[EU+Kuponai] Fantastiškų kainų ir kokybės irklentės! Labai ribotas kiekis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-06-29 19:04
Gal ir nieko palei kainą, neaišku tik kokia kokybė, pas mus sporto prekių pardėj mačiau po 300. Bet taip pat mačiau dar kietesnį panašų dalyką karjere netoli Gargždų kažkas plaukiojo su panašia lenta su bure windsurfing ar kaip ten tas daiktas vadinasi. Žodžiu net prie nedidelio vėjo išėjo ant glisavimo ir gana greitai plaukiojo, suėmė baltas pavydas, kad žmonės turi kietų hobių, tai nusipirkau dar kietesnį dalykėlį, kadangi jau ir taip off topikų prirašiau tai nesigirsiu ką.
Xdmin 2023-06-30 08:54
Jachta/ laivelis/ valtis?
kestutisz 2023-06-30 09:17
čia snobams, ramiam pagėrimui su chebryte ant vandes, spėčiau koks elektrinis foil'as :)
bahuriux 2023-06-30 14:48
Burinis katamaranas 3-4 vietų, beveik 6m ilgis, 9 m stiebas, nu toks daugiau hobby lygio, ne sport pro, senas pigus, bet vistiek high performance, iki 20 mazgų (36km/h) greitis. Kai tik pradėsiu atostogauti varysiu į marias. Tokiem nereikia nei registracijos, nei laivavedžio teisių, taisyklių vistiek reikia laikytis. Bet man vistiek labai patiko ta burlentė, su kiek mažai vėjo ir pastangų jis plaukė sunku patikėti kol nepamatai gyvai iš arti. Vistiek pirkau truputi didesnį daiktą nes noriu pasimėgauti ir pasidalinti buriavimu su šeimos nariais ir su draugais. Nu jei pasirodys, kad burės užknisa aš jį perdarysiu į elektrinį su saulės baterijom, jo korpusai ploni neklelia bangų reiškia efektyvūs nešvaisto energijos displasment (nežinau lt. kalboj vertimo) rėžime. Dar kas nori susivelti su vandens sportu rekomenduoju kokį kajaką išbandyti būna nuomuotis.O padėvėtų būna pigiai skelbimuose. Leivelis bet ne snobams ir nepagersi jame. Mano lygtai viena versija senesnis ir nubraižytas, bet toks pat iš esmės. Nu aš taip nedarysiu kaip tame video. https://www.youtube.com/watch?v=Y99xlOHHLto
HardAxe 2023-06-30 15:27
čia kažkas kaip hobbycat? kiek laiko užtrunka jo transportavimas-paruošimas-surinkimas?
bahuriux 2023-06-30 15:47
Jis gal kiek didesnis ir mažiau vartaliojasi už hobbycatus, bet panašus. Nacra 570 v1. Dėl surinkimo skaudi tema vienam gal 3valandos surinkti visą, kai visos dalys palaidos, 45 minutės, kai atsiveži surinktą apačią, o surenki tik burę. O pirmą kartą turbūt pusdienį surinkinėsiu. Pas mane dabar toks, kaip ir lego konstruktorius pusės garažo plote Dar pirksiu kažkokią priekabėlę, kad galėčiau nusivežti bent jau surinktą visą apačia. Aš turiu tokią nuojautą, kad su dviem burlenčių burėm jis būtu 5 kartus stabilesnis ir nekažką lėtesnis, greitis man nereikalingas vandeny. Ai dar turiu tokių durnų idėjų panaudoti apačia kaip platformą visokiems bandymams pvz. rotorines bures padaryti, keyword "magnus effect". Ar net tas pačias rotorines bures + savonius rotoriaus hibridą padaryti. Nu matysiu kaip man visa tai atrodys, draugas užkietėjes mariakas užgarantavo, kad užsikabliusiu iš pirmo karto.
HardAxe 2023-06-30 17:45
Neina jo ant mašinos stogo užmesti? bandžiau kartą hobbycat, labai patiko. tik mūsų klimato sąlygom labai nevykęs, reik gero oro. Šalta šlapiam sėdėt sakyk kai pradėsi išpardavinėt lėktuvus
bahuriux 2023-06-30 18:08
Be šancų aviamodeliai mano hobis nuo vaikystės. Toks katamaranas irgi gana sena mano svajonė, kuri tik dabar išsipildė. Dar ir su rc laivais pradėjau veltis rimčiau. Žodžiu laiko hobiams turiu maždaug lygiai 0.Tuoj su likusiom statybom apsidarbuosiu, atostogos už pora savaičių, nieko nedirbsiu tik pramogausiu, poilsiausiu ir hobiais užsiimsiu. Ant mašinos stogo, biški per didelis nors ir užsidėtu jo masė 170kg, tai ragai nulūžtu, o ir užkelti tada jau 4 žmonių reikia. O jei su priekaba net ir vienas gali susitvarkyti.