Naujausi Cafago pasiūlymai: nuolaidų kuponas visiems telefonams tinkančių „Apple AirPods“ ausinių klonui ir solidi nuolaida trijų ašių gimbalui su mokesčio kompensavimo garantija (Video)  ()

Šįkart Cafago nusprendė pamaloninti muzikos mėgėjus ir tuos, kurie tiesiog negali nustygti vietoje. Siūlomas „Apple AirPods“ ausinių klonas nekainuoja ir 5 eurų, o gerai apžvalgininko įvertinta „Hohem iSteady Pro“ veiksmo kamerų lazda su trijų ašių stabilizatoriumi parduodama už rekordiškai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „I7S TWS True Wireless BT“ į ausis įstatomos mini ausinės su mikrofonu

Šiuo metu šias ausines galima įsigyti už 4,99 eurus. Tereikia suvesti specialų kupono kodą PS4901. Akcija galioja iki spalio 15 dienos. Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gamintojas iškart pabrėžia, kad šiose ausinėse yra pažangi „True Wireless (TWS) BT“ technologija („Bluetooth 4.2 + EDR“), kuri užtikrina stiprų signalą ir greitą duomenų perdavimą – iki 10 metrų atstumu.

Suderinamos praktiškai su visais įrenginiais: tiek „Android“, tiek „iOS“. Taip pat užtikrinamas aukščiausios kokybės stereo garsas. 32 omų varža ir 20 Hz – 20 kHz dažnio atsakas.

Belaidės ausinės yra gražaus dizaino ir primena „Apple AirPods“ ausines. Jas galima naudoti atskirai, tiek pasirinkus kairiąją, tiek dešiniąją ausinę, arba naudoti iškart abi (stereo režimas).

Integruotas HD mikrofonas sumažina aplinkos triukšmą ir užtikrina detaliai išsamų garsą, todėl idealiai tinka važiuojant automobiliu ar darbuojantis.

Dar vienas didelis privalumas, kad prie šių ausinių vienu metu galima prijungti du išmaniuosius telefonus. Tad galima greitai ir patogiai perjungti ausines nuo asmeninio prie darbinio telefono ir atvirkščiai.

Kiekviena ausinė turi po 45 mAh talpos bateriją, o jų dėkliukas veikia ir kaip išorinė įkrovimo baterija. Ausinių dėkliuko-baterijos talpa yra 450 mAh.

Gamintojas teigia, kad ausinės pilnai bus įkrautos per 1-2 valandas. Viskas priklausys nuo to, kiek energijos bus sunaudota. Tačiau maksimaliai galima muzikos klausytis iki 4 valandų. Budėjimo režime energijos užteks net 100 valandų.

Be ausinių pakuotėje rasite ausinių dėkliuką, kuris veiks ir kaip išorinė baterija, microUSB laidą bei naudojimo instrukciją anglų kalba.

2. „Hohem iSteady Pro“ veiksmo kamerų lazda su trijų ašių stabilizatoriumi

Šiuo metu šią veiksmo kamerų lazdą galima įsigyti už 70,55 eurus. Jokio specialaus kodo vesti nereikia. Akcija galioja iki spalio 15 dienos arba kol baigsis prekės. Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Cafago.com taip pat informuoja, kad jei iškiltų kokių nors preblemų dėl papildomų mokesčių, jie pasirengę juos kompensuoti. Tereikės susisiekti su jais šiuo elektroninio pašto adresu service@cafago.com.

Pirmiausiai reikėtų pasakyti, kad „Hohem iSteady Pro“ nėra vien tik įprasta asmenukių ar veiksmo kamerų lazda. Ji turi 3 ašių vaizdo stabilizatorių (gimbalą) ir šia prasme tai išskirtinis pasiūlymas – tokio tipo lazdos įprastai kainuoja bent 100 €, o žemiau nei 80 € kaina nusileidžia labai retai.

Vienas iš didžiausių „Hohem iSteady Pro“ privalumų, kad ši lazda palaiko įvairias veiksmo kameras: „GoPro Hero 6/5/4/3“, „Sony RX0“, „SJCAM“, „YI“ ir kitas veiksmo kameras, kurios yra panašių parametrų.

„Hohem iSteady Pro“ yra labai paprasta naudotis – viskas daroma korpuse kompaktiškai išdėliotais mygtukais, o trijų ašių gimbalas užtikrina, kad veiksmo kamerą galima pakreipti visomis kryptimis daugiau kaip 320 laipsnių kampu. Tad kiekviena svarbi akimirka bus užfiksuota ir nepabėgs iš objektyvo.

Dar labai svarbu paminėti, kad ši lazda turi 4000 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks net 12 valandų. Tad problemų dėl staiga dingusios energijos tikrai nekils, negana to, šią veiksmo kamerų lazdos bateriją galima panaudoti ir įkrauti kitiems įrenginiams. Kiek dar liko energijos „Hohem iSteady Pro“ lazdoje padės orientuotis LED indikatorius.

Taip pat ir darbinė temperatūra yra itin aktuali: su „Hohem iSteady Pro“ nebaisu būti lauke ir kai spaudžia šaltukas. Ji puikiausiai veikia, kai lauko temperatūra nukrenta iki –10 laipsnių pagal Celsijų ir esant dideliems karščiams – iki 45 laipsnių pagal Celsijų.

Be to, „Hohem iSteady Pro“ palaiko išmaniąją programėlę „Hohem Gimset“, su kuria galima keisti parametrus, kalibruoti, atnaujinti programinę įrangą ir atlikti kitus valdymo veiksmus.

Be „Hohem iSteady Pro“ veiksmo kamerų lazdos pakuotėje yra mini trikojis, USB laidas, specialus dėklas, kuriame tilps „Hohem iSteady Pro“ ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

„Hohem iSteady Pro“ veiksmo kamerų lazdos su trijų ašių stabilizatoriumi apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()