Iš Lenkijos įspūdingo dizaino ir masiškai perkami LED šviestuvai: tinka iki 35 m2 plotui, skirtingi švietimo režimai, valdomi programėle, 5 600 užsakymų ir aukščiausi lietuvių įvertinimai - „nuostabi kokybė! Lietuvoje tokie šviestuvai kainuoja dvigubai brangiau“ („IRALAN“ šviestuvai, pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

Šie „IRALAN“ LED šviestuvai yra itin perkami ir labai gerai vertinami pirkėjų. Ir dabar šviestuvai parduodami iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„IRALAN 8626“ kvadratų tipo:

  • Aliexpress - nuo 47,50 €;
    • 20 % nuolaida;
    • perkant už didesnę kainą yra ir papildomų kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 4,47 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„IRALAN“ labai įdomus LED šviestuvas. Jį jau įsigijo virš 3 570 pirkėjų, turime 1 900 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą.

Ir dabar šiuos populiarius LED šviestuvus galima įsigyti iš Lenkijos sandėlio. Pasiūloje yra įvairių variantų, taip pat galima rinktis su juodu arba baltu rėmeliu.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi, kad čia turime kokybiškai pagamintus LED šviestuvus: metalo ir PVC plastiko korpusai.

Taip pat galima rinktis iš skirtingų šviestuvų variantų. Kuo daugiau tų „kvadratėlių“, tuo šviestuvas gali apšviesti didesnį plotą. Iš Lenkijos yra 60W, 70W ir 85W modeliai, kurių užtenka apšviesti iki 35 m2 plotą.

Pirkėjai teigia, kad šiuos šveistuvus lengva pritvirtinti ir jie maitinami nuo 220V elektros tinklo. Be to, šie LED šveistuvai užtikrina Ra90 rodiklį, kas reiškia, kad apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų.

 

Įdomu yra ir tai, kad „IRALAN“ LED šviestuvai valdomi trimis būdais: jungikliais, pakuotėje esančiais nuotolinio valdymo pulteliais ir į išmaniuosius telefonus atsisiunčiamomis bei įsidiegiamomis programėlėmis.

Tad tiesiog begulint lovoje galima telefone pasirinkti norimą švietimo režimą, yra ir specialus naktinis režimas, valdyti švietimo temperatūrą - nuo 3000K iki 6500K bei ryškumą - nuo 1 iki 100 proc.

Galima nustatyti ir automatinį šviestuvų išsijungimą, kas taip pat yra patogu.

Gamintojas ir pirkėjai tvirtina, kad „IRALAN“ LED šviestuvai skleidžia labai malonią šviesą - palaikomas ir lubų apšvietimas, kas suteikia papildomo jaukumo, šviesumo ir atrodo šauniai. Taip pat nėra jokio mirgėjo - šviesos srautas yra tolygus.

Pirkėjai iš Lietuvos yra itin patenkinti šiais „IRALAN“ LED šviestuvais ir tvirtina, kad jie iš Lenkijos buvo greitai pristatyti bei šauniai šviečia:

  • K***e (pirko 4 and 1 komplektą): Labai graži lempa. Ryškiai šviečia, 14 m2 kambary pilnai užtenka apšvietimo. Pultas iškart pasijungė, įjungus ON - 1 foto.
  • J***a (pirko 4 and 4 komplektą): Superinė lempa. Atsiuntė per savaitę. 17 m2 plotui per akis ryškumo. Pultelis veikia iškart - 1 foto.

 

Dar kelios nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Speciali akcija ir sąlygos

„IRALAN 8626“ lapelių tipo:

  • Aliexpress - nuo 38,55 €;
    • 20 % nuolaida;
    • perkant už didesnę kainą yra ir papildomų kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 4,47 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Čia turime analogiškų galimybių „IRALAN“ LED šviestuvus ir dar galima rinktis su baltu arba juodu rėmeliu.

Šie „IRALAN“ LED šviestuvai yra „lapelių“ tipo ir taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų jų versijų.

Tad galima rinktis 35W, 60W, 85W ar net 120W ir vieno LED šviestuvo užteks apšviesti iki 35 m2 plotą.

 

Kalbant apie šių „IRALAN“ LED šviestuvų specifikacijas, tai viskas yra tas pats, kaip ir aukščiau aptartų šviestuvų atveju.

Skirtumai tėra dizaine, galioje, kokį plotą apšviečia ir kainoje. O funkcionalumas ir valdymo galimybės yra analogiškos.

Šiuos „IRALAN“ LED šviestuvus jau įsigijo 2 050 pirkėjų, turime beveik 1 100 atsiliepimų ir taip pat labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Ir šiuo atveju turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai itin giria šias LED lempas, jų pagaminimo kokybę ir pristatymo greitį.

Kai kuriems jos keliavo kiek ilgiau, bet ir patys tvirtina, kad tai buvo tuo pandemijos įkarščio metu, tad viskas suprantama. Kiti teigia, kad iš Lenkijos užsakytos lempos atvyko vos per 5 dienas:

  • M***s (pirko 14 lapelių versiją): Siuntimas užtruko ilgiau nei buvo teigiama. Ir kiek pritrūko komunikacijos su pardavėju. Tačiau pati lempa labai šauni. Šviečia ryškiai ir pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • T***t (pirko 14 lapelių versiją): Lempa atkeliavo vėluodama. Greičiausiai dėl pandemijos. Pačia lempa esu labai patenkinta. Surinkimas visiškai paprastas ir greitas. Su pardavėju bendrauti neprireikė. Lempą rekomenduoju - 1 foto.
  • G***e (pirko 10 lapelių versiją): Nuostabi kokybė! Puikus pardavėjas ir greitas siuntimas. Lietuvoje tokie šviestuvai kainuoja dvigubai brangiau - 1 foto, 2 foto.

 

Kelios LED šviestuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„IRALAN“ LED šviestuvo vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: