Tesla nesilaiko grafiko – Powerwall atnaujins anksčiau nei planuota  (8)

Antroji „naminės“ energijos kaupimo sistemos versija bus pristatyta jau per artimiausias kelias savaites


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įkraunamų baterijų sistema, galinti tiekti energiją jūsų namui, pirmą kartą buvo pademonstruota 2015. Joje telpa 6,4 kWh energijos ir ji gali būti naudojama kaip atsarginis energijos šaltinis.

Vasario mėnesį Tesla paskelbė, kad naujoji versija pasirodys vasarą, bet baterija lenkia grafiką ir pristatoma anksčiau. Tesla patvirtino, kad atnaujintos versijos diegimą planuojama pradėti „per kelias artimiausias savaites“. Į Tech Insider prašymus pakomentuoti naujieną Tesla kol kas neatsakė.

GTM pranešė, kad Tesla supaprastino priežiūrą ir instaliacijos reikalavimus. Dabar baterija yra suderinama ir su inverterių gamintojo SMA gaminiais.

Šie pokyčiai atrodo lyg naujienos suprastinimas, tačiau taip galima atpiginti diegimą ir padidinti įkraunamos namų baterijos patrauklumą. Iš pradžių Powerwall buvo sukurtas diegimui su $2994 kainuojančiais SolarEdge inverteriais, pranešė GTM. Europoje, naudojant SMA inverterius, ši kaina sumažėja iki $1240.

Be to, naujasis Powerwall yra tylesnis už ankstesnę versiją, susilaukusią nusiskundimų iš savininkų dėl keliamo triukšmo, pranešė, GTM.

H/T Electrek


www.techinsider.io

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Input.lt
Input.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: