O čia tai laikrodis! „Hublot“ pristatė įspūdingą išmanųjį laikrodį su titano arba juodosios keramikos korpusu, safyro kristalais, o kaina tokia, kad maža nepasirodys (Video)  ()

„Hublot“ išmaniųjų laikrodžių rinkoje pristatė dar vieną įrenginį – aukštos klasės modelį „Big Bang e“, pagrįstą „Wear OS“ operacine sistema, kuris kainuos ne šimtus, o tūkstančius dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gaminamos dvi „Big Bang e“ versijos: su titano korpusu kaina siekia 5200 JAV dolerių, o juodosios keramikos modifikacija siūloma už 5800 USD. Abiejuose modeliuose yra 42 mm aukštos raiškos jutiklinis OLED ekranas, padengtas safyro kristalu, naudojamas „Snapdragon Wear 3100“ procesorius, 1 GB operatyviosios atminties, 8 GB ROM ir 300 mAh talpos bateriją.

Laikrodyje įdiegta keletas papildomų funkcijų, be tų, kurios paprastai sutinkamos „Android“ operacinėje sistemoje. „Big Bang e“ turi unikalius ciferblatus su gamintojo sukurtomis funkcijomis, pvz. mėnulio kalendoriaus stebėjimas ir spalvų keitimas visą dieną, kaip iniciatyvos #HuboltLovesArt dalis.

„Hublot“ anksčiau, 2018 m. išleido išmaniuosius laikrodžius „Big Bang Referee“, debiutavusius 2018 m. FIFA pasaulio taurėje, kurią remė įmonė. Laikrodžio kaina buvo taip pat nemaža – 5200 dolerių.

Įprastas išmanusis laikrodis su „Wear OS“ kainuoja kelis šimtus dolerių, priklausomai nuo gamintojo ir modelio. Nepaisant to, kad „Big Bang e“ mažmeninė kaina yra daug didesnė, šis laikrodis net neturi kai kurių reikalingų ir plačiai naudojamų funkcijų, o būtent GPS. „Hublot“ nėra vienintelė įmonė, bandanti pagaminti neįprastai brangius išmaniuosius laikrodžius. 2015 metais „Apple“ išleido savo „Apple Watch“ elitinę versiją auksiniame korpuse – šis kainuoja dvigubai brangiau nei naujausi „Hublot“ laikrodžiai.

„Big Bang e“ išleidimo data nepaskelbta ir išankstiniai užsakymai dar nepriimami, tačiau besidomintieji gali užsiprenumeruoti naujienas apie laikrodžius el. paštu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(11)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: