Pėdsakai veda pas Patruševą. „Kaip būsite nubausti?“ Kas vyksta (Foto)  (2)

„Visų pirma, tai, žinoma, Putino fiasko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SerpomPo“ „Telegram“ kanalas, rašantis apie politiką ir ekonomiką Rusijoje, rašo, kad teroro išpuolio koncertų salėje „Crocus City Hall“ „pėdsakai“ veda tiesiai į Patruševo kabinetą.

Rusijos saugumo tarybos sekretorius Patruševas pareiškė, kad teroro išpuolio koncertų salėje „Crocus City Hall“ „pėdsakai“ veda į „Ukrainos specialiąsias tarnybas“ ir toliau.

Tu, Patruševai, „mums dantų neužkalbėk!“. Pagrindinis klausimas: kaip leidote įvykti tam, kas atsitiko? Tai jūsų – Patruševo, Bortnikovo, Naryškino, Kolokolcevo ir kitų – fiasko.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5619 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Visų pirma, tai, žinoma, Putino fiasko. Jis, Patruševai, su tavo ir kitų už piliečių saugumą atsakingų ministrų pagalba, nesugebėjo užtikrinti piliečių saugumo.

Todėl nereikia nukrypti nuo pagrindinės temos – kodėl nesugebėjo? Tai pirma. Ir antra, žinoma, yra jūsų atsakomybė už tai, kad jūs nesugebėjote. Kaip būsite nubausti? Ar jus atleis? Ar būsit pažeminti pareigose? Ar bus pradėtas tyrimas?

 

Daug metų visuomenė tau, Patruševai, ir panašiems į tave moka atlyginimus, kad jūs užtikrintumėte visuomenės saugumą. Nesugebėjote užtikrinti? Turite atsakyti už tai. Pėdsakai veda į jūsų kabinetą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: