Garmin pristato šiuolaikišką taktinį laikrodį – tactix 7 AMOLED Edition  ()

Šiandien Garmin pristatė tactix® 7 AMOLED Edition – naujausią tactix 7 laidos seriją. Naujieji tactix 7 su lengvai suprantamu AMOLED ekranu, kontroliuojamu įprastu būdu mygtuku ir jutikliniu ekranu, siūlo specialias taktines, treniruočių ir našumo funkcijas, riešo navigaciją ir visapusę sveikatos ir sveikatingumo stebėseną. Šiuolaikiškas taktinis laikrodis siūlomas su nauju prisitaikančiu ekranu, optimizuotu širdies ritmo jutikliu ir reguliuojamu žaliu žibintuvėliu, suderinamu su naktinio matymo funkcija. Dėl šio žibintuvėlio ir iki 31 dienos veikiančio akumuliatoriaus šis aukštos kokybės išmanusis laikrodis bus pasirengęs veikti net tamsiausią naktį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šis itin lengvai pritaikomas taktinis išmanusis laikrodis pasirengęs bet kokiai aplinkai ar užduočiai. Jo funkcijos sukurtos taip, kad atitiktų įvairias ypatingas situacijas, į kurias patenka tactix naudotojai, o svarbiausia – jis visada veiksmingai ir efektyviai patenkins naudotojų poreikius. Šiuo laikrodžiu galite pasikliauti dieną ir naktį, kad ir kokioje misijoje būtumėte“,  pasakoja Garmin visuotinio pardavimo naudotojams viceprezidentas Danas Bartelas (Dan Bartel).

Naujos tactix 7 AMOLED serijos savybės

  • Prisitaikantis ekranas: ryškiame, saulėje įskaitomame 1,4 colių ekrane matomos visos detalės, jo ryškumą galima reguliuoti ir sumažinti net iki vieno nito, kai norite išlikti nepastebėti.
  • Žibintuvėlis, suderinamas su naktiniu matymu: remiantis naudotojų pamėgtu baltu ir žaliu žibintuvėliu, naudojamu dabartiniuose tactix 7 modeliuose, naujojoje versijoje yra pritemdomas žalias žibintuvėlis, kurį galima naudoti įjungus naktinio matymo akinių (NVG) režimą, padedantį išsaugoti natūralų naudotojo naktinį matymą ir apšviečiantį artimiausią aplinką.
  • Širdies ritmo jutiklis: patobulintas optinis jutiklis ir specialūs algoritmai užtikrina geresnį našumo stebėjimą, užsiimant įvairesne veikla, todėl lengviau suprasti, kaip kūnas reaguoja į konkrečią aplinką ir fizinius iššūkius.
  • Raudos šviesos režimas: tai ne tik juodai raudonas laikrodžio ciferblatas, raudonos šviesos režimas pakeičia visą laikrodžio sąsają į raudonus atspalvius, kurie padeda išsaugoti naktinį matymą, blokuodami šviesos spalvas, dėl kurių susiaurėja vyzdžiai, taip pat mažina miego ciklo sutrikimus.

tactix 7 AMOLED Edition sukurti pagal karinį standartą (MIL-STD-810), užtikrinantį atsparumą karščiui, smūgiams ir vandeniui iki 10 ATM, o jų akumuliatorius veikia iki 31 dienos. Mygtukų apsaugos su sustiprintomis metalinėmis ąselėmis sujungtos su tamsiai pilkos spalvos DLC (diamond-like-coating) titano rėmu, braižymui atspariu safyro lęšiu, pluoštu sustiprintu polimero korpusu ir titano galiniu dangteliu bei juodais taktiniais nailoniniais QuickFit® dirželiais. Be to, išmaniojo laikrodžio dizainas yra grubus, kartu įmantrus, todėl jis tiks ir lauko, ir oficialioje aplinkoje.

 

Išmaniajame laikrodyje integruotas multi-LED žibintuvėlis, leidžiantis greitai įjungti ryškią stabilią baltą arba žalią šviesą. Veikiant NVG režimui, AMOLED ekranas pritemdomas iki pagrindiniam naudotojui (ir tiems, kurie dėvi naktinio matymo prietaisus) funkcionalaus lygio, tačiau beveik nematomas visiems kitiems.

Jautriose vietose galima naudoti slaptumo režimą (Stealth Mode), kuris išjungia belaidį ryšį, tačiau vis tiek renka nueitą atstumą ir biometrinius duomenis, neįrašydamas vietos duomenų. Pasinaudojus šia funkcija, laikrodį galima naudoti ir net įkelti užregistruotus duomenis, tačiau kartu paslėpti jo buvimo vietą, kuri paprastai yra matoma per populiarias mobiliąsias treniruočių programėles.

Pirkėjai, norintys Applied Ballistics® (AB) siūlomų sprendimų, gali atrakinti Applied Ballistic funkcionalumą (už mokestį) per AB Synapse™ – Garmin mobiliąją programėlę ir pasiruošti kitoms varžyboms.

Skirti naudoti visą dieną tactix 7 AMOLED Edition prietaisai siūlo Garmin 24/7 sveikatos ir sveikatingumo įrankius, įskaitant Pulse Ox, ant riešo fiksuojamą širdies ritmą, kvėpavimą ir streso stebėjimą, taip pat sveikatingumo funkcijas, tokias kaip Body Battery™, Fitness Age, Morning Report ir Sleep Score su pažangiu miego stebėjimu. Be specialių veiklų, tokių kaip medžioklė, kopimas į kalnus ir jėgos treniruotės, jis siūlo naudotojams naujų funkcijų, padedančių pasiekti geriausius rezultatus, įskaitant ištvermės rodiklį ir kalnų įveikimo rodiklį, kad būtų galima įvertinti ilgalaikį fizinį krūvį, kartu ir pažangą.

 

Naudodamiesi daugiajuostės GPS palaikymu, naudotojai gali naudotis keliais navigacijos palydovų siunčiamais dažnais, kad pagerintų vietos nustatymo tikslumą. Naujajame tacitix 7 modelyje iš anksto įdiegti TopoActive Europe ir Public Land Boundaries žemėlapiai, SkiViewžemėlapiai ir daugiau nei 43 000 spalvotų golfo aikštynų visame pasaulyje. Taip pat jis suderinamas su Garmin Outdoor Maps+ paslauga. Papildomai užsisakę Outdoor Maps+ paslaugą, naudotojai gali naudotis aukščiausios klasės žemėlapių (tik JAV) turiniu, tokiu kaip palydovinės nuotraukos (Satellite Imagery) (viso pasaulio), valstijų ribų žemėlapiai (State Plat Maps), medžioklės teritorijos (Hunting Units), kuris atsisiunčiamas tiesiai į laikrodį.

Aviacijai pritaikytos funkcijos

 

Civiliams ir kariniams aviatoriams bus naudinga išmaniojo laikrodžio tiesioginės navigacijos (Direct-To-Navigation) funkcija, leidžianti naudotojams tiesiogiai patekti į oro uostą, esantį pasaulinėje aeronautikos duomenų bazėje, arba naudoti funkciją Artimiausias (Nearest), kad būtų įjungtas kelias į artimiausią oro uostą. Be to, pilotai išmaniuosiuose laikrodžiuose gali matyti aviacijos orus, įskaitant NEXRAD radar, METAR ir TAF, ir tiesiogiai laikrodyje matyti vėjus, matomumą, barometrinį slėgį ir dar daugiau.

Per operacijas ore Jumpaster galima naudoti trijų tipų šuoliams: HAHO, HALO ir statiniam. Įjunkite laikrodyje dvigubos padėties režimą ir jis vienu metu rodys du koordinačių sistemų rinkinius, pavyzdžiui, MGRS ir platumą (ilgumą) viename duomenų ekrane.

 

tactix 7 AMOLED Edition galima įsigyti jau dabar, jo pradinė siūloma mažmeninė kaina yra 1 399,99 EUR. Daugiau informacijos rasite apsilankę svetainėje garmin.com/outdoor.

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimus. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama žiniasklaidai skirtoje Garmin interneto svetainės dalyje: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()