Savaime susibalansuoja, 3 nepriklausomi varikliukai, telefono funkcijų perėmimas ir specialus trikojis: itin geros kainos ir dabar pats perkamiausias gimbalas iš Kinijos turgelio - „Moza Mini S“ (Video)  (2)

„Moza Mini S“ - tai naujas, patogus, pigus ir vienas perkamiausių 3 ašių stabilizuojančių gimbalų jūsų išmaniajam telefonui. Šis įrenginys gali pasigirti metalo ir plastiko konstrukcija, objekto sekimo ir laikmačio funkcijomis. Kuo dar? Skaitykite toliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Gearbest €61,54
  • Parduodamas su 14 % nuolaida ir tai pati mažiausia kaina iki šiol
  • Į Lietuvą šis įrenginys siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas

„Moza Mini S“ yra panašus į kitus 3 ašių gimbalus telefonui. Jis yra mažas (17,00 x 9,50 x 3,17 cm), lengvas (450 g) ir ergonomiškas. Apatinė gimbalo dalis netgi pavirsta trikoju, o tai šiam įrenginiui suteikia labai daug funkcionalumo. Tačiau už tokią gerą kainą jis turi ir tokių savybių, kuriomis kiti panašūs įrenginiai pasigirti negali.

Pavyzdžiui, šio gimbalo nereikia balansuoti - jis šį darbą atlieka pats. Tačiau nemanykite, kad „Moza Mini S“ yra silpnas - jis gali panešti 260 gramų svorį. Telefono laikiklis yra pakankamai universalus ir labai paprastas naudoti. Be to, „Moza Mini S“ mygtukai perima kai kurias telefono funkcijas.

Prijungę telefoną, gimbalo mygtukais galėsite priartinti, valdyti laikmatį, naudoti papildomas funkcijas. Pavyzdžiui, „Moza Mini S“ pats automatiškai gali sekti filmuojamą objektą. Arba įjungti naktinį režimą, „time lapse“ ir kitas funkcijas.

„Moza Mini S“ turi 2200 mAh bateriją, kurios tikrai pakaks ilgam laikui. Rinkinyje yra laidas įkrovimui, dar vienas laidas telefonui prijungti, instrukcija anglų kalba ir patogus krepšys. 

Pagrindinė „Moza Mini S“ funkcija - vaizdo įrašų stabilizavimas. Šis įrenginys turi tris nepriklausomus varikliukus, kurie telefoną gali pasukti ir paversti. Šie varikliukai nuolat dirba, kompensuodami jūsų rankos judesius ir užtikrindami, kad vaizdo įrašas bus stabilus. Skirtumą tikrai pastebėsite.

Turint omenyje, kad vaizdo įrašams labai svarbi ir garso kokybė, apsidžiaugsite sužinoję, kad „Moza Mini S“ veikia labai tyliai. Šis įrenginys ypač praverčia filmuojant paprasčiausiu rankiniu būdu. Tačiau jį galima pastatyti ir ant integruoto sulankstomo trikojo.

Ir visa tai kainuoja vos €61,54 - už tokią kainą geresnio gimbalo reikia gerokai paieškoti, jei toks iš viso yra. Panašių funkcijų analogai kainuoja 100€ ir dar daugiau. Tad ne veltui „Moza Mini S“ šiuo metu yra pats perkamiausias gimbalas iš Kinijos turgelio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (2)