[Premjera+Kuponas!] Jūsų katė bus sužavėta. Beprotiška, ką sugeba šis daiktas. Pirmas toks pasaulyje! (Video, „Furbulous“)  ()

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2023-10-03

Iš Europos sandėlio greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

Stulbinamas funkcionalumas ir kokybė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Furbulous“

599,99€ -100€ 599,99€

499,99€

Imu!

iš Europos

Kuponas: 50GMXFurbulous

Galioja iki 2023-10-03

2 metų garantija

Pasaulinė premjeranemokamai pristatys į Lietuvą per 7-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko GeekMaxi

Svarbu: tai yra pasaulinės premjeros pasiūlymas ir šiuo metu nuostabios kokybės ir funkcionalumo „Furbulous“ įrenginys parduodamas už specialią kainą.

Būtinai pasinaudokite nuolaidos kuponus ir taip sutaupykite.

GeekMaxi garantuoja greitą bei saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. Taip pat suteikiama 2 metų garantija.

Kuo pasižymi „Furbulous“?

Šie stulbinamo funkcionalumo įrenginiai tikrai sužavės Jūsų katę - katiną - ar aibę pūkuočių. Jis pilnai pritaikytas ir turintiems kelis augintinius.

O sužinoję, ką gi sugeba „Furbulous“ - liksite sužavėti ir Jūs patys. Tad štai įdomiausios šio įrenginio savybės.

Trumpai tariant, tai yra automatizuota kačių kraiko dėžė su programų valdymu, 60L talpos, su kvapus pašalinančiu dezodorantu.

Bet žinoma, čia yra kur kas daugiau įdomių dalykėlių.

Pirmoji automatinio pakavimo ir sandarinimo kačių kraiko dėžutė

Skirtingai nuo kitų kačių kraiko dėžučių, kuriose naminių gyvūnėlių savininkai turi rankiniu būdu semti kačių paliktas atliekas, ši kačių kraiko dėžutė atlieka visas procedūras automatiškai, įskaitant automatinį valymą, pakavimą ir plastikinio maišelio sandarinimą. Reikia garbės būti pirmąja tikrai automatine kačių kraiko dėžute rinkoje.

Perkelkite laisvų rankų įrangą į kitą lygį

Prie šios pilnai automatizuotos kačių kraiko dėžės taip pat yra išmanioji programėlė, pakelianti laisvų rankų įrangos funkcijas į dar aukštesnius standartus. Tai leidžia ne tik nuotoliniu būdu valdyti kraiko valymo tvarkaraštį, bet ir efektyviai sekti katės svorį, apsilankymus atlikti gamtinius reikalus ir kt. Pilnai įgyvendinti protingi sprendimai.

Apsaugokite savo katę viduje ir išorėje

Gamintojo pagrindinis rūpestis yra jūsų katės saugumas, todėl įdiegė gelbėjimo sistemą, kurią sudaro iš viso 7 saugos jutikliai ir apsauga nuo suspaudimo. Nesvarbu, ar jūsų katė yra kraiko dėžėje, ar šalia, ši išmanioji kačių kraiko dėžė gali aptikti jų buvimą ir užblokuos dureles, kad jūsų katė nebūtų sužalota. 

Svarbu: kad galėtumėte naudoti automatinio valymo funkciją, jūsų katė turi sverti bent 3 svarus (1,36 kg). Jei turite mažą kačiuką, išjunkite automatinio valymo funkciją, kol jis pasieks minimalų svorį.

Viena ar kelios katės - tilps visi

Šioje erdvioje 60l talpos kačių kraiko dėžutėje be vargo telpa daugiau nei viena katė, tenkinant namų ūkių, kuriuose yra daug kačių, poreikius. Be to, gausus 6l atliekų stalčius kartu su sertifikuotu kvapų šalinimo dezodorantu leidžia net 3 mėnesius jaustis ramiems ir patiems nereikės nieko plauti.

Aukštas suderinamumas ir lengva priežiūra

Unikalios formos filtro tinklelis veikia kaip automatinis koštuvas, skirtas visokio tipo kraikams, išfiltruojant kačių atliekas ir paliekant šviežią kraiką kitam naudojimui. Norėdami išvalyti kačių kraiko dėžutę, atlikite tik kelis paprastus veiksmus, kad nuimtumėte gaublį, filtro ekraną ir kraiko lovą, kad galėtumėte išvalyti. Tai nepaprastai patogu. Visiškai automatizuota sąranka ir dezodoranto sprendimas taip pat padeda sumažinti reikiamo valymo dažnumą ir sutaupyti brangaus laiko, energijos ir pinigų.

Sertifikuotas dezodorantas

Šios kačių kraiko dėžutės gaublyje yra dezodoranto dėžutė, o papildomai pakuotėje yra 3 dezodorantų talpos.

Gamintojas garantuoja, kad visi šie komponentai buvo išbandyti ir įrodyta, kad tai yra nekenksmingas dezodoruojantis tirpalas katėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()