Išparduodami paskutiniai vienetai šokiruojančiai populiarių giluminių raumenų masažuoklių: virš 68 000 užsakymų ir aukščiausias 4,9 balų įvertinimas - „kai pats išbandžiau, iškart supratau kodėl juos taip perka. Pojūčiai nepakartojami“ (iš Lenkijos, Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video, papildymas 2021-05-22)  (2)

Populiariausi masažuokliai iš Aliexpress:

- Patys populiariausi masažuokliai: virš 36 000 užsakymų,13 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas - „Rlaxyoo S1/S2/S3“;

- Antri pagal populiarumą masažuokliai iš Lenkijos: beveik 32 000 užsakymų, 11 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas - „YOSYO 191210“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rlaxyoo S1/S2/S3“ giluminių raumenų masažuokliai

  • Aliexpress - nuo 39,75 € (papildymas 2021-05-22);
    • 38 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 7,05 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

„Rlaxyoo S1/S2/S3“ giluminių raumenų masažuokliai Aliexpress yra patys populiariausi: virš 36 000 užsakymų, 13 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Tiesiog neįtikėtina statistika. Panašu, kad vis daugiau žmonių nori namuose turėti profesionalų masažuoklį. Ir kai jų kainos tokios žemos - tai yra labai paprasta padaryti.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad čia galima rinktis iš 3 „Rlaxyoo“ masažuoklių variantų. Jų skirtumus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Be išvaizdos, dizaino skirtumų, čia yra keli svarbus momentai:

  • S1 modelis yra paprasčiausias - be LCD ekrano, valdomas mygtukais, 3 intensyvumo režimai. Koks režimas ir kiek liko baterijos rodo šviečiančios švieselės. Svarbu ir tai, kad šiame komplekte yra 4 keičiami masažiniai antgaliai;
  • S2 modelis jau yra su į prisilietimus reaguojančiu LCD ekranu, kuriame matomas baterijos energijos likutis ir taip pat su + bei - ženkliukais keičiamas intensyvumo lygis. Jų čia yra net 20. Plius, čia jau komplekte yra 6 keičiami masažiniai antgaliai;
  • S3 modelis yra patobulinta S2 versija. S3 turi viską, ką ir S2, tik dar padaugėjo intensyvumo lygių - jų čia net 30.

 

Tas didesnis intensyvumo lygių skaičius yra svarbu dėl labai paprastos priežasties - taip lengviau masažuoklį priderinti prie reikiamos masažuoti kūno vietos. Jaučiate, kad blauzdoms reikia didesnio krūvio? Truputi didinate intensyvumo lygį iki tol, kol jau jaučiate, kad gana.

Su 3 lygiais tas peršokimas nuo silpniausio prie galingesnio intensyvumo lygio bus juntamas staigiau, palyginus su S2 ar S3 modelių palaikomais 20/30 lygiais. 

Svarbu ir tai, kad S2 bei S3 modeliai turi daugiau keičiamų antgalių, dėl ko lengviau masažuoklį pritaikyti praktiškai visoms kūno vietoms.

Svorio atžvilgiu, tai visi modeliai sveria po 1,5 kg, kas yra tikrai normalu, kaip tokiems įrenginiams.

Baterijų talpos vienodos - po 2400 mAh. Taip pat jos yra įkraunamos su pakuotėse esančiais įkrovikliais.

Taip pat visi modeliai atkeliaus su jiems skirtais dėklais, tad masažuokliai ir keičiami antgaliai visada bus tvarkingai vienoje vietoje. O ir pasiimti juos į kelionę bus labai patogu.

Šiuos masažuoklius perka masiškai ir turime galybę pirkėjų atsiliepimų. Ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą bei teigia, kad masažuokliai yra labai kokybiškai pagaminti, puikiai veikia ir greitai atkeliavo:

  • L***r: Naudojuosi dar tik pirma diena ir jau jį įsimylėjau. Pasistengsiu po mėnesio parašyti atsiliepimą, jei tik nepamiršiu :) bet jau dabar matau, kad šaunus daiktas. Labai gerai pagamintas ir dirba kur kas tyliau, nei kad mačiau vienoje iš Youtube apžvalgų. Užsakiau 2020-10-11, atkeliavo 2020-11-11. Nuoširdžiai, geresnis daiktas nei tikėjausi. Labai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • B***s: Iš Kinijos atkeliavo per mėnesį laiko. Gana greitai. Galvojau, kad ilgiau siųs. Supakuotas kokybiškai. Yra visi reikalingi antgaliai. Masažuoklis pagamintas kokybiškai. Veikia kokybiškai ir patogus naudotis. Esu patenkintas.

 

Dar keletas šių masažuoklių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

„Rlaxyoo S1/S2/S3“ masažuoklių vaizdo įrašą rasite čia.

„YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuokliai

  • Aliexpress - nuo 34,96 € (papildymas 2021-05-22);
    • 54 % nuolaida;
    • Lenkijos/Prancūzijos/Belgijos sandėlių nuo 7,93 € už siuntimą į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

Tai yra antri pagal populiarumą masažuokliai: 32 000 užsakymų, 11 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas.

Čia taip pat pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų masažuoklių versijų. Ir įdomiausia yra su LCD ekranu, 30 režimų, 2400 mAh talpos baterija ir 6 keičiamais antgaliais.

Toks komplektas leis maksimaliai išnaudoti masažuoklio galimybes ir pilnai išmasažuoti bet kokią kūno vietą.

Štai šiame paveiksle (žiūrėti žemiau) labai gerai pavaizduota, ką duoda tie 30 masažavimo greičio režimų.

 

Norėsite po darbo dienos lengvai raumenys atpalaiduojančio masažo? Užtenka iki 10 lygio. Norisi didesnio intensyvumo - dar padidiname masažavimo greitį iki 15. Ir taip toliau.

Tokie masažuokliai puikiai tinka tiek tiems, kuriems tai bus pirmas toks daiktas, tiek ir tiems, kurie jau yra tokius masažuoklius išbandę.

Bendrai, rekomenduojama pradėti nuo silpniausių režimų ir po truputi didinti intensyvumą. Stebėti kaip reaguoja kūno raumenys, skirtingos kūno dalys.

„YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuokliai yra labai populiarūs ir pirkėjų puikiai vertinami. Lietuviai šiems masažuokliams taip pat duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jie atkeliauja greitai, pagaminti kokybiškai, gerai masažuoja raumenis.

  • A***s (pirkėjas iš Lietuvos): Iš Kinijos pas mane jis atkeliavo per mažiau kaip mėnesį. Viskas vienoje pakuotėje, tvarkingai, su 6 keičiamais antgaliais, pats masažuoklis ir įkroviklis. Iškart išėmus iš pakuotės yra lengvas kvapas, kuris po kokio pusvalandžio prapuola. Geras daiktas. Rekomenduoju.
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Brazilijos): Atvyko greitai, pakuotė gausi. Yra visi reikalingi antgaliai, įkroviklis, dėklas. Patogu masažuoklį pasiimti su savimi. Beje, baterija jau buvo įkrauta iki 90 %. Per 20 min. trukmės masažavimo sesiją energijos sumažėjo iki 80 % padalos. Antgaliai laikosi tvirtai. Norint juos pakeisti reikia panaudoti jėgos, bet viskas gerai. Taip ir turi būti. Ir šiaip patariu kiek sudrėkinti užmovimo vietas - taip tie antgaliai lengviau užsimaus. Bendrai, esu labai patenkintas. Puikus masažuoklis. Mūsų šalyje tokie daiktai kitų gamintojų kainuoja 2-3 kartus brangiau. Tad čia ypatingai geras pasiūlymas.

 

Kelios pirkėjų padarytos masažuoklių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto. Masažuoklio vidus 1 foto.

„YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuoklių vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: