„Xiaomi numetė bombą!“ Pagaliau galima įsigyti pažangiausių namų tvarkymo pagalbininkų. Premjeros dovanos (Video)  ()

Įspūdingos premjeros pasiūlymai

Patys naujausi ir pažangiausi prietaisai

„Xiaomi“ ekosistemos produktai

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Papildomų priedų rinkiniai dovanų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi skuba pranešti apie vieną įspūdingiausių išpardavimų, koks yra buvęs pastaraisiais metais.

Populiari internetinė parduotuvė jau ruošia pačius naujausius „Xiaomi“ ekosistemos produktus savo pirkėjams. Ir su ypatingai patraukliomis sąlygomis.

Per šį išpardavimą siūlomi net 3 nauji produktai: „Roborock Q8 Max“ serijos robotai - „Roborock Q8 Max“ ir „Roborock Q8 Max+“ robotai, „Dyad Pro Combo“ belaidžių siurblių komplektai.

Visą informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

Verta pažymėti, kad siūlomos ir nuostabios dovanos. Belieka išsirinkti, rezervuotis ir įsigyti sau siurblį (-ius), nurodyti savo el. paštą šioje nuorodoje, taip būsite įtraukti į sąrašą tų, kurie gaus dovanų Fluffee 4in1 augintinių kirpimo rinkinį. Tokios dovanos bus tik pirmiesiems 100 pirkėjų, tad paskubėkite.

Bendrai išpardavimas truks iki 2023-09-20. Arba kol baigsis produktai. Už tokias kainas jų pasiūla labai ribota ir pasibaigus anonsui - kainos, tradiciškai, kils.

Tą jau esame tikri, kad pastebėjote ne kartą. Ir vėliau tokių kainų, kokios būna per anonsus, tenka laukti po pusę metų, ir čia mažiausiai.

Primename, kad GeekMaxi šiuos produktus, kaip ir absoliučią daugumą prekių, parduoda iš Europos sandėlių.

Tad pristatymas į Lietuvą yra labai greitas ir saugus. Jau sutvarkyti visi mokesčiai. Taip pat suteikiama garantija ir profesionaliai sprendžiami bet kokie klausimai ar nesklandumai.

Kuo išsiskiria „Roborock Q8 Max“ serijos robotai?

  • „Roborock Q8 Max“ kainuoja tik 389 €
  • „Roborock Q8 Max+“ su atliekų surinkimo stotele kainuoja tik 479 €

Geriausiai visą išsamią informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

Robotas į rinką atneša keletą įspūdingų naujienų, kaip: dvigubas pagrindinis šepetys, stulbinamas 5500Pa siurbimo slėgis, dar efektyvesnis sausas-drėgnas valymas vienu metu, stipriai patobulintas kliūčių vengimo techninis sprendimas, dar patogesnė-išsamesnė-funkcionalesnė APP ir, žinoma, Plus modelis su automatine atliekų surinkimo stotele.

Kuo išsiskiria „Dyad Pro Combo“ belaidžiai siurbliai?

  • „Dyad Pro Combo“ kainuoja tik 499 €

Geriausiai visą išsamią informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

„Dyad Pro Combo“ tęsia savo pirmtakų tradicijas ir siūlo ypatingai platų funkcionalumą. Tik šiuo atveju jis pakeliamas dar keliais lygiais aukštyn.

Dabar siurblys atkeliauja su nežmoniškai gausiu priedų rinkiniu, kurio dėka galėsite ne tik išplauti, bet ir sausai išvalyti absoliučiai visus namų kampelius - tiesiogine to žodžio prasme, nuo lubų iki kiekvieno kambario kampelių - išvalyti automobilio saloną, baldus, kilimus ir t.t.

Trigubas šepetys, 17000Pa, po darbo savęs išsiplovimas, nešvarumų jutiklis - automatiškai įvertina valomą paviršių ir pats parenka valymo intensyvumo lygį, dar talpesnė baterija leis išvalyti iki 300 m2 plotą, yra ir APP, ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: