aspektais yra pranašesnis už populiarųjį „YOSYO 191210“ masažuoklį. Ir pirmieji pirkėjai „KiCA K2“ modeliu yra itin patenkinti. Štai vienas išsamiausių atsiliepimų:

  • D***m: Privalumai: gražus ir ergonomiškas masažuoklis; aviacijoje naudojamo aliuminio korpusas; tvirtas, labai kokybiškai surinktas, galingas motoras, praktiškai neskleidžiantis jokio garso! Rankoje masažuoklis guli patogiai. Valdomas mygtuko paspaudimu. Įjungiant/išjungiant pasigirsta maloni melodija. 4 veikimo režimai. Išmani greičio kontrolė - uždedame antgalį, įjungiame šį režimą ir tik pridėję prie kūno pradeda masažuoklis dirbti. Nuo spaudimo keičiasi intensyvumas. Judėjimo amplitudė 6 mm. Masažuoja tobulai. Yra apsauga nuo perkaitimo - išsijungia po 10 minučių darbo. Įkraunamas nuo bet kokio įrenginio, turinčio USB jungtį. Pilnai įkraunamas per 2-3 valandas, darbuotis gali, priklausomai nuo režimo intensyvumo, 4-16 valandų. Reali baterijos talpa yra dvigubai didesnė, nei tvirtina gamintojas (žiūrėti šią foto)!! Labai gera pakuotė ir kokybiškas masažuoklio dėklas. Yra 4 keičiami antgaliai, su magnetiniais laikikliais, USB C-tipo įkrovimo laidas. Kokie minusai? Jų tiesiog nėra. Tobulas masažuoklis ir puikus pardavėjas. Visada pasiekiamas ir pasirengęs pagelbėti. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()