Kaip veikia kiniškos nuolaidos: dvigubos kameros flagmanų žudiku vadinamas „LEAGOO T5“ siūlomas su 70$ nuolaida  ()

Besidomintiems akcijomis iš Kinijos turbūt visada smalsu, kiek gi iš tikro skelbiamos nuolaidos yra tikrovė, o kiek – tik akių dūmimas. Norint tai išsiaiškinti, reikia šiek tiek ilgesnį laiką patyrinėti kainų kitimus ir daugelis dalykų gan greit paaiškėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pamenate, prieš savaitę rašėme apie labai įdomaus „LEAGOO T5“ telefono akciją - nuo liepos 3 d. iki liepos 10 d. Gearbest parduotuvėje jį buvo galima įsigyti už 149.99$. Patikrinus dabar, telefono kaina šioje parduotuvėje jau išaugo iki 200$, taigi tuomet siūloma akcija buvo tikra ir pasibaigus akcijai skirtų telefonų kiekiui, kaina sugrįžo į įprastinę.

Pasidomėjome, o kas nustato akcijai skiriamų telefonų kiekį? Paaiškėjo, kad tai daro net ne konkreti parduotuvė, o pats gamintojas, kuris ir renkasi, kokioje parduotuvėje ir kokiu metu bus tam tikra akcija bei koks modelių kiekis bus siūlomas už tokią kainą.

Tai įrodo ir tas faktas, kad štai dabar pati „LEAGOO“ kompanija išplatino pranešimą spaudai, jog minėtas telefonas „LEAGOO T5“ vėl siūlomas su įspūdinga nuolaida, bet ne bet kur, o jau parduotuvėje Banggood. Ir šiuo atveju siūlomos skirtingos dviejų tipų nuolaidos - „LEAGOO T5“ galima įsigyti už:

  1. $129.99 (nuolaidos dydis $70 , tačiau galioja tik 100-ui telefonų per dieną )
  2. $149.99 ( kai baigiasi didžiausios nuolaidos telefonai, tada siūloma už $50 nuolaidą, o modelių kiekis neribotas)
  3. Visais atvejais nemokamai pridedama: ausinės ir dėklas 

Akcija galioja nuo liepos 17 d. iki liepos 23 d.

Taigi, norintiems „LEAGOO T5“ telefono, vertėtų akcijos dienomis jį pirkti iš Banggood arba palaukti, kol gamintojas vėl suderins nuolaidą kitoje, jau Jūsų pamėgtoje kiniškoje parduotuvėje.

Kokią išvadą galima padaryti? Visų pirma, didžiąsias nuolaidas paprastai siūlo ne pati parduotuvė, o tiesiogiai gamintojas, susitaręs su tam tikromis parduotuvėmis. Deja, nuolaidų planas iš anksto neskelbiamas ir jeigu nespėjate į paskelbtą terminą, pasiūlymas nuplaukia į kitą parduotuvę arba į kitą laikotarpį. Kaip taisyklė, akcijos sugrįžta į parduotuves po kelis kartus, bet kada tai bus ir ar bus, niekada iš anksto neaišku. 

Antra, jeigu produktas iš tikro domina ir jam paskelbta riboto kiekio akcija, ilgai delsti niekada neverta, nes tokie pasiūlymai tikrai netrunka amžinai.

Dvigubos kameros flagmanų žudiku vadinamas „LEAGOO T5“

Grįžtant prie paties „LEAGOO T5“ telefono, priminsime, jog šią vasarą tai vienas iš įdomiausių dvigubos kameros modelių, skambiai, bet pakankamai pelnytai vadinamas dvigubos kameros flagmanu žudiku. Aišku, tai nėra tas revoliucinis modelis, kuris iš esmės pakeis visą telefonų rinką, bet kai siūlomas su nuolaida, pagal savo charakteristikų/kainos santykį praktiškai neturi sau lygių.

 

LEAGOO T5

Redmi Note 4

Ekranas

5.5 inch,FHD, SHARP display, Corning Gorilla Glass 4

5.5 inch, FHD

CPU

8-core

8-core

RAM

SAMSUNG 4GB

4GB

ROM

SAMSUNG 64GB

64GB

Galinė kamera

SONY 13MP+ OV 5MP

13.0MP

Priekinė kamera

OV 13MP

5.0MP

Piršto antspaudų skaitytuvas ID

Priekyje

Gale

VoLTE

Palaiko

Palaiko

CNC metalinis korpusas

Taip

Taip

Baterija

3000mAH LG

4100mAh

Greitas krovimas

5V2A

5V2A

Kaina

$129.99  ($199.99 - $70)

$167.99

Pagrindinės šio telefono stiprybės – itin didelės raiškos asmenukėms skirta priekinė ir dviguba galinė vaizdo kamera su „Sony“ jutikliu ir F2.0 diafragma – visa tai padaryta tam, kad geros nuotraukos gautųsi ne tik prie gerų apšvietimo sąlygų, bet ir esant prieblandai – paprastiems biudžetiniams telefonams tokios fotografavimo sąlygos dažniausiai būna peilis.

Kaip skelbia gamintojas, dviguba galinė kamera turi tokias specifikacijas:

  • SONY 13.0Mpx pagrindinė kamera
  • OmniVision 5.0Mpx antrinė kamera
  • F 2.0 diafragma
  • 0.1 s automatinis fokusavimas
  • 5P objektyvas
  • 1 / 3,06 "jutiklio dydis
  • 1,12 µm * 1,12 µm pikselio dydis

Priekinė kamera turi tokias specifikacijas:

  • F2.0 diafragma
  • 5P objektyvas
  • „Selfie Softlight“ technologija
  • 1 / 3,06 "jutiklio dydis
  • 1,12 µm * 1,12 µm pikselio dydis
  • 77,9 ° pločio kampas

Lengva pastebėti, jog tiek galinės, tiek ir priekinės kameros pikselio dydis siekia 1,12 µm, tad telefonas pagal nuotraukų kokybę turi didelių pretenzijų lygiuotis net į tokį galingą flagmaną kaip „LG G6“. Žinoma, pagal našumą „Leagoo T5“ iššūkio garsiajam flagmanui nemes, bet ir kaina ne tame segmente -  „Leagoo“ už „T5“ be jokių nuolaidų prašys ne daugiau 200$.

Negalima pamiršti ir 4GB RAM – tiek atminties turi patys garsiausi flagmanai, tokie kaip „Samsung Galaxy S8“, „LG G6“, „Huawei P10“. Tai rodo, jog toks atminties kiekis šiai dienai yra ne tik optimalus, bet ir visiškai pakankamas pagal programinės įrangos poreikius. Duomenų atminties dydis – 64 GB: tai tipinė reikšmė vidutinės klasės telefonams, bet esminis privalumas tas, kad galima naudoti išorinę duomenų kortelę iki 256 GB talpos.

Telefone naudojamas akumuliatorius jau nėra kažkuo įspūdingas, tačiau 3000mAh – šių dienų dažniausiai sutinkamas standartas. Pasak gamintojo, jame sukauptos energijos daugiau nei per akis užteks tokioms svarbiausioms funkcijoms atlikti:

  • Vaizdo peržiūrai :  8 valandos
  • Nuolatiniam pokalbiui: 20 valandų
  • Normaliam naudojimui: 36 valandos
  • Budėjimo režime:  10 dienų
  • Akumuliatoriaus energijos tankis: 570:1
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: