[ŽT] Galinga žinia. Putinas to nesitikėjo. Ką padarė Europa su dujomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-08-19 09:44
Prisimenu, kai prieš metus. PRIEŠ METUS. Buvo čia forume sakančių, kad iš kur Europa gaus dujų? Bus p*dc Vokietijos ekonomikai ir Europai.
Absoliutas 2023-08-19 10:42
Tai ir cype visokie vatnykai ir kremliaus troliai. Nesuprantu kodel ES neskiria lesu kovai pries maskoliu propoganda.
Benediktas 2023-08-19 10:46
Nes ES parlamente pusė narių visokie "Uspaschikai" ir "Paksai". Visų prorusiškų partijų lyderiai išvažiavo dirbti į Europarlamentą ir priimineti įstatymus, nes tai legalu. Nes Rusija pamate, kad jiems bunant saliu viduje nera tokie efektyvus, kaip budami Europarlamente.
donatasv 2023-08-19 11:14
Taip pripažystu šiuo klausimu maloniai nustebino europa. Lygiai tai pat stebina Lietuva su savo elektros tinklais labai smagu matyt kiek mes pažengėm į priekį, kokiais tikraja ta žodžio prasme žvėriškais šuoliais žengiam žalios energijos link. Tikrai galima pasidžiaugt iki kiek mūsų šalis suvakarėjo ir net drysčiau teigti pradedame lenkti vakarus savo lankstumu ir problemų sprendimo greičiu, rodydami pavyzdį ir galimybes. galima sakyti neatpažystama šalis lyginant su tuo kur užaugau ir ką turim dabar. Galėtų ir Ukraina nustebint savo kariniais stebūklais ir paneigti mano skeptišką nuomonę karo atžvilgiu visai nesupykčiau.