Didžiulė gėda Rusijai. Putinas priverstas „nusilenkti“ Kazachstanui  (3)

Kuriamas „benzino rezervas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulė gėda Rusijai. „Reuters“ žurnalistai paskelbė straipsnį, kad Maskva, ieškodama benzino, nukreipė dėmesį į Kazachstaną.

„Reuters“ žurnalistai paskelbė straipsnį, kuriame cituojami trys anoniminiai šaltiniai iš Rusijos Federacijos.

Esą Maskva jau paprašė Kazachstano sukurti „benzino rezervą“ Rusijos Federacijai. Maskva pradės jį pirkti, jei Rusijos Federacijoje labai trūks degalų.

[Vokietija] Beprotiškos kainos siurblys! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
1348

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vienas iš anoniminių šaltinių taip pat leido suprasti, kad toks rezervas neva jau yra, tačiau iki šiol neaišku, apie kokius tiksliai benzino kiekius kalbame.

Tuo pat metu Kazachstano energetikos ministerijos vadovo patarėjas Iljasovas paneigė informaciją, kad Rusijos Federacija davė nurodymus sukurti „benzino rezervą“.

Dar balandžio 2 d. „Reuters“ žurnalistai rašė, kad dėl nuolatinių dronų atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas buvo sustabdyta iki 14% gamyklų pajėgumų.

 

O kovo 27 dieną tapo žinoma, kad Maskva padidino benzino importą iš Baltarusijos. Tuo pat metu sausį ir vasarį Rusijos Federacija benzino visiškai neimportavo.

Žiniasklaidos publikacijos, kad Rusijos Federacija ieško naujų benzino tiekėjų, rodo bepiločių lėktuvų smūgių į naftos perdirbimo gamyklas efektyvumą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai (3)