[ŽT] Zelenskis skelbia sąrašą šalių, kurias puls Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2024-03-30 16:50
Čia rimtai ar balandžio 1 ??
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-30 19:10
O ką tavo kalendorius sako?
Treisonas 2024-03-30 22:44
O kurioje vietoje tau pokštas, kad Rusiją ruošiasi atkurti sovietų sąjungą, ar aš kažko nesuprantu?
donatasv 2024-03-30 23:57
Vau naujiena putinas jau daugiau nei 15 metų kliedi apie savo svajonę atkurt ssrs. Kas netingėjo ėmėsi veiksmų, o Ukraina ignoravo visa tai. Dabar nieko kito nebelieka kaip tik skleist paniką, kad gautų ginklų.
Treisonas 2024-03-31 12:33
Zelenkis visų pirmą prezidento kėdėje ne 15 metų, antrą Ukrainą ginklavosi, jeigu nežinai, tai ištisai dar iki karo prašė ginklų, pats Trampas juos pumpavo į Ukrainą, iš Lietuvos ėjo ginklai ten, būtent dėl Zelenksio, jo klaida buvo nepripažinti rusyno grėsmės karo išvakarėse, tačiau net kilus karui ir kilus jam kaip žmogui grėsmė, jis liko ir nepabėgo, kaip siūlė amerikonai, tuomet greičiausiai jau dabar karas būtų pralaimėtas, toliau tik dėka jo ginklai dabar keliaują į UK ir turi iš ko kautis, o tu pezi apie pasiruošusias šalis, po šiai dienai Europa krūpčioją nuo kiekvieno bunkerinio pareiškimo, iki šios dienos nėra paleista karo pramonė dirbti dideliais tempais, tai pasakyk man kuri tavo ta valstybė pasiruošusi karui, kaip patys britai rėkia, kad prieš rusus neišsilaikytų ilgiau mėnesio, nėra altilerijos, nėra priešlėktuvinių, nėra kitos amunicijos. Tik kilus karui ir praėjus 2 metams kažkas pradeda judėti vangiai, tik dėka Ukrainos, tik dėka Ukrainos vyrų ir milžiniškos jų jėgos ta pati Europa atsibundą, o paniką ar ne paniką, bet putinas savo ambicijas susakė, taigi kas netingėjo, tai tik Ukrainą visos kitos šalys iki šiai dienai neturi net ginklų sau, tarp jų Lietuva, kurioje nėra praktiškai nieko, apart tušti žodiai ir pažadai. Norėjo turėti stiprią jėgą, reikėjo imti Izraelio pavyzdį ir juo sekti, dabar būdami maža tauta varytume siaubą ir rusų naciui. Dėl tos pačios ginkluotės apsišikusi USA iki šiol nesugeba skirti paramos, kai krentą Ukrainos teritorijos, net iš baimės baidenas dreba kad Ukrainą naikiną naftos perdirbimos gamyklas ir rėkia jų nenaikinti, tai apie kokius tingėjimus eina kalba.
donatasv 2024-03-31 15:39
Aš apie Ukrainą ne apie zelenskį taip, kad skaityt išmok. Netingėjo Ukrainos valdžia tai tik vogt, o kai pradėjo tauta į šikną spirt prasidėjo kipišas iš visų pusių. Mes jau seniai būtume rusijos dalis jei ne mūsų pastangos atsiplėšt nuo ruso.
Benediktas 2024-03-31 17:39
Koks dabar skirtumas, kas buvo? Kas buvo, tas pražuvo. Į ateitį reikia žiūrėti. Ukraina yra tas buferis jėga, dėl kurios mums patiems nereikia kol kas kariaut. Pačiai NATO naudinga, kad Ukraina išliktų ir diktatoriai nesustiprėtų. NATO dabar neatrodo tas garantas, kuris 100% garanduotų mūsų apginamumą, ypač be JAV, kai Trumpas dės visas pastangas, kad Putinui pavyktų užkariaut Ukrainą ir mes atsidurtume Rusijos keseneje ir būtume sunkiai apginami tik Europos, jei JAV vyks pvz pielitinis, karas ar Trumpas paralyžiuos valdžią, kaip dabar paralyžiavęs, jei turės rednekų palaikymą, kurį turi dabar.
donatasv 2024-03-31 21:32
Nuo to kas buvo yra tai ką turi toks ir skirtumas. Kai velnią apipi**** bandai tai nieko keisto, kad velnias tvarko per visus galus. Man tiesiog nepatinka kai žulikai vaidina aukas. Jei nato neatrodo stiprus tai kaip atrodo putino mordoras? Europai duotas laikas ir Europa juda į priekį apsieis ir be JAV apsigint nuo ruso. Europa kaip niekad stipri.