„Apie bylos esmę nieko. Ir iš kur ji gali žinoti.“ Kas vyksta (Foto)  (1)

Užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova pavadino laikraščio pranešimą „informacijos šiukšle“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SerpomPo“ „Telegram“ kanalas, rašantis apie politiką ir ekonomiką Rusijoje, rašo apie Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministerijos atstovės Marijos Zacharovos melagystes.

Po to, kai „The Washington Post“ pranešė, kad Jungtinių Valstijų žvalgybos agentūros perspėjo savo, taip sakant, „kolegas“ rusus apie galimą teroro aktą „Crocus City Hall“, Užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova pavadino laikraščio pranešimą „informacijos šiukšle“.

Zacharova nieko nepranešė apie bylos esmę. Ir iš kur ji gali žinoti – kas jai, kaip ir kažkokiam nereikšmingam Peskovui, leistų prieiti prie žvalgybos informacijos? Jie yra nekompetentingi, neišmanantys, o jų darbas yra meluoti reaguojant į nepatogią informaciją.

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11539 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Štai dar vienas pavyzdys. Žodį „informacijos šiukšlė“ Zacharova jau pavartojo 2022 metų vasario 16 dieną, kalbėdama apie demokratinių šalių žiniasklaidos informaciją apie galimą Putino karo veiksmų pradžią Ukrainoje.

Štai ką sakė Zacharova, rašo oficialus leidinys „Rosijskaja Gazeta“. Pradėdama nuo žodžio „isterija“, Zacharova tęsė: „Seniai nemačiau tiek daug klastočių, dezinformacijos, šmeižto ir  melo koncentruota forma“.

 

Praėjo aštuonios dienos, atėjo 2022 m. vasario 24 d. ir paaiškėjo, kad teisi buvo „Vakarų žiniasklaida“, o ne Zacharova. Ar ji atsiprašė? Ar atsiėmė savo žodžius? Atsistatydino? Išėjo į vienuolyną? Nieko neatsitiko. Ji ir toliau melavo ir kalbėjo nesąmones.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(11)
(-3)

Komentarai (1)