Ką dovanoti Kalėdoms aktyvų gyvenimą mėgstantiems žmonėms: skelbiamas „Garmin“ gidas  ()

Kalėdos jau visiškai artėja ir mus visus yra užvaldžiusi šventinė karštligė. Gruodį galvoje vis sukasi vienas klausimas „Ką dovanoti?“. Atsakymas paprastas, nes geriausia dovana yra ta, kuri atitinka jūsų artimųjų gyvenimo būdą ar yra geidžiama. Jeigu jūsų draugai arba šeimos nariai yra aktyvūs sportininkai, profesionalūs sporto atstovai arba tiesiog aktyvūs žmonės, šie patarimai bus naudingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sporto profesionalams

Jeigu turite išrinkti Kalėdų dovaną žmogui, kuriam sportas yra profesija, išrinkite tai, kas padėtų jam pasiekti geresnių rezultatų treniruotėse ir puikių rezultatų varžybose. Puikus pasirinkimas yra multisporto ir triatlono išmanieji laikrodžiai. Geriausi šioje grupėje yra šiais metais pasirodę išmanieji laikrodžiai Garmin Forerunner 255 ir 955, taip pat Enduro 2. Taip pat ir neseniai pasirodęs Instinct® Crossover bus puiki dovana. Jis skirtas aktyviai gyvenantiems žmonėms, kurie teikia pirmenybę tradicinei laikrodžio išvaizdai, bet nori naudotis moderniomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis.

Visi šie bėgimo laikrodžiai su GPS teikia triatlonui reikalingą palaikymą, įdiegtos našumo ir laiko, reikalingo jėgoms atgauti, nustatymo funkcijos, kad visų lygių sportininkai galėtų pasiekti geriausią laiką. Taip pat yra Solar versijos, kurių veikimo laikas daug ilgesnis, todėl gali būti surinkta daugiau treniruočių duomenų ir pateikti tikslesni rezultatai bei sveikatos ir savijautos analizė, kuri labai svarbi profesionaliems sportininkams.

Daugiau informacijos:

Forerunner® 255 serija: https://www.garmin.com/lv-LV/p/780139

Forerunner® 955 serija: https://www.garmin.com/lv-LV/p/777730

Enduro™ 2: https://www.garmin.com/lv-LV/p/854515

Instinct® Crossover: https://www.garmin.com/lv-LV/p/819761

Bėgimo entuziastams

Tiems, kam bėgimas yra kasdienis ritualas tiek dėl sveikatos, tiek apskritai dėl geresnės savijautos, tiks tiek minėti laikrodžiai, tiek kiti Garmin gaminiai. Pavyzdžiui, puiki dovana bus bet koks fēnix® 7 serijos išmanusis laikrodis. Tai populiariausi iš Garmin laikrodžių, kurie per beveik 10 metų buvo daugybę kartų atnaujinti. Šių laikrodžių vertė patikrinta ir jie tampa vis vertingesni, nes dabar jau gali įsikrauti saulės šviesoje. Dėl jutiklinio ekrano ir valdymo mygtukų laikrodis yra patvarus ir jį paprasta naudoti kasdien, nors įdiegtos patobulintos treniruočių ir išmaniosios funkcijos.

Aukštos klasės ir rafinuoto dizaino epix su AMOLED ekranu, kurio baterija veikia gerokai ilgiau, tiks visiems, kas kasdien rūpinasi savo savijauta, užsiima fizine veikla ir vyksta į nuotykių kupinas keliones.

 

Daugiau informacijos:

fēnix® 7 serija: https://www.garmin.com/lv-LV/p/735573

epix™ (Gen 2): https://www.garmin.com/lv-LV/p/760778

Kūno rengybai

Žiemą sporto salė ir kūno rengybos treniruotės daugeliui tampa vieninteliu būdu palaikyti formą ir neleisti savo rezultatams „suprastėti“. Jeigu norite per šias Kalėdas maloniai nustebinti kūno rengybos mėgėją, turite ieškoti lengvo, patvaraus ir funkcionalaus laikrodžio, kuris netrukdys per treniruotę. Garmin gali pasiūlyti būtent tokį – jo korpusas elegantiškas ir rafinuotas. Šį laikrodį galima nešioti ir darbo vietoje, ir sporto salėje.

Vieni iš pastarojo meto favoritų yra Venu serijos laikrodžiai. Populiariausias iš moteriškų laikrodžių yra Venu® 2S. Šie išmanieji laikrodžiai yra su ryškiu, spalvingu ekranu, įdiegtos sveikatos stebėjimo ir kūno rengybos funkcijos, skatinančios tą, kuri nešioja šį laikrodį, gyventi aktyviau.

Hibridinio išmaniojo laikrodžio vivomove® išvaizda yra kaip tradicinio analoginio laikrodžio, bet įdiegtos pažangios funkcijos. Du AMOLED spalviniai ekranai matomi tik tada, kai jų reikia.

 

Ir galiausiai – specialiai moterims sukurtas Lily! Tegul jūsų neapgauna išdailinta šio išmaniojo laikrodžio išvaizda – jo funkcionalumas dėl to nesumažėjo, su juo kiekviena jausis kūno rengybos karaliene, galėdama sekti ne tik sveikatos ir savijautos, bet ir treniruočių rodiklius.

Daugiau informacijos:

Venu® Sq/2S/2 Plus:

Lily™: https://www.garmin.com/lv-LV/p/698519

vivomove® Sport/3S/3/Style:

Nuotykių ieškotojams

 

Jeigu jūsų šeimoje yra nuotykių ieškotojas, pasinaudokite Kalėdų proga, kad užtikrintumėte jo saugumą. Geriausia dovana jam bus, o jums suteiks ramybės prietaisas InReach. Turint šį prietaisą galima būti ramiems, nes pavyks išsiųsti tekstinius pranešimus, sekti buvimo vietas, o pavojingoje situacijoje išsiųsti SOS pranešimą ir sulaukti pagalbos, nors nėra mobiliojo ryšio tinklo.

Daugiau informacijos: https://www.garmin.com/lv-LV/search/?query=inreach

Tiems, kas „gyvena“ ant dviračio

Šiuo atveju dovanos pasirinkimas labai platus, tačiau siūlome šių metų naujoves. Šiais metais Garmin pristatė naujus dviračių GPS kompiuterius Edge® 1040 (yra ir įkraunamas saulės šviesoje) ir Edge® Explore 2, taip pat galinio vaizdo radarą su žibintu Varia™ RCT715.

 

Edge 1040 Solar įdiegtos pažangios įkrovimo naudojant saulės energiją ir kelių dažnio juostų GNSS technologijos. Dėl našumo kontrolės, navigacijos, saugos ir ryšio funkcijų dovanos gavėjas galės ilgiau važiuoti, geriau ištyrinėti aplinką ir intensyviau treniruotis.

Edge® Explore 2 naujosios eBike funkcijos užtikrina nuolatinį įrenginio įkrovimą. Naudojantis intuityvia sąsaja galima įsikelti lengvai įžiūrimus Garmin dviračių žemėlapius, peržiūrėti populiarius kelius ir takus, pakeliui atrasti įdomiausias lankytinas vietas.

Daugiau informacijos:

Edge® 1040: https://www.garmin.com/lv-LV/p/731136

Edge® Explore 2: https://www.garmin.com/lv-LV/p/802162

Varia™ RCT715: https://www.garmin.com/lv-LV/p/721258

Garmin komanda linki, kad šios Kalėdos jums būtų ramybės kupinas laikas ir jas praleistumėte su savo artimaisiais. Tačiau tai taip pat laikas, kai galite būti ir labai aktyvūs, nes yra daugybė švenčių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()