[Pasaulinė premjera!] Iš EU nuostabių galimybių graviravimo staklės. Ribotas kiekis (Video, „Mecpow X3“, „Mecpow X3 Pro“)  ()

Pasaulinė premjera!

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X3“ ir „Mecpow X3 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad prasidėjo naujausių lazerinių graviravimo staklių išpardavimas!

Nuo šiandien iki 2023 rugpjūčio 30 d. galite įsigyti naujausius „Mecpow X3“ ir „Mecpow X3 Pro“ modelius, įvairius jų rinkinius - tiesiog paspaudę šią nuorodą.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime, ką gi siūlo naujieji produktai.

„Mecpow X3“ - 5W lazerinė graviravimo mašina su saugos užraktu, avariniu stabdymu, liepsnos aptikimu, giroskopo jutikliu

  • Su siuntimu tik 199,99€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

 

„Mecpow X3“ + H44 + FC1 rinkinys

  • Su siuntimu tik 334,97€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

5W diodinis lazeris; 0,05 x 0,07 mm fokusavimas; 0,01 mm tikslumas; įrengtas liepsnos jutiklis ir giroskopo jutiklis; mažas taško dydis kartu su trumpais impulsais sukuria didžiausią galią, todėl galima tiksliau ir giliau išgraviruoti ir pjauti. Galima pjauti 8 mm storio medžio lentą ir 8 mm storio akrilo plokštę.

„Mecpow X3“ mašina gali pasigirti liepsnos jutikliu ir giroskopo jutikliu, kuris gali suaktyvinti aliarmą ir sustabdyti mašinos veikimą gaisro atveju arba pakrypus daugiau nei 50±5°. 

Be to, komplekte yra galiniai jungikliai, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir sumažinti nusidėvėjimą, neleidžiant mašinai judėti už saugių ribų, todėl lazerinio graviruoklio tarnavimo laikas pailgėja. Be to, galite bet kada sustabdyti mašiną paspausdami avarinio stabdymo mygtuką ir užrakinę mašiną, kad būtų apsaugota nuo nepageidaujamo naudojimo, o tai ypač patogu, jei šalia yra vaikų.

Lazerinis graviruoklis yra su fiksuotu lazeriu, kuris taupo laiką reguliuojant fokusavimą ir fokusavimo ekraną, padedantį perkelti lazerio galvutę į tinkamą padėtį. Slinkite žemyn lazerio galvute, kol ji palies objekto fokusavimo ekraną, tada nuimkite fokusavimo ekraną.

„Mecpow X3“ gali būti naudojamas graviruojant ant įvairių medžiagų, įskaitant medieną, akrilą, odą, bambuką, audinį, nerūdijantį plieną ir kt.

Jis suderinamas su LaserGRBL (tik Windows) ir LightBurn (Windows ir Mac OS), palaiko įvairių failų formatų, įskaitant JPG, PNG, DXF, TIF, PDF, SVG, AI, NC, BMP ir kt.

Integruotas WIFI greitam graviravimui su mobiliąja programėle ir TF kortele.

„Mecpow X3“ praktinis išbandymas:

„Mecpow X3 Pro“ - 10W lazerinė graviravimo mašina su oro siurblio komplektu, saugos užraktu, avariniu stabdymu, liepsnos aptikimu

  • Su siuntimu tik 279,99€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

 

„Mecpow X3 Pro“ + H44 + FC1 rinkinys

  • Su siuntimu tik 414,97€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Mecpow X3 Pro“ modelis perėmė visas „Mecpow X3“ savybes ir turi dar kelis labai reikšmingus privalumus.

10W diodinis lazeris; 0,06 x 0,08 mm fokusavimas; 0,01 mm tikslumas; įrengtas liepsnos jutiklis ir giroskopo jutiklis; reguliuojamas oro pagalbinis siurblys padeda pašalinti šiukšles ir dūmus.

Didžiulė galia leidžia pjauti 20 mm storio medžio lentą ir 15 mm storio akrilo plokštę.

Pridedamas oro siurblys padeda pašalinti šiukšles ir dūmus, kad pjūvis būtų švaresnis. Tai taip pat apsaugo nuo degių medžiagų kaupimosi, sumažina gaisro pavojų ir užtikrina saugesnę graviravimo patirtį. Be to, su reguliuojama rankenėle galite lengvai reguliuoti oro srautą pagal dūmų tankį, kad darbo vieta būtų be dūmų ir bekvapė.

„Mecpow X3 Pro“ išsami išbandymo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: