Specialus rinkinukas! Iš EU ir su kuponais net 62400mAh talpos mobili „NOVOO“ energijos stotelė, 270€ pigiau nei Lietuvoje aukščiausios klasės „Artillery Sidewinder-X2“ 3D spausdintuvas ir „Gagibis“ ausinių valymo rinkinys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-09-30 14:55
Kaina perdaug gera, kad būtu teisybė. Tiesa sakant jei jau turėčiau 10vnt. 3d printerių, dar paimčiau 10 šitų už tokia kainą. Šitas 3d printeris yra beprotiškai fantastiškas ir už tokia pat beprotiškai fantastišką kainą. Vienas geriausių savo klasėje ir savo kainų kategorijoje. Kasnors galit patvirtinti ar patikima šita parduotuvė? Ar nebus taip kad čia likučiai, šiaip su broku, ar išpakuotos gražintos prekės.
kestutisz 2022-09-30 15:36
O kuom toks geras? Įdomu reali nuomonė. Neseniai paėmiau irgi ~300e eilės S01pro tai nu ką aš žinau - kaip ir viskas gerai, irgi panašus Ender klonas, bet su esmine dalim - pagrindo nelygumais/kreivu gantry/sukibimu tai nekažką. Kažkoks vėtytas mėtytas, keistos racionalizacijos - stepperiai ir atseit silent, bet cooleris dirba garsiau nei turėtas vias "nesilent", wiringas į daviklius atvirkščias, touchscreenas gražu, bet nei folderių nei ilgų failo vardų nesupranta tai ir Marlin kažkoks kastruotas. T.t. ir pan..
bahuriux 2022-09-30 21:35
Gal dėl to, kad spausdinimo kokybe tik gal truputi nusileidžia prūsai už 1k€ ir kitiems printeriams iki 2,5k€, o pareguliavus ir patiuninus gal ir nei kiek nenusileidžia. Reikia tik nelaikyti originalioj vietoj ritės kaip yra numatyta gamintojo ir išmesti gijos pasibaigimo detektorių ir padėjus ant stabilaus ir sunkaus stalo kokybė bus gera. 300X300X400mm spausdinimo plotas, tokio darbinio dydžio yra nedaug printerių šitoj kainų kategorijoj. Turi didrect drive galvą, tai be vargo gerai spausdina flexible visokius filamentus. Tylus. Greitas surinkimas iki paleidimo. Tieisoginis 220V pado kaitinimas. Ir galiausiai kaina, už papigūškės kainą gausit normalų didesnio formato 3D printerį. Jis nėra stebuklas, bet toj kainų kategorijoj sunku perspjauti jį būtu. Nupirkau draugui prieš puse metų, ar daugiau "Artilery sidewinder X1" akcijos metu kažkas 278€ gavosi, kadangi pirkau iš banggoodo, apmokėjau per paypal tai buvau visiškai ramus, kad gausiu tai kas parašyta aprašyme, o iškilus nesusipratimams eis nesunkiai išsiaiškinti su pardavėju. Šita parduotuvė man nematyta ir negirdėta, tai kažkaip nedrystu pirkti.