Už mažiausią kainą smūginis gręžtuvas/suktuvas! „Superinis - kasdieniam naudojimui per akis“: milžiniška baterija, bešepetėlinis variklis ir pažiūrėkite, kaip jis tvarkosi su automobilio ratų varžtais (Video, „Drillpro G50798“ atsiliepimai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Banginis 2021-07-19 13:54
Iš video gaunasi, jog deklaruojama 520 N.m galia, tėra tik tolimas miražas, jei su šiuo įrankiu nepavyko atsukti varžto, užveržto 220N.m jėga.
skimas969 2021-12-04 17:53
Reali jega uzverzime apie 130, atsukime iki 200. Su salyga kad naudojate smugines galvutes cr-molibden. Su paprasta cr-vanadium (jos turi laisvuma ir minkstesnes (jau po poros varztu issimala lizdas ir neperduoda smugio), prarandate nuo 10 proc jegos.
poi 2021-12-04 18:41
Susitiko karta vokiškas varžtas ir kinietiškas gręžtuvas su galvute. Galvutė lūžo, suktuvas sustojo... Teko rankomis viską susukti.... Bet užtat kokia kaina - pigiau niekur nerasi!
skimas969 2021-12-04 21:33
To poi Kaip kam sekasi. Pas pazistama makita garaze po pusmecio jungiklis sugedo, po taisymo reguliatorius - susigrazino pinigis, o sita kopija sukasi. Jei duona is to valgai pirksi gal ir gera profesionalams. Bet sau tikrai uztenka, tuo labiau kad sau dazniau iranki keiciu del bateriju ir naujesnio geresnio. Bet beveik visi noname, isskyrus bulgarke ir diskini, kiti parkside ir china.
AAA000 2021-12-05 22:46
reikalas tame, kad situs irankius perka vienam atsukimui o tada pasideda ir uzmirsta. o paskui vel nusiperka nauja iranki, kai vel prisireikia atsukt kazka. nes jie pigesni - nei pasisamdyt "profesionala" tam vienam darbui. tik tame esme. aisku jei suluzta per ta pirma karta - tada nusivilia nu pvz sakykim suktukas koks nors - nusiperka baldus uz 1-2k€, ir reikia surinkt. ir suktuko reikia. paima ta koki slamsta vienos celes uz 15€ su keliom galvutem. ir atlaikko sita "operacija". smuginiai tai cia jau kritiniai tokie... vanadines neblogos galvos - jei sesiakampes, o ne dvylikakampes. plius smugines buna storesnes siek tiek, prailginto lietimosi pavirsiaus. o siaip sutinku su parasyta nuomone. bet smuginio suktuko esme yra vibracinis atsukimas. o ne vien uzverzimo jega. aisku jei jega perduodama minksto metalo apzindymui - tada greiciausiai neatsuks arba nuraus varztai irgi turi but angliniai/grudinti bent jau. paprastai smulkiasrieginiai kokie. o ne standartinio sriegio. kai pradeda sukiot belenka belenkaip, tai ir gaunasi...