Perkamiausia žaidimų ir biuro kėdė: puiki kaina, kokybė ir lietuvių pagyros - „Kainos ir kokybės santykis yra neįtikėtinas! Surinkau per 15 min. ir atrodo itin prabangiai“ (Video, „BlitzWolf BW-GC1“ atsiliepimai)  ()

Puiki kaina

Paskutiniai vienetai

Galioja iki 2021-12-13

Iš Lenkijos ir Čekijos

Į Lietuvą pristatys per 7-10 d.d.

Net 2250 užsakymų, 4,9 balai

Labai geri atsiliepimai, graži išvaizda ir puiki kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šias žaidimų ir biuro kėdes galima įsigyti už ypatingai žemą kainą. Įprastai be jokių akcijų jos kainuoja 100-120€.

Pasiūloje yra raudonos, mėlynos arba baltos spalvos modeliai ir siunčiami iš Lenkijos/Čekijos sandėlių. Pristatymas į Lietuvą nemokamas, greitas ir visus mokesčius jau sutvarkė Banggood.

„BlitzWolf BW-GC1“ yra labai šaunios išvaizdos kėdė. Puikių išmatavimų. Tinkanti tiek žaidimų mėgėjams, tiek daug dirbantiems prie stalo.

„BlitzWolf BW-GC1“ yra matalo rėmo su PVC danga ir įvairiais paminkštinimais. Specialiomis pagalvėlėmis nugarai bei sprandui.

Šaunu yra tai, kad kėdės atlošą galima atlenkti net iki 150 laipsnių kampu. Yra 4 fiksuojamos pozicijos, tad kėdėje patogu darbuotis, žaisti žaidimus, žiūrėti filmus ar net snūstelėti.

Pliusas ir tas, tad kėdės aukštis reguliuojamas ir „BlitzWolf BW-GC1“ geba suktis 360 laipsnių kampu.

Čia turime ir ištraukiamą atramą kojoms. Tad belieka atlošą atlenkti 150 laipsnių kampu, ištraukti atlošą ir patogiai pasidėjus kojas šioje „BlitzWolf BW-GC1“ kėdėje jausitės tarsi gulėdami lovoje, tvirtina gamintojas.

„BlitzWolf BW-GC1“ kėdė yra kvėpuojanti, minkšta, su jau paminėtomis pagalvėlėmis/atramomis nugarai ir sprandui. Beje, jos abi yra nuimamos, kas irgi patogu.

„BlitzWolf BW-GC1“ yra labai tvirtos kėdės, kurios atlaiko iki 150 kg apkrovas, tad tokioje kėdėje gali sėdėti ir labai stambus žmogus.

„BlitzWolf BW-GC1“ kėdes jau yra įsigiję net 2250 pirkėjų ir turime ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Tai yra viena perkamiausių kėdžių visoje Banggood pasiūloje.

Šias puikios kainos kėdes yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos, kurie duoda pačius aukščiausius balus ir tvirtina, kad kėdes iš Lenkijos pristatė vos per kelias dienas, o pačios kėdės už tokią kainą yra išties geros.

Štai keletas kitų šalių pirkėjų išsamių atsiliepimų:

Labai džiaugiuosi įsigijęs šią žaidimų kėdę, Ačiū Banggood!!! Kainos ir kokybės santykis (jei perkate už šiandienos 82 € su nemokamu pristatymu iš Čekijos) yra neįtikėtinas! Kokybė atitinka keliamus reikalavimus kainos atžvilgiu. Žinoma, neatitinka pradinės 336,28 € kainos. Tiek tai ji tikrai neverta. Kėdė yra labai stabili. Išvaizda beveik panaši į prabrangias žaidimų kėdes. Be to, ją labai lengva surinkti, užtrukau 15 minučių. Galų gale pristatymas buvo greitas. Apskritai tai buvo puikus pirkinys!!! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Surinkimo etape reikėjo kiek pasikrapštyti, nes kažkaip vis nepataikydavau tiksliai prisukti varžtų, bet galiausiai pavyko. Apskritai, kėdė yra patogi ir neturi jokių medžiagų defektų, verta išleistų 92 € ir yra geras pirkinys, todėl rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Ši kėdė turi naudingų funkcijų, tokių kaip atlošo kampo reguliavimas ir aukštis (šiek tiek fiksuotas). Be to, pats kėlimo aukščio nustatymas yra geras. Jaučiasi šioks toks klibėjimas, kiek trūksta stabilumo, bet neviršijant proto ribų. Iš esmės gera kėdė, verta tokios kainos. Vienintelė rimtesnė kritika yra pločio klausimu. Akivaizdu, kad ši kėdė buvo sukurta atsižvelgiant į azijietiškų kūno dydžių parametrus, naudojant ne daugiau kaip 34 cm sėdynei ir 32 cm nugarai, o tai suteikia labai ankštą jausmą, praktiškai nėra laisvos vietos judėti – atkreipkite dėmesį į kėdės išmatavimų nuotrauką, kurią pateikia gamintojas. Apskritai, gera kėdė, kurią galima įsigyti iki 90 eurų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„BlitzWolf BW-GC1“ kėdes surinkimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()