„Tai padeda palaikyti bendrą savijautą.“ Pulse Ox. Kas tai yra (Video)  ()

Garmin išmaniuosiuose laikrodžiuose esanti Pulse Oximetry arba Pulse Ox funkcija gali suteikti įžvalgų, padedančių palaikyti bendrą savijautą. Nesvarbu, ar esate sportininkas, siekiantis geriausių rezultatų, ar žmogus, kuris rūpinasi gera savijauta. Pulse Ox funkcija* suderinamuose Garmin išmaniuosiuose laikrodžiuose gali suteikti vertingos informacijos apie deguonies kiekį kraujyje.



© Garmin (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=D_z08AcWcjg&ab_channel=Garmin

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nustatydami, kiek deguonies yra kraujyje, kai jis keliauja po kūną, Pulse Ox rodmenys gali padėti nustatyti, ar jūsų kūno ląstelės gauna deguonies, kurio joms reikia, kad tinkamai funkcionuotų.

Dar žinomas kaip SpO2, Pulse Ox naudoja Garmin jutiklinę technologiją, kad galėtumėte stebėti deguonies prisotinimo kraujyje lygį tiek budrumo, tiek miego metu. Kvėpuodami plaučiai iš oro pasisavina deguonį, kuris su kiekvienu širdies dūžiu patenka į kraują ir cirkuliuoja po visą kūną.

Kad visos kūno ląstelės tinkamai funkcionuotų, joms reikia deguonies. Jūsų kraujotakos sistema, kurią sudaro širdis, plaučiai ir kraujas, dirba kartu, kad deguonis iš aplinkos patektų į ląsteles. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Aumuliatoriniai genėtuvai, fantastiški akiniai dronų valdytojams, PC, žaidimų kėdės su masažo funkcija ir galingi impulsiniai suktukai (Video)
2725 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VIOLEWORKS“ - 21V genėtuvas, su 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

3) „Eachine EV800D“ - 5.8GHz, 40 kanalų FPV akiniai dronų valdytojams

4) „Ninkear N15 Air“ - nešiojamas PC, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 11

5) „MUSTOOL“ - 1600Nm, 6200RPM impulsinis suktuvas su dviem baterijomis ir įkrovikliu

6) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

Išsamiau

Deguonis išgaunamas iš oro, kuris įkvepiant pripildo plaučius. Jis įmaišomas į jūsų kraują ir su kiekvienu širdies dūžiu išnešiojamas po visą kūną. Pulsoksimetras matuoja, kiek deguonies (palyginti su didžiausiu galimu kiekiu) yra kraujyje, kai jis keliauja po kūną. 

Jei savo kraują įsivaizduotumėte kaip traukinį, o deguonį – kaip to traukinio keleivius, pulsoksimetras parodo, kiek traukinys yra perpildytas, palyginti su maksimaliu jo keleivių pajėgumu. Kai kiekvienoje traukinio sėdynėje sėdi keleivis, traukinys dirba 100 % pajėgumu.

Įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, aukštis virš jūros lygio, fizinis aktyvumas ir asmeninė sveikatos būklė, gali turėti įtakos Pulse Ox rodmenims, tačiau Mayo klinika medicinos ekspertai teigia, kad sveiko kraujo prisotinimo deguonimi lygiai dažnai svyruoja nuo 95 % iki 100 %. Pagal Jeilio medicinos institutą, mažesni nei 92 % pulso oksido rodmenys gali būti laikomi žemais, ir žemi rodmenys gali būti susiję su įvairiomis sveikatos problemomis, kurias gali prireikti diagnozuoti ir gydyti sveikatos priežiūros paslaugų teikėjui.

 

Nors jūsų Garmin išmanusis laikrodis nėra laikomas medicinos prietaisu ir nėra skirtas sveikatos būklei stebėti, Pulse Ox funkcija gali suteikti vertingų duomenų tiems, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą.

 

Daugiau informacijos, kaip fiksuoti Pulse Ox rodmenis:

*Šis gaminys nėra medicinos prietaisas ir nėra skirtas naudoti diagnozuojant ar stebint bet kokią sveikatos būklę; žr. Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox yra prieinamas ne visose šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()