Jungtinės Karalystės pakrantėse prasidėjo gigantiškas projektas: pradedamas statyti didžiausias pasaulyje jūrinis vėjo jėgainių parkas, dalyvauja įspūdingi laivai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-02-26 20:28
Lietuvoj galetu toki parka valstybe pamazu vystyt juroje savo lesomis. O pusprociai konservai agitavo uz AE ir norejo ikeist visus Lietuvos vartotojus bent 40 metu i paskolas.
immortallt 2018-02-27 18:15
Taip, su atomine konservatoriai prašovė, bet daug kito gero padarė. Kas nedirba, tas neklysta. O valstybei nereikia statyti vėjo jėgainių parko. Tegul tik atlieka tyrimus, suformuoja sklypus, sutvarko popierius ir skelbia aukcioną, kas pasiūlys mažiausią kainą. Taip visi išloš. Jei nori dar labiau sumažinti kainą - kuri fondą, iš kurio perskolini su 0.2% marža, 80% reikalingo kapitalo.
AAA000 2018-02-27 22:43
vartotojai neislos. islos tik stambus verslas ir prisikurs dar visokiu tarpininku, kur ims tarpininkavima tarp verslo ir valstybes (konservatoriu rozines fantazijos sapnas)... valstybe turi atstovaut vartotoju interesa, o ne verslo. o taip pat valstybe visada turi stengtis perimt ir valdyt naturalius monopolius ir gint juos nuo verslo itakos. va sito tu su konservatoriais nesuvoki visiskai - del to Lietuva ir zlunga po biski. labai stambus gamintojai jau savaime del stambumo tampa monopoliais mazos valstybes atzvilgiu. o tu siulai juos dar remt valstybes finansu pagalba... su tokia ekonomine logika teiseis sukurt nebent batkos rezima arba pastatyt Lietuvoje Siaures Koreja...