Rusija gali susprogdinti dar vieną dujotiekį Baltijos jūroje – tai būtų katastrofa Lenkijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AJ 2022-09-29 13:00
Tai dabar Rusija naikins Europos duju infrastruktura ir Europa bijos skelbti kara. Iki ko dasizaide europa...
Treisonas 2022-09-29 13:21
Labai paprastą, niekas nenorėjo šio karo, niekas nenori atominio karo, visi tikisi, kad galbūt dar pavyks kažkaip viską sutvarkyti, o galbūt visi sunkumai teks Ukrainai, tai geriau negu tiesioginis Europos sąjungos - Nato karas su parazitu, galbūt užteks tik siųsti ginklus ir susirūpinimą, tačiau kaip matome didelis parazitas nesustoja ir vargu ar jau sustos, kol nepasiųs į kitą pasaulį milijonų nekaltų sielų. Visi tikisi, kad padvėsus blyškiajai kandžiai kažkas pasikeis, tačiau neatsiranda tokių drąsuolio, kita vertus, net ir užlenkus šėtoną pakalikų tinklas toks didelis, kad atsiras kas jį pakeis. Žmonės vis dar viliasi, viliuosi ir aš, kad kažkokiu būdu šis košmaras greitai baigsis.
Benediktas 2022-09-29 13:55
Kol Putinas pats neišveda kariuomenės, nėra kito kelio, kaip jiems padėti. Nes branduolinis šantažas nesibaigs niekada. Po Ukrainos grasins mums, Lenkijai ir t.t. Ne iš karto, kai pasitaisys tankus ir pritreniruos kareivius. Kandį priplot reikia, kada ji nusilpus, o ne kada stipri ir pasimokinus iš klaidų kare. Būtų katastrofinė klaida, jei vakarai nukeltų konfliktą į ateitį.
Treisonas 2022-09-29 18:07
Na aš realiai tikrai nematau jokios galimybės, kad vakarai pirmi ryžtųsi nuversti carą, tarkime, jeigu jie neturėtų atominių ginklų pilnai tikiu, kad NATO jau būtų pačioje Rusijoje, valdžia nuversta, o naujoji per ateinantį šimtmetį patrauktų demokratijos keliu formuojant metai iš metų visuomene, kuri dabar yra visiškai supuvusi, augo nuo Stalino iki caro praktiškai visa laiką gyveno autokratijoje, tad daryčiau išvada, kad reikėtų net ne vieno šimtmečio suformuoti kitokiai kartai. Visgi grįžtant į dabartį koks būtų pasiūlymas vakarams sustabdyti Putiną? Aš asmeniškai matau tik Ukrainos absoliučia pergalę, tačiau dabartinė mobilizacija gali duoti efektą vien dėl skaičiaus prisiminkite vokiečius, kurie šaudė frontuose rusus greičiau baigėsi kulkos, nei rusai, tad realiai nesukeliant branduolinės katastrofos nematau jokios išeities įsikišti vakarams ir tai užbaigti, mano nuomonę, kaip minėjau galbūt tik Ukrainos pergalė, šiaip ar taip visi bijo branduolinio ginklo, o šantažas kol kas dar veikia.
Benediktas 2022-09-29 18:11
Tai nepasiduok šantažui ir nekalbėk už kitus. Sakyk sau: baisu, bet šitas kelias geriausias ir susitaikyk su tuo. Viskas ir nereikia apie tai galvoti vėl iš naujo - mes jis bombą ar nemes. Bereikalingas jautrumas, kuris nieko neduoda.
Treisonas 2022-09-29 20:48
Na gal ir tiesa, bet žinai, kaip sakoma, svetima mirtis visuomet atrodo abstrakti. Mirė, tai mirė, o kiekvienas jų nori gyventi, o kuo daugiau turi ką prarasti, tuo labiau nori gyventi, na bent jau taip manau.
Benediktas 2022-09-29 20:52
Ar tu žinai, ką kiti žmonės galvoja? Visokį š ir ne š žmonės galvoja. Kuo mažiau panikos skleidėjų aplinkui, tuo geriau.