Kainomis ir produktų įvairove viliojanti Kinijos rinka - TOP10 perkamiausių praeito mėnesio prietaisų (2017 rugsėjis)  ()

Kiniškos elektronikos parduotuvės ir toliau vilioja pirkėjus iš viso pasaulio. Nors ten galima įsigyti pigių gaminių, žmones domina ne tik kaina, bet ir platus pasirinkimas. Štai 10 perkamiausių daiktų, kuriuos rugsėjį pirkote Gearbest.com


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Quelima SQ11“

Itin mažos kameros, kažkiek primenančios filmus apie šnipus, darosi vis populiaresnės dėl plačių panaudojimo galimybių. „Quelima SQ11“ gali tarnauti ir kaip paprasta veiksmo kamera, ir automobilinis vaizdo registratorius, ir net kaip namų apsaugos priemonė. „Quelima SQ11“ apžvalgos kampas siekia 120 laipsnių, o vaizdo įrašų raiška - 1080p. Geriausia tai, kad šis mažytis kubelio formos prietaisas tilps visur - jo kraštinės ilgis siekia vos 2,2 cm.

„Quelima SQ11“ turi 200 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug valandos darbui, ir 6 LED, kurie padės filmuojant naktį. Tai - labai universalus prietaisas, vienas iš geriausių pasiūlymų, ieškantiems pigaus video registratoriaus. „Quelima SQ11“ kainuoja €10,88.

2. Pigus alkotesteris

Buitiniai alkotesteriai gali būti ir pigūs, ir tikslūs. Tikriausiai dėl to jie nuolat ir populiarėja. Šis turi du ekranus (vienas rodo laiką, o kitas - alkoholio koncentraciją), yra bekontaktis ir naudoja visur randamas AAA standarto baterijas.

Šis alkotesteris remiasi puslaidininkių plokštelės metodu. Alkoholio garai, kuriuos iškvepia išgėręs žmogus, keičia tokios plokštelės laidumą. Šį pokytį įmanoma išmatuoti ir pagal tai nustatyti alkoholio koncentraciją kraujyje. Plačiau apie alkotesterių veikimą - šiame straipsnyje. Toks paprastas buitinis alkotesteris kainuoja  €7,69.

3. „Xiaomi Mi IV“ hibridinės ausinės

Tai - vienas perkamiausių visų laikų lietuvių daiktų iš Gearbest.com ir nesunku suprasti kodėl. Pažįstamas vardas, gražus metalinis korpusas, stiprus pintas laidas, patraukli kaina ir, aišku, hibridinė garsiakalbių technologija. Visa tai užtikrina, kad šios ausinės išlieka perkamiausių daiktų iš Kinijos topuose.

„Xiaomi Mi IV“ naudoja įmantrią garsiakalbių technologiją, kuri išsprendžia didelę mažų ausinių problemą. Įprastai tokie įrenginiai puikiai atkuria tik žemus arba tik aukštus dažnius - nedidelių garsiakalbių galimybės yra ribotos. Tačiau „Xiaomi“ pavyko suderinti šias technologijas ir pasiekti V formos dažnių spektrą. Šių ausinių skleidžiamas garsas yra realistiškas, sodrus ir kokybiškas. Pirkėjus traukia ir tai, kad jų nereikia įkrauti - juk jos turi įprastą laidą. „Original Xiaomi Mi IV“ ausinės kainuoja €14,24.

4. K8 GPS siųstuvas

Žmonės vis labiau rūpinasi savo ir savo turto saugumu. Tokios tendencijos prisideda prie GPS sekiklių populiarumo. K8 yra mažas, turi magnetinį korpusą ir  400 mAh talpos bateriją. Šis įrenginys keletą dienų gali gulėti jūsų automobilyje ar kaboti ant augintinio antkaklio, o vėliau jį tereikės greitai įkrauti.

K8 siunčiu savo koordinates į specialią programėlę, kuri siūlo kelias papildomas funkcijas. Pavyzdžiui, galite peržiūrėti įrenginio kelionių istoriją, nustatyti ribas, kurias peržengus gausite pranešimą ar net susitiekti su K8 siųstuvu ir pasiklausyti, kas dedasi aplink jį. K8 taip pat yra iš dalies atsparus vandeniui, atitinka IPX4 standartą. Šis įrenginys kainuoja €14,78.

5. ZS - GX1 IP kamera

Žmonės vis dažniau savo namų saugumą ima į savo rankas, todėl ir IP kamerų populiarumas auga. Jos leidžia iš bet kurio pasaulio krašto pažiūrėti, kas dedasi jūsų namuose ar net pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar augintiniais. ZS - GX1 įrenginys yra puikus pavyzdys, kad ir pigesnės IP kameros gali būti visai naudingos

Visų pirma, ZS - GX1 turi 120 laipsnių objektyvą ir vaizdą fiksuoja 1080p raiška (25 kadrų per sekunde sparta). Tam, kad galėtų filmuoti ir naktį, ZS - GX1 turi 6 LED elementus, o susikalbėti su namiškiais ar nelauktais svečiais padės mikrofonas ir garsiakalbis. Įdomu ir tai, kad ZS - GX1 galite sukioti į skirtingas puses pasinaudodami programėle - tai dar labiau padidina apžvalgos plotą. ZS - GX1 kamera kainuoja €19,26.

6. KXL - E40 lazerinis atstumo matuoklis

Matuoti didesnius atstumus tradiciniais įrankiais yra sunku, nepatogu ir netikslu. Lazeriniai atstumo matuokliai jau seniai yra pakankamai ištobulėję, kad leistų atstumą išmatuoti ir greitai, ir tiksliai. KXL - E40 gali išmatuoti iki 40 metrų ilgio atstumą su vos 2 mm paklaida.

Naudotis tokiu prietaisu yra labai paprasta - tereikia nukreipti lazerį į tašką, atstumą iki kurio norite žinoti, ir nuspausti mygtuką. Reikšmė pasirodys ekrane, kuriame taip pat matysite ir baterijos būklę. KXL - E40 lazerinis atstumo matuoklis kainuoja  €14,24.

7. „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė

Tai dar vienas įrenginys, kurio populiarumas niekaip neblėsta. Ši išmanioji apyrankė turi kokybišką nespalvotą OLED ekraną, o visos funkcijos yra lengvai valdomos vos vieno mygtuko paspaudimais. „Xiaomi Mi Band 2“ stebi miego ritmus, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, primena pajudėti ir atlieka kitas funkcijas.

„Xiaomi Mi Band 2“ norėsis dėvėti kasdien. Ši apyrankė atitinka IP67 standartą, todėl jos nereikia nusisegti plaunantis rankas, o ir 70 mAh baterija turėtų atlaikyti bent jau 1-2 dienas, priklausomai nuo naudotojo aktyvumo. „Xiaomi Mi Band 2“  kainuoja  €18,93.

8. „EL K6900 Quad“ telefonas

Jei jums pabodo įrenginiai, prikimšti funkcijų, kuriomis jūs nesinaudojate, reikėtų išbandyti ką nors paprastesnio ir neįveikiamo. „EL K6900“ telefonas yra labai paprastas savo vidumi - jis turi vos 0,3 MP kamerą, 1,77 colių ekraną ir tik tokias funkcijas kaip kalendorius, diktofonas, MP3 grotuvas, žadintuvas ir žibintuvėlis.

Didžiausias „EL K6900 Quad“ privalumas - neįveikiamas charakteris. Šis telefonas turi 2000 mAh talpos bateriją, kurios pakaks bent kelioms dienoms. Jis taip pat turi smūgiams atsparų korpusą ir atitinka IP68 standartą - jo neįveiks nei dulkės, nei vanduo. „EL K6900“ kainuoja vos daugiau nei 20 eurų.

9. „Mini WiFi 720P“ IP kamera

Tai - labai pigi IP kamera jūsų namų saugumui, tarsi įrodanti, kad tokie įrenginiai neprivalo būtų brangūs, kad būtų funkcionalūs. Ši kamera filmuoja 720p raiška, turi 90 laipsnių apžvalgos kampą ir gali būti sukiojama išmaniosios programėlės pagalba. Ji taip pat gali filmuoti naktį, pajausti judesius savo matymo lauke, pranešti šeimininkui apie įsibrovėlius ir leidžia su jais pasikalbėti.

Ši kamera nesisukioja taip palčiai, kaip prieš tai paminėta, ir nekuria tokių kokybiškų įrašų, tačiau vis tiek yra kokybiškas įrenginys jūsų namų saugumui užtikrinti. Ši IP kamera kainuoja €16,74. Tai reiškia, kad savo namuose už palyginti nedidelę sumą galite susikurti visą vaizdo stebėjimo sistemą.

10. „Vernee Thor Plus“

Galiausiai, rugsėjį žmonės aktyviai pirko ir „Vernee Thor Plus“ išmanųjį telefoną. Jis pasižymi itin patrauklia kaina ir visa krūva privalumų. Tarp jų - 13 ir 8 megapikselių kameros, didelis ir ryškus 5,5 colių AMOLED ekranas, pirštų antspaudų skaitytuvas, lizdai dviems SIM kortelėms ir itin talpi 6200 mAh baterija. Jei šis skaičius jums nieko nesako, gamintojas teigia, kad jos pakanka net 20 vaizdo įrašų peržiūros valandų.

Pats telefonas pasižymi gana paprastu dizainu, tačiau dėl užapvalintų korpuso kraštų patogiai guli rankoje. Tai - neabejotinai vienas iš geriausių išmaniųjų telefonų savo kainos kategorijoje. „Vernee Thor Plus“ kainuoja €111,43

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(11)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: