Maskva parengė galingą smūgį Europai: Medvedevas skelbia, kas suplanuota šiai žiemai ir tai ne pabaiga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-08-30 23:23
Kad taip paprasta būtų kaip tu tikiesi jau seniai rusas dujų vamzdį uzdusintas būtų. Jei mūsų valdžia apsišiks, šūde skesim tik mes. Jei vokietis pavarys tai šūde skes visa europa ir šio fakto tu nenuneiksi. Vokietis viską daro teisingai, kapstosi iš šūdo krūvos, kurią pats ir susikūrė, kol likusi komandos dalis rusą skandina.
Benediktas 2022-08-30 23:26
Sude skes ir Vokietis ir mes, jei bandysim vel gyventi, kaip iki karo prie rusisko vamzdzio. Niekas dar nebande dusinti rusiško vamzdžio - čia pirmas kartas. Šiaip dusinam ne rusišką vazdšžį, o tikslas nudusinti valdžia, kuri tą vamzdį reguliuoja. Tas pats vamzdis gerose rankose - nera nieko blogo. Jei grįšim prie to pačio modelio su Rusija, kuris buvo prieš karą, tai niekas nepasikeis į gerą, o tik pabloges. Man atrodo tai akivaizdu, negaliu patiket, kad del to reikia diskutuot.
donatasv 2022-08-30 23:38
Kurioje vietoje tau Vokietija bando gyvent kaip iki karo? Išvedė gamyklas iš rusijos, atsisakė naftos anglių, aukso galima sakyt visko išskyrus dujų ir tų manau nedidelis kiekis jau bus likęs? Tai ką tu čia kliedi yra tik narkomano fantazijos. Viskas arba nieko būna tik sūris pelėkautuose. Rusas to ir lauke, kad avinai kaip tu keltų didesnį kipišą. Nes jei vokietis tam ryšis nepasiruošiąs kentėsim visi. Ssrs laikais, kad įrodytų komunizmo pranašumą maskva badu numarino 3 milijonus žmonių. Manau putinas pakankamai naglas, kad numarintų 6milijonus, ko pasekoje galėtų destabilizuot Europą ir tarkim pasiimt Pabaltijį.
Benediktas 2022-08-30 23:44
Dujos yra kaip virvelė, su kuria gali prisitraukti tam tikrus sprendimus del kitu sankciju atsaukimo ir skaldyti Europą, po sali. Rusija turi netekti svertu, itakoti sprendimus Europoje. Dujos, ju kaina, pralaidumas ir yra tie svertai.. Plius tai yra pinigai ginklavimuisi.
donatasv 2022-08-31 00:02
Iš inercijos rusija dar 5 metus gali stumdytis ukrainoje ir vargo nematyt, su dujų ar be dujų pinigų. Jei niekas neduos ukrainai tinkamos ginkluotės ir putinas nepraras suinteresuotumo. Likęs dujų faktorius įtakos tam neturės. Trumpuoju laikotarpiu europai tas gali atnešti daugiau nepatogumų ir neramumų nei rusui tą reikia suvokt. Vienu žodžiu nepalaikau aš tavo nuomonės dėl visiško dujų atjungimo šiuo metu. Šolco taktika man labiau patinka. Išlaikyt Europą stiprę, per laiką susiras kuom pakeist ilgai netruks. O kelios kapeikos gautos iš dujų, šioje situacijoje manau nei ukrainos nei ruso nebeišgelbės. O tuolabiau nesuteiks galimybės atakuoti nato...
immortallt 2022-08-31 07:10
Tu man paaiškinsi, kas įtakos turėjo? Tu savo gydytojui turbūt irgi aiškini apie mediciną? Priminsiu, kad Astravas daugiau nei 4300 valandų per metus nėra išdirbęs. Dar priminsiu, kad Astravas politinis, o ne ekonominis projektas. Ir nežinau kaip tu, bet aš prostitucija neužsiiminėju.
immortallt 2022-08-31 07:12
Ne visi sugeba mokytis iš savo klaidų, bet net nesimokantis iš savo klaidų jaučiasi protingesnis už visą pasaulį.
Benediktas 2022-08-31 07:15
Iš kur 5 metai? Čia tiesiog juk manai tik taip. Tu kalbi, lyg ignoruodamas tai, kaip Rusija elgėsi su dujomis iki šiol. Kažkodėl, manai, kad nuo to ES sustiprės, bus vieningesnė ir t.t. Taigi viskas atvirkščiai yra - su dujomis vienybė bus skaidoma: tam duosiu, o tam neduosiu, nes tas kažką prieš Putiną kalba.
immortallt 2022-08-31 07:16
Europa stipresnė nepriklausoma. Ir nepriklausoma tapti yra būdai, ir įgyvendinami pakankamai greitai, jei tik yra politinės valios. Tavo būdas yra būti prostitute, parsidavinėti mainais už pigesnę energetiką, pigesnį kepsnį. Benedikto, mano, Europa renkasi neparsidavinėti. Parsidavinėjimas veda į dabartinę situaciją ir krizę iš esmės visada. Klausimas, tik per kiek laiko. Ir negali ruskiai Ukrainoje 5 metus stumdytis. Po 5 metų stumdysis nebent prekybcentrių vežimėliais, nes jie net automobilių šalyje nebeturės važiuojančių pakankamai, seną važiuojantį automobilį parduosi brangiau, nei kainavo naujas. Artilerijos sviedynių net nebeturės, kurių turi santykinai daugiausia prikaupę. Čia jau nekalbant apie tai, kad ES nebereikės iš viso jų energinių išteklių, tai dujos nebekompensuos naftos praradimų.
Benediktas 2022-08-31 08:52
Šviežios naujienos: Apie kokia nepolitinę prekybą su Rusija galima kalbėti? Kokia dar vieninga Europa būtų, jei Kremlius spręstų kam parduoti dujas, o kam ne ir už kokią kainą.
immortallt 2022-08-31 08:59
Dar buvo pranešę, neva pusiau neplaniniam/planiniam remontui trims dienoms stabdo. Akivaizdu, per greitai pildo dujų saugyklą, tai gąsdina.
magic 2022-08-31 15:49
3 kartus - Valio! Kad ir 10k € už žiebtuvėlį, pirmąją žiemą bus vėsiau, bet per tą laiką jau bus daugiau alternatyvų ne popieriuje, o įgyvendinta EU mąstu! Ir čia dar klausimas, o jeigu žiema bus pakankamai šilta? ;) Tris kartus Valio!
donatasv 2022-08-31 17:45
Matosi dėl ko garbini lanbirbį junior tas ir negalvodamas žlugdo Lietuvos verslą. Gerai kad eu turi politikų suprantančių ką daro ir mums bus ramiau nes lanbirbis pats pareiškė, kad čia jo paskutinė kadencija kaip ministro antros kadencijos verslas kaži ar atlaikytų...
Benediktas 2022-08-31 18:39
Ner argumentų, įsijungei trolio mode. Net nežinau, ar tu skaitei, ką rašiau, nes viskas turėtų būti logiškai aišku. Skaldys Kremlius per dujas ES, kai tai darė iki šiol.
donatasv 2022-08-31 20:25
Sekiau tau dzin ekonomika kuri gali sukelt didesniu bėdų nei pirkimas dujas iš ruso. Rusas pats kranus užsukinėdamas žvengia iš tokių kaip tu, parodydamas iki kiek jam nusišvilpt ir kad tas planas šūdo vertas. Trolina visa Europą. O tu panašu to nesupranti ir bandai įrodyti man kitaip.
Benediktas 2022-08-31 20:49
Nieko aš tau nebandau įrodyt. Tau negana Ukrainos okupacijos, nori Kremlių toliau pašert ir paskaidyt Europą?
donatasv 2022-08-31 20:57
Klysti aš nenoriu krizės, kuri iš pogrindžio ištrauks rusų pakalikus. Kurių jau dabar turim valdžioje europos sąjungos valstybėse jei nepastebėjai ir jie jau dabar skaldo Europą. Krizės akivaizdoje žmonės radikalėja ir tai gali paskatint dar daugiau dujų pirkimo iš ruso. Paprastas pavyzdys Prancūzijos prezidento rinkimai, būtų išsirinkę boba vaizdelis nekoks būtų buvęs. Sočiam ir laimingam lengviau remt ukraina ir dalinis dujų pirkimas iš ruso man atrodo mažesnė bėda... Jei imortal sako tiesą ir sisternas užpildė ne iš ruso tai yra laimėjimas.
Benediktas 2022-08-31 21:14
Nori pasakyt, kad neturim išeities? Arba turim, sėst ant Kremliaus dujų adatos arba būti valdomi Uspaschikų ir bus pzdc? Tegul lenda tie pakalikai, nieko jiems nesigaus, tegul tik pabando priimt kažkokius įstatymus naudingus Kremliui. Man atrodo ginklų Ukrainai perdavimo spartinimas padės išspręsti šias dvi problemas. Reikia sėkmingo Ukrainos kontrapuolimo ir dar ne visos sankcijos įvestos.
donatasv 2022-08-31 21:18
Tai katras čia neseka kas sakoma? Aš gi sakiau laikinai kol ras sprendima. Bet kažkodėl tu tai sugebi ignoruot... Orbanas jau priiminėja. Nedaug trūko ir Prancūzija būtų darius tapatį...
Benediktas 2022-08-31 21:21
Tai randa jau sprendimus, jau beveik užpildytos talpyklos. Kitai žiemai jau bus daugiau dalykų dar praspęsta. Vėl rankiosim šituos tavo komentarus, kaip tu paniką bandei įvesti.