„Tai visame pasaulyje išskirtinis ir analogų neturintis įrenginys.“ „Teltonika“ pradeda gaminti dar neregėtą apyrankę širdies ligomis sergantiems žmonėms (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2023-06-06 17:56
Prieš kokus 5 metus bėgau krosą stebėdamas savo pulsą su pigiausia xiaomi apyranke, o kai jis viršydavo nustatytą ribą, tai apyrankė vibruodavo. Paskui funkciją išjungiau, nes bėgdamas nesupratau ji vibruoja dėl per žemo tempo ar dėl per aukšto pulso Bet čia kalba eina prieširdžių virpėjimą - turbūt tam nėra analogų. Nors tas "nėra analogų" terminas tai tragiškas - istorija parodė kodėl. Bet jei kažkam taip patinka - tegul naudoja. Man asmeniškai tai asocijuojasi su "pi$u tau protą"
lizunas 2023-06-06 18:36
Na teltonika bent su universiteto mokslininkais rimtai dirba, net Aurimui plaukiant per Atlantą buvo įrangos duodama iš Teltonikos vystomų.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-06-06 19:12
Teltonika rimta kompanija, vertinama visame pasaulyje. Mes lietuviai mažiau su ja susidūrę nei kitos pasaulio šalys, nors produktai atrodo kaip tik turėtų atsidurti kiekvieno mūsų namuose. Bet tokai įmonės politika, nežinau kodėl taip susiklostė. Gal tingėjo lietuvių kalba manual'us daryti ar tiesiog marketingas neskyrė dėmesio Lietuvos rinkai.
HardAxe 2023-09-21 18:02
jeigu tai medicininės paskirties apyrankė, tai ji turi garantuoti kažkokį tikslumą ir apibrėžti paklaidos ribas. Gal jie pateikia +/-10% sėdint/vaikštant ar kitokius apribojimus, bet bent jau kažką garantuoja. O kai perkam laisvalaikio sporto trackerį,- privalom sutikti, kad duomenys tik informacinio pobūdžio. Aš pats naudoju garmino laikrodį, galiu pasakyti HR sensorius grybauja, jeigu tai nėra ramybės būsena, užliptų aukštų ir miego sekimas - visiška katastrofa. Krauti kasdien nereikia, turi always on ekraną, - kaip laikrodis man tinka.